کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی
خواندن نظراتمعرفی کتاب یادگیری خلاق و آلفای ذهنی
«یادگیری خلاق و آلفای ذهنی» نوشته جمشید هاشمی (-۱۳۴۹) کتابی است که به ما میآموزد چگونه از تمامی ظرفیت حافظه خود در یادگیری و به خاطر سپاری با کمک رفتن به موقعیت خاصی از ذهن به نام «آلفا» استفاده و آن را تقویت کنیم. ما، در هر مقام و موقعیتی که باشیم، اگر حافظهای قویتر از آنچه که هم اینک داریم، داشته باشیم و یا قدرت یادگیری ما بیشتر از میزان کنونی باشد، قطعاً میتواند در موفقیت و بازدهی کارمان مؤثر باشد. در بخش اول کتاب، زیر عنوان «آلفا چیست» میخوانیم:
«آلفا »موقعیت خاصی از مغز میباشد که در آن موقعیت فرکانس امواج مغزیکاهش مییابد و به ۸-۱۲ سیکل در ثانیه میرسد. علاوه بر آن امواج، بسیار منظم وهماهنگ میگردند. در این حالت فرد فوقالعاده به تمرکز فکر دست خواهد یافت. یک موضوع برای مغز پراهمیت میگردد و موضوعات دیگر اهمیت کمتری مییابد و اندک اندک از ذهن پاک میشوند. به همین دلیل فرد به شدت به تمرکز فکر دست خواهد یافت و قادر خواهد بود فقط و فقط به موضوع موردعلاقهاش فکر کند و از تشتّت فکر یا هجوم فکرهای مزاحم رهایی یابد. این تواناییممکن است آن قدر شدید شود که اگر سر و صدای بسیار زیادی هم در اطرافش ایجادشود، شنیده نمیشود. این موقعیت مغزی به چند صورت ممکن است در افراد ایجادشود:
۱ - کسانی که علاقه بسیار زیاد به موضوع خاصی داشته باشند
۲ - کسانی که از ابتدا عادت کرده باشند این گونه مطالعه کنند
۳ -کسانی که به صورت تلقین و آموزش از طرف شخص دیگر، این کیفیت درآنها ایجاد میگردد که موقعیت و استفاده آن در گروه سوم بیشتر خواهد بود.
قدرت
راندا برن
رازراندا برن
خودهیپنوتیزمی سریع وفوری (چگونه با چشمان باز خود را هیپنوتیزم کنیم)فوربیس رابینز بلر
دستبندهای مغناطیسیجمشید هاشمی
اسرار خود هیپنوتزمبروس گلدبرگ
موسیقی درمانیراجندر منن
نسخههای شفابخش گیاهیجمشید هاشمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
اون کاستی که داخل بخش پنجم ازش نوشته چی هست اصلا؟!قبلش هیچ توضیحی نداده.بخش مقدمه هم که مقدمه نیست همش تبلیغ ی پکیج دیگس.در کل راه های خوبیو خاطر نشان کرده ولی اون کاست منو گیج کرد