معرفی و دانلود کتاب دستبندهای مغناطیسی pdf + خلاصه رایگان

کتاب دستبندهای مغناطیسی

۴.۶ امتیاز(از ۱۲ رأی)
جمشید هاشمی

معرفی کتاب دستبندهای مغناطیسی

«دست‌بندهای مغناطیسی» به قلم جمشید هاشمی (-۱۳۴۹) به تأثیر انرژی مغناطیسی بر سلامتی و نقش آن بر درمان بیماری‌ها می‌پردازد. در بخشی از این کتاب می‌خوانیم: «مغناطیس درمانی سیستمی پزشکی است که دردهای انسان را با بکارگیری آهن‌ربا در بدن بیماران مداوا می‌کند. در این روشِ درمانی، هیچ دارویی از طریق دهان یا به صورت تزریق وارد بدن بیمار نمی‌شود. مغناطیس درمانی در واقع یک روش درمان طبیعی است ولی مشکلات و رنج‌های سایر روش‌های درمان طبیعی را ندارد. در واقع یکی از ساده‌ترین و کم هزینه‌ترین روش درمانی است که کاملاً عاری از هر گونه درد و اثرات جانبی است.»

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب دستبندهای مغناطیسی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابدستبندهای مغناطیسی
موضوعسلامت
نویسندهجمشید هاشمی
انتشاراتانتشارات تجسم خلاق
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۸۶/۰۴/۲۱
فرمت کتابPDF

۱۴۰۲/۰۶/۱۶

ما‌انسان‌ها‌بیشتر‌به‌سراغ‌منفی‌ها‌میریم‌باید‌پول‌زیاد‌خرج‌کنیم‌که‌بهتر‌بشیم ولی‌این‌دستبندها‌منفی‌ها‌دور‌میکند‌وبرای‌سلامتی‌خوبه

۱۴۰۲/۰۶/۱۲

کتاب ارزشمند می باشد

۱۴۰۳/۱۱/۲۰

سلام واقعا کتاب بی نظیری بود من خودم دستبندمغناطیس دارم استفاده میکنم ب همه هم توسعه میکنم استفاده کنن و از هرنوع بیماری در امان باشن