کتاب شهد شیرین شفا حمیدرضا سهیلی + دانلود نمونه رایگان

کتاب شهد شیرین شفا

انتشارات:به نشر
امتیازبدون نظر

معرفی کتاب شهد شیرین شفا

کتاب شهد شیرین شفا نوشتهٔ «حمیدرضا سهیلی» و منتشرشده توسط به‌نشر، مجموعه‌ای از روایت‌های مستند دربارهٔ افرادی است که تجربهٔ شفایافتن در حرم امام رضا (ع) را داشته‌اند. این اثر پنجمین جلد از مجموعهٔ هشت‌گانهٔ «داستان‌های رضوی» است و ۳۰ داستان کوتاه از زبان شفایافتگان یا نزدیکان آن‌ها را در بر گرفته است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب شهد شیرین شفا

کتاب «شهد شیرین شفا» (شفایافتگان حرم امام رضا (ع)) در ادامهٔ مجموعه‌ای از روایت‌های مستند با محوریت کرامات و شفاهای منتسب به حرم امام رضا (ع) گردآوری شده است. هر جلد از این مجموعه به روایت‌هایی از افراد مختلف از نقاط گوناگون ایران و حتی خارج از این کشور می‌پردازد که به‌دلایل مختلف جسمی یا روحی به زیارت حرم امام رضا (ع) رفته‌اند و تجربهٔ شفایافتن یا گشایش در زندگی خود را بازگو می‌کنند. «حمیدرضا سهیلی» با نثری داستانی  تلاش می‌کند فضای معنوی حرم، امیدها، ناامیدی‌ها، دعاها و لحظات خاص زائران را به تصویر بکشد. این کتاب جزو مجموعه‌ای هشت‌جلدی است که هر جلد آن شامل ۳۰ روایت مستقل است و هرکدام از زاویه‌ای متفاوت به موضوع شفا و کرامت پرداخته است. روایت‌ها از زبان افراد مختلف با سن، جنسیت و پیشینه‌های متنوع بیان می‌شود و گاه به حواشی اجتماعی، خانوادگی و حتی فرهنگی زندگی راویان نیز اشاره شده است. این مجموعه با هدف ثبت و بازگویی تجربه‌های شخصی و جمعی دربارهٔ زیارت و شفا در فرهنگ ایرانی - اسلامی تدوین شده است.

برخی از داستان‌های کتاب «شهد شیرین شفا» به بیماری‌های لاعلاج، مشکلات مالی، گرفتاری‌های خانوادگی یا بحران‌های روحی می‌پردازند و برخی دیگر به تجربه‌های معنوی و تغییر نگرش پس از زیارت اشاره دارند. در بسیاری از روایت‌ها عنصر خواب، رؤیا یا الهام نقش مهمی در روند داستان ایفا می‌کند و اغلب، لحظهٔ شفا با نشانه‌هایی مانند گریه، دعا، یا دریافت هدیه‌ای نمادین همراه است. کتاب با روایت‌هایی از کودکان، نوجوانان، بزرگسالان و سالمندان، تصویری چندوجهی از امید، دعا و تجربهٔ شفا در فرهنگ زیارت امام رضا (ع) ارائه می‌دهد. داستان‌ها به‌گونه‌ای تنظیم شده‌اند که هرکدام مستقل از دیگری قابل خواندن هستند و در مجموع، مجموعه‌ای از تجربه‌های شخصی و جمعی دربارهٔ شفا و کرامت را شکل می‌دهند.

چرا باید کتاب شهد شیرین شفا را خواند؟

این کتاب مجموعه‌ای از روایت‌های واقعی و مستند دربارهٔ تجربهٔ شفا و امید در حرم امام رضا (ع) است که از زبان افراد مختلف و با دغدغه‌ها و مشکلات گوناگون بیان شده‌اند. خواندن این روایت‌ها می‌تواند تصویری ملموس از نقش زیارت، دعا و توسل در فرهنگ ایرانی ارائه دهد و مخاطب را با طیف متنوعی از تجربه‌های انسانی، از رنج و بیماری تا امید و بهبود، آشنا کند. این کتاب فرصتی برای آشنایی با باورها، احساسات و روایت‌های مردم دربارهٔ کرامت و شفا در فضای معنوی حرم امام رضا (ع) فراهم می‌کند.

خواندن کتاب شهد شیرین شفا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به روایت‌های مستند، داستان‌های معنوی و تجربه‌های زیارتی مناسب است؛ همچنین کسانی که دغدغهٔ شناخت فرهنگ زیارت، باورهای مذهبی و نقش امید و دعا در زندگی روزمره را دارند، می‌توانند از مطالعهٔ این اثر بهره‌مند شوند.

بخشی از کتاب شهد شیرین شفا

«پدر تا قبل از فوت مادر هر روز پول خوبی به‌عنوان پول‌توجیبی به من می‌داد. می‌دانستم که پدر با دادن پول‌توجیبی به جوان بیست‌ودوساله‌اش مخالف است و این خواست و التماس مادر بود که او را ناگزیر می‌کرد. مادر فکر می‌کرد باید از پسرش پشتیبانی کند. او پول را انگیزهٔ خوشبختی من می‌پنداشت و تلاش می‌کرد کمبودی برای رسیدن به خوشبختی نداشته باشم. پدر اما دلش می‌خواست من روی پای خودم بایستم و به هنری که از کودکی به آن دلبستگی داشتم بپردازم. من شیفتهٔ منبّت‌کاری بودم. از کودکی و دوران مدرسه به آن علاقه‌مند شدم و خیلی زود فهمیدم دستم به این هنر می‌چسبد. کاش آن را دنبال کرده بودم؛ ولی حمایت‌های دلسوزانهٔ مادر چنان مرا تنبل کرده بود که جدا از خوش‌گذرانی و ولخرجی راهی پیش روی خود نمی‌دیدم. مادر ولی خیلی زود رفت. مرگی که نابهنگام بود و برایم غیرقابل‌باور. با مرگ مادر، سخت‌گیری‌های پدر شروع شد. او از من خواست کار کنم؛ ولی من که عادت به آسوده زندگی‌کردن و با دوستان تفریح‌کردن و پول‌خرج‌کردن داشتم، مگر می‌توانستم مانند یک کارگر کار کنم تا پولی به دست بیاورم؟ از خانه فرار کردم. پدر را با رؤیای درآمد بیشتر رها کردم و وارد اجتماعی خشن شدم که تا آن روز درکش نکرده بودم.»