کتاب هیپنوتیزم پیشرفته
دستهبندی:
امتیاز:
از ۱۴ رأیخواندن نظرات
خواندن نظراتمعرفی کتاب هیپنوتیزم پیشرفته
«هیپنوتیزم پیشرفته» نام کتابی از راشل کوپلن (-۱۹۲۹) با ترجمه دکتر جمشید هاشمی (آرام) است.
روشهای هیپنوتیزمی و روشهایی که بر روی روان انسان کار میکنند، امروزه مورد علاقه بسیاری از افراد است. این علوم کهن در طول تاریخ دستخوش تغییراتی گردیدهاست که گاهاً با مسائل غیر واقعی همراه بودهاند. روش های استفاده از ذهن برای درمان جسم، هنوزهم از روشهای اصلی هستند و هیپنوتیزم روشی پیشرو محسوب میشود. حالا دیگر علم روانشناسی قبول کردهاست که هیپنوتیزم میتواند هنگام رویارویی با معضل اعتیاد، زمان تغییر رفتار را کوتاه کند و این امر در مورد درمان جسمی نیز صدق میکند. افرادی که از هیپنوتیزم بهره میبرند، ۳۰ در صد الی ۶۰ درصد کمتر از بقیه به پزشک مراجعه میکنند.
در این کتاب علاوه بر تاریخچه مختصری از علم هیپنوتیزم از چهل هزار سال پیش تا کنون به کاربرد و ابعاد مختلف هیپنوتیزم در دنیای کنونی پرداخته شده است.
خود هیپنوتیزم آسان
بروس گلدبرگ
غذای روح ۲جی. پی. واسوانی
هیپنوتیزم اریکسونی: روشهای درمانی برای حالتهای اصلاحشدهمیلتون. اچ اریکسون
۲۵ راه طبیعی برای درمان سردردجمشید هاشمی
رازراندا برن
اسرار خود هیپنوتزمبروس گلدبرگ
موسیقی درمانیراجندر منن
خودهیپنوتیزمی سریع وفوری (چگونه با چشمان باز خود را هیپنوتیزم کنیم)فوربیس رابینز بلر
نسخههای شفابخش گیاهیجمشید هاشمی
بریدهای برای کتاب ثبت نشده است
من اولش فکر کردم آموزش هست
بسیار کتاب سطحی و بی فایده ای است به هیچ وجه هیچگونه مطلب مفید وکاربردی ارائه نمی دهد وصرفا توصیه به تصویر سازی ذهنی برای هر نوع درد بی درمانیست
من برای اموزشش و بهتر درک کردن این کتاب به قول مثال پیشرفته کار کتاب خریدم که بی فایده بود
سلام چطوری داخل حافظه موبایل ام زخیره اش کنم؟