کتاب راهنمای کامل طب سنتی
خواندن نظراتمعرفی کتاب راهنمای کامل طب سنتی
«راهنمای کامل طب سنتی» نوشتهی شری اچ. کی. باکهرو (-۱۹۲۶) به آموزش اصول طب سنتی و روشهای درمان میپردازد.
در بخشی از این کتاب میخوانیم:
«درمان طبیعی شیوۀ موثر درمانی است که هدف آن از بین بردن علت اصلی بروز بیماریها از طریق استفادۀ منطقی از اجزایی است که آزادانه در طبیعت وجود دارند. درمان طبیعی فقط یک سیستم درمانی نیست، بلکه هماهنگ با نیروهای مهم موجود در بدن یا اجزای طبیعی که بدن انسان را تشکیل میدهند شیوۀ زندگی است. این شیوه درمانی انقلاب بزرگی در هنر و علم زندگی انسان به وجود آورده است. اگرچه منشا واژه «طبیعت درمانی» نسبتاً جدید است، اما اساس فلسفی این روش و چند شیوه درمانی آن قدیمی هستند. این شیوه درمانی در مصر باستان، یونان و رم انجام میشده است. بقراط، پدر علم پزشکی (٤٦٠- ٣۵٧ قبل از میلاد مسیح) به شدت از آن حمایت میکرد. امروزه مشخص شده است که هندوستان در گذشتههای بسیار دور در سیستمهای درمان طبیعی نسبت به سایر کشورها پیشرفتهتر بوده است. اشاراتی در کتابهای مقدس قدیمی هندوستان درباره استفاده گسترده از عوامل درمانی شگفت انگیزی همچون هوا، زمین، آب و خورشید وجود دارد. حمامهای بزرگ تمدن ایندوس ولی که در موهِنجودارو در سیند قدیم کشف شده است نشان دهنده استفاده از آب برای اهداف درمانی در هندوستان قدیم است.»
اعجاز طب پارسی
جستارهایی در شناخت یهود مخاطب قرآن محمد باقری صدر
درآمدی بر دانش رجالمحمد باقری صدر
درآمدی بر دانش سیره شناسی اهل بیت (ع)محمد باقری صدر
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
کتاب مفید در حوزه درمان طبیعی و متن ساده و روان برای عموم در کنار حاصل تجربیات ارزشمند فردی نویسنده.
بنظرم خوب باشه خریدم ولی هنوز نخوندم
تقریباً چند صفحه ای از کتاب را مطالعه کردم و در همین چند صفحه احساس میکنم کتابی مفید و با نگارشی روان و قابل فهم مواجه هستیم...