معرفی و دانلود کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی + خلاصه رایگان

کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی

۳.۰(از ۶ امتیاز)
جمشید هاشمی

معرفی کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی

«یادگیری خلاق و آلفای ذهنی» نوشته جمشید هاشمی (-۱۳۴۹) کتابی است که به ما می‌آموزد چگونه از تمامی ظرفیت حافظه خود در یادگیری و به خاطر سپاری با کمک رفتن به موقعیت خاصی از ذهن به نام «آلفا» استفاده و آن را تقویت کنیم. ما، در هر مقام و موقعیتی که باشیم، اگر حافظه‌ای قوی‌تر از آنچه که هم اینک داریم، داشته باشیم و یا قدرت یادگیری ما بیشتر از میزان کنونی باشد، قطعاً می‌تواند در موفقیت و بازدهی کارمان مؤثر باشد. در بخش اول کتاب، زیر عنوان «آلفا چیست» می‌خوانیم: «آلفا »موقعیت خاصی از مغز می‌باشد که در آن موقعیت فرکانس امواج مغزی‌کاهش می‌یابد و به ۸-۱۲ سیکل در ثانیه می‌رسد. علاوه بر آن امواج،‌ بسیار منظم وهماهنگ می‌گردند. در این حالت فرد فوق‌العاده به تمرکز فکر دست خواهد یافت. یک موضوع برای مغز پراهمیت می‌گردد و موضوعات دیگر اهمیت کمتری می‌یابد و اندک اندک از ذهن پاک می‌شوند. به همین دلیل فرد به شدت به تمرکز فکر دست خواهد یافت و قادر خواهد بود فقط و فقط به موضوع موردعلاقه‌اش فکر کند و از تشتّت فکر یا هجوم فکرهای مزاحم رهایی یابد. این توانایی‌ممکن است آن قدر شدید شود که اگر سر و صدای بسیار زیادی هم در اطرافش ایجادشود، شنیده نمی‌شود. این موقعیت مغزی به چند صورت ممکن است در افراد ایجادشود: ۱ - کسانی که علاقه بسیار زیاد به موضوع خاصی داشته باشند ۲ - کسانی که از ابتدا عادت کرده باشند این گونه مطالعه کنند ۳ -کسانی که به صورت تلقین و آموزش از طرف شخص دیگر، این کیفیت درآنها ایجاد می‌گردد که موقعیت و استفاده آن در گروه سوم بیشتر خواهد بود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:یادگیری خلاق و آلفای ذهنی
تعداد صفحه‌ها:۴۶ صفحه
قیمت کتاب:۳۰۰۰۰ تومان

alireza
۱۳۹۷/۰۳/۲۹

اون کاستی که داخل بخش پنجم ازش نوشته چی هست اصلا؟!قبلش هیچ توضیحی نداده.بخش مقدمه هم که مقدمه نیست همش تبلیغ ی پکیج دیگس.در کل راه های خوبیو خاطر نشان کرده ولی اون کاست منو گیج کرد