کتاب موسیقی درمانی
خواندن نظراتمعرفی کتاب موسیقی درمانی
در «موسیقی درمانی» نوشته راجندر منن و ترجمه دکتر جمشید هاشمی (آرام)، هدف نویسنده معرفی موسیقی به عنوان یک شفابخشی طبیعی است. او در مقدمه کتاب خود آوردهاست:
اگر نمیتوانید آواز بخوانید یا بشنوید، اصلاً مهم نیست. کافی است موسیقی شما را جادو کند تا در آن شناور شوید. آن وقت خواهید دید چه قدرتی در آن نهفته است.
موسیقی شادی را به زندگی شما هدیه می دهد. این کار خیلی راحت صورت میگیرد.
موسیقی همچنین باعث میشود در سکوی پرتاب قرار بگیرید و از تئاترِ زندگی دنیوی به جهانی فراتر پرتاب شوید. در این حالت میتوانیم درونمان اپرایی اجرا کنیم، در آن بخندیم، گریه کنیم، خاطرات را به یاد آوریم، هیجاناتمان را کنترل کنیم تا از هوسهای شدیدی که مانع رؤیاهایمان میشوند رها شویم. این سکوی پرتاب ما را از گناهان کشنده و زندگی معمولی نجات میدهد. اینجاست که میتوانیم ادعا کنیم جاودان هستیم. افسار غروب خورشید را به دست میگیریم تا امیدهایمان اوج گیرند و دوباره به زندگی اعتقاد پیدا کنیم ... گلهای سرخ شکوفه میدهند و در سبزی آن، شبنمی میدرخشد ... بله، موسیقی چنین قدرتی دارد.
نگارش این کتاب واقعاً هیجان انگیز بود. با انجام این کار خیلی چیزها یاد گرفتم و با اقشار زیادی از مردم ملاقات و گفتگو کردم. با افرادی آشنا شدم که بعد از آشنایی با موسیقی، زندگی آنها دگرگون شده است. البته مبحث موسیقی بسیار گسترده است. به همین خاطر سعی کردم موضوعاتی را برگزینم که برای خواننده جذابیت بیشتری داشته باشد. آیینهای دینی و مذهبی از طریق همین موسیقی حفظ شدهاند، چون ابزاری شفابخش و اشتیاق دهنده است.
خود هیپنوتیزم آسان
بروس گلدبرگ
غذای روح ۲جی. پی. واسوانی
هیپنوتیزم پیشرفتهریچل کوپلن
هیپنوتیزم اریکسونی: روشهای درمانی برای حالتهای اصلاحشدهمیلتون. اچ اریکسون
۲۵ راه طبیعی برای درمان سردردجمشید هاشمی
رازراندا برن
اسرار خود هیپنوتزمبروس گلدبرگ
خودهیپنوتیزمی سریع وفوری (چگونه با چشمان باز خود را هیپنوتیزم کنیم)فوربیس رابینز بلر
نسخههای شفابخش گیاهیجمشید هاشمی