کتاب لپ تاپ پدر شاهین رهنما + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:به نشر
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب لپ تاپ پدر

معرفی کتاب لپ تاپ پدر

کتاب الکترونیکی «سعید در مدرسه» نوشتهٔ ادکونو با ترجمهٔ جهان‌به‌نشر، داستانی کودکانه و آموزنده است که در مجموعهٔ «کتاب‌ها و پروانه» منتشر شده است. این کتاب با محوریت ماجراهای دو دوست نوجوان، به موضوعاتی مانند اعتماد، مسئولیت‌پذیری و اهمیت صداقت می‌پردازد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب لپ تاپ پدر

داستان «سعید در مدرسه» در بستر زندگی روزمرهٔ دو نوجوان به نام‌های «سعید» و «پویا» روایت می‌شود. فضای داستان، مدرسه و محله‌ای است که شخصیت‌ها در آن زندگی می‌کنند. کتاب به ماجرایی می‌پردازد که با خراب‌شدن لپ‌تاپ پدر پویا آغاز می‌شود و با ورود مردی مشکوک و سبیل‌کلفت، گره داستانی شکل می‌گیرد. نویسنده با زبانی ساده و روایتی نزدیک به دنیای نوجوانان، موقعیت‌هایی را خلق می‌کند که در آن‌ها شخصیت‌ها با چالش‌هایی مانند اعتماد به دیگران، تصمیم‌گیری در شرایط بحرانی و پیامدهای پنهان‌کاری روبه‌رو می‌شوند. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و آموزنده، تلاش می‌کند مفاهیمی مانند صداقت، شجاعت و اهمیت گفت‌وگو با والدین را به مخاطب منتقل کند. در پایان نیز با نقل قولی از امام رضا (ع)، بر اهمیت اندیشه و تدبیر پیش از عمل تأکید می‌شود.

خلاصه کتاب لپ تاپ پدر

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!ماجرا با خراب‌شدن لپ‌تاپ پدر پویا آغاز می‌شود. سعید که به عنوان نابغهٔ کامپیوتر در مدرسه شناخته می‌شود، به پویا اطمینان می‌دهد که می‌تواند لپ‌تاپ را تعمیر کند. آن‌ها در مغازه‌ای مشغول بررسی لپ‌تاپ هستند که مردی بلندقد و سبیل‌کلفت به آن‌ها نزدیک می‌شود و با لحنی تند دربارهٔ مالکیت لپ‌تاپ پرس‌وجو می‌کند. رفتار مشکوک مرد باعث نگرانی پویا و سعید می‌شود. پس از کشمکش‌هایی، مرد لپ‌تاپ را از آن‌ها می‌گیرد و به سرعت دور می‌شود. سعید و پویا با کمک مغازه‌دارها و نیروی انتظامی موفق می‌شوند مرد را پیدا کنند و لپ‌تاپ را پس بگیرند. در پاسگاه، افسر پلیس و پدر پویا دربارهٔ اهمیت صداقت و اعتماد نکردن به افراد ناشناس با آن‌ها صحبت می‌کنند. داستان با تأکید بر اهمیت گفتن حقیقت و مشورت با والدین به پایان می‌رسد، بدون آنکه پایان ماجرا به طور کامل افشا شود.

چرا باید کتاب لپ تاپ پدر را خواند؟

این کتاب با روایت ماجرایی ساده و ملموس، به موضوعاتی مانند اعتماد، مسئولیت‌پذیری و اهمیت صداقت می‌پردازد. مخاطب با خواندن این داستان، با پیامدهای پنهان‌کاری و اعتماد بی‌جا آشنا می‌شود و می‌آموزد که در شرایط دشوار، گفت‌وگو با والدین و بزرگ‌ترها می‌تواند از بسیاری مشکلات جلوگیری کند. همچنین، داستان به شکل غیرمستقیم مهارت تصمیم‌گیری و شجاعت در مواجهه با موقعیت‌های بحرانی را تقویت می‌کند.

خواندن کتاب لپ تاپ پدر را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای نوجوانان و کودکان دبستانی که با چالش‌های اعتماد، مسئولیت‌پذیری و روابط دوستانه روبه‌رو هستند مناسب است. همچنین والدین و مربیانی که به دنبال داستان‌هایی آموزنده برای آموزش مفاهیم اخلاقی به فرزندان خود هستند، می‌توانند از این کتاب بهره ببرند.

بخشی از کتاب لپ تاپ پدر

«از دور مردی بلندقد به طرفشان می‌آمد. هیکل درشت و سبیل‌های کلفتی داشت. جلو آمد و بدون مقدمه با صدای نخراشیده‌ای پرسید: «چکار می‌کنید؟» سعید سرش را بلند کرد و جواب داد: «دارم درستش می‌کنم.» مرد چشم‌هایش را درشت کرد و با جدیت ادامه داد: «آن را از کجا آوردید؟» بعد سبیل‌های کلفتش را به سمت بالا هدایت کرد و مثل پلیس سخت‌گیری که سرنخ تازه‌ای کشف کرده باشد، پرسید: «نکند از کسی کش رفته باشید؟» سعید آب دهانش را قورت داد و چیزی نگفت. اما پویا دستپاچه شد و با من و من جواب داد. مرد پشت لپ‌تاپ را نگاه کرد و با صدایی که به سختی شنیده می‌شد، به پویا گفت: «پیچش را بده ببندم.» پویا با دستپاچگی از جایش بلند شد: «دست سعید است. با خودش برد.» مرد انگار منتظر بود چنین جوابی را از پویا بشنود. در چشم‌های مضطربش نگاه کرد و به‌تندی گفت: «برو پسر برو زود از او بگیر و بیا.» پویا اصلاً دوست نداشت مرد سبیل‌کلفت را یا لپ‌تاپ پدرش تنها بگذارد! اول کمی این پا و آن پا کرد. اما آخر سر بلند شد و با بی‌میلی به طرف خانهٔ سعید راه افتاد.»

۷۰%