تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب کلمه جادویی
معرفی کتاب کلمه جادویی
معرفی کتاب کلمه جادویی
کتاب الکترونیکی «کلمهٔ جادویی» نوشتهٔ کلر ژوبرت با تصویرگری «ثریا توکلی» و مدیریت هنری «کاظم طلایی» توسط انتشارات «بهنشر (آستان قدس رضوی)» منتشر شده است. این کتاب در دستهٔ داستانهای کودکانه و حیوانات قرار میگیرد و با زبانی ساده و تصاویری رنگی، مفاهیم مهمی مانند ادب و احترام را به کودکان گروه سنی ب منتقل میکند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب کلمه جادویی
«کلمهٔ جادویی» داستانی کودکانه است که با محوریت شخصیتهای حیوانی، به اهمیت استفاده از واژههای مودبانه در روابط روزمره میپردازد. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و مصور، تلاش میکند تا کودکان را با مفهوم عذرخواهی و تاثیر آن بر روابط اجتماعی آشنا کند. فضای داستان در محیطی شاد و کودکانه شکل میگیرد و شخصیت اصلی، خرگوشی به نام «پیلیپیلی»، در جریان بازی با دیگر حیوانات، با موقعیتی روبهرو میشود که نیاز به بیان یک کلمهٔ جادویی پیدا میکند. کتاب در سال ۱۴۰۱ منتشر شده و بخشی از مجموعه کتابهای پروانه است که به آموزش مهارتهای ارتباطی و اخلاقی به کودکان میپردازد. نویسنده با بهرهگیری از داستانی ساده و تصاویر جذاب، مفاهیم تربیتی را به شکلی غیرمستقیم و قابل لمس برای کودکان مطرح میکند.
خلاصه کتاب کلمه جادویی
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با بازی «پیلیپیلی»، خرگوش کوچک، آغاز میشود که هنگام سرسرهبازی ناخواسته روی لاک «عمو لاکپشته» میافتد. عمو لاکپشته ناراحت میشود و پیلیپیلی بدون اینکه چیزی بگوید، دور میشود. کمی بعد، بچهخرگوش دیگری نیز همین اشتباه را تکرار میکند اما با گفتن یک کلمهٔ جادویی، عمو لاکپشته با مهربانی واکنش نشان میدهد. پیلیپیلی متوجه تفاوت رفتار عمو میشود و کنجکاو میگردد که آن کلمهٔ جادویی چیست. پس از چند تلاش و اشتباه، سرانجام پیلیپیلی یاد میگیرد که گفتن «ببخشید» چقدر میتواند در روابط تاثیرگذار باشد. داستان با تاکید بر اهمیت ادب و عذرخواهی، به کودکان نشان میدهد که استفاده از واژههای مودبانه چگونه میتواند باعث بهبود ارتباطات شود.
چرا باید کتاب کلمه جادویی را خواند؟
این کتاب با داستانی کوتاه و تصاویر رنگی، به کودکان کمک میکند تا اهمیت عذرخواهی و ادب را درک کنند. روایت ساده و ملموس آن، موقعیتهایی را به تصویر میکشد که هر کودک ممکن است در زندگی روزمره با آن روبهرو شود. «کلمهٔ جادویی» به شکل غیرمستقیم مهارتهای ارتباطی را آموزش میدهد و به والدین و مربیان امکان میدهد تا دربارهٔ رفتارهای مودبانه با کودکان گفتگو کنند.
خواندن کتاب کلمه جادویی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان گروه سنی ب (سالهای ابتدایی دبستان) مناسب است. همچنین والدین، مربیان و آموزگاران میتوانند از آن برای آموزش مهارتهای ارتباطی و اجتماعی به کودکان بهره ببرند. برای کودکانی که نیاز به یادگیری اهمیت عذرخواهی و ادب دارند، این داستان میتواند مفید باشد.
فهرست کتاب کلمه جادویی
- شروع داستان: معرفی پیلیپیلی و بازی سرسرهبازی روایت آغازین داستان و آشنایی با شخصیتها.- برخورد با عمو لاکپشته: اتفاقی که باعث ناراحتی عمو لاکپشته میشود. نمایش اولین موقعیت نیاز به عذرخواهی.- کلمهٔ جادویی: بچهخرگوش دیگر و واکنش متفاوت عمو لاکپشته پیلیپیلی متوجه تفاوت رفتار میشود و به دنبال کشف کلمهٔ جادویی میرود.- یادگیری و تکرار: تلاش پیلیپیلی برای پیدا کردن کلمهٔ درست پیلیپیلی با آزمون و خطا سرانجام کلمهٔ جادویی را یاد میگیرد.- پایان داستان: تاکید بر اهمیت ادب و عذرخواهی نتیجهگیری داستان و یادگیری پیلیپیلی.
بخشی از کتاب کلمه جادویی
«پیلیپیلی از تهٔ سرسرهبازی بچهخرگوشها سر خورد، لیز خورد و افتاد روی لاک عمو لاکپشته. فریاد کشید: آخ! عمو سر از لاکش بیرون آورد. پیلیپیلی دستپاچه شد... عمو لاکپشته اخم کرد. پیلیپیلی سرش را پایین انداخت. چیزی نگفت و دور شد. اما توی دلش گفت: تقصیر من که نبود. چرا عمو لاکپشته اینجا خوابیده؟ حالا کجا سرسرهبازی کنیم؟ همان وقت صدایی پشت سرش شنید: آخ! پیلیپیلی برگشت و نگاه کرد. بچهخرگوش سفید مثل خودش از تپه سر خورده بود و روی لاک عمو لاکپشته افتاده بود. بچهخرگوش با صدای ریزش چیزی گفت و عمو با مهربانی جواب داد: «عیبی ندارد خرگوش کوچولو!» پیلیپیلی توی دلش پرسید: چرا عمو بین ما فرق گذاشت؟ یعنی چیزی که بچهخرگوش گفت یک کلمهٔ جادویی بود؟ چی گفت؟ ب... ب...؟ کاش بهتر میشنیدم!»