تا ۷۰٪ تخفیف رؤیایی در کمپین تابستانی طاقچه! 🧙🏼🌌

کتاب خداجونم دوستت دارم
معرفی کتاب خداجونم دوستت دارم
معرفی کتاب خداجونم دوستت دارم
کتاب الکترونیکی «خدا جونم دوستت دارم» نوشتهٔ «افسانه شعباننژاد» و با تصویرگری «مریم عسگری» توسط انتشارات «قدیانی» منتشر شده است. این کتاب مجموعهای از شعرهای کودکانه است که با زبانی ساده و صمیمی، کودکان را با مفاهیم دینی، طبیعت و شکرگزاری آشنا میکند. شعرها به موضوعاتی مانند دوستی با خدا، زیباییهای طبیعت و اهمیت مهربانی با موجودات زنده میپردازند. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب خداجونم دوستت دارم
این مجموعه شعر کودکانه با محوریت گفتوگوهای صمیمی کودک با خداوند شکل گرفته است. اشعار کتاب، کودک را به دنیای طبیعت، حیوانات، گیاهان و پدیدههای روزمره میبرد و او را به شکرگزاری و توجه به نعمتها دعوت میکند. کتاب در فضایی شاد و رنگارنگ، تلاش میکند ارتباط کودک با خدا را از طریق پرسشها و شگفتیهای کودکانه تقویت کند. هر شعر با موضوعی متفاوت، مانند رودخانه، ماهیها، زنبورها، گندم، گلها، لیمو، ستارهها و چوب، کودک را به دقت در جهان پیرامون و اندیشیدن به آفریدگار سوق میدهد. این اثر در قالب شعرهای کوتاه و آهنگین، برای گروه سنی کودک نوشته شده و با تصویرگریهای جذاب همراه است تا تجربهٔ خواندن را برای کودکان دلپذیرتر کند.
چرا باید کتاب خداجونم دوستت دارم را خواند؟
این کتاب با شعرهایی کوتاه و کودکانه، مفاهیمی مانند شکرگزاری، مهربانی با طبیعت و موجودات زنده و توجه به زیباییهای جهان را به زبان ساده بیان میکند. کودک با خواندن این اشعار، به دنیای پیرامون خود با دقت بیشتری نگاه میکند و رابطهای عاطفی با خداوند برقرار میسازد. همچنین، کتاب فرصتی برای گفتوگو میان والدین و کودکان دربارهٔ موضوعات دینی و اخلاقی فراهم میکند.
خواندن کتاب خداجونم دوستت دارم را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای کودکان پیشدبستانی و دبستانی مناسب است و والدین، مربیان مهدکودک و آموزگاران میتوانند از آن برای آموزش مفاهیم دینی و اخلاقی بهره ببرند. همچنین برای کودکانی که به شعر و داستانهای کوتاه علاقه دارند، گزینهٔ مناسبی است.
فهرست کتاب خداجونم دوستت دارم
- شعر «خدا جونم دوستت دارم»: گفتوگوی کودک با خدا و ابراز محبت- سه ماهی آبها روا روت: دربارهٔ دوستی با ماهیها و اهمیت تمیز نگهداشتن آب- زنبورها و عسل: اشاره به نقش زنبورها و شکرگزاری از خدا- گندم و نان: توضیح دربارهٔ گندم، نان و نعمتهای خداوند- گلها و زیباییشان: توجه به رنگ و بوی گلها و شادی آنها- لیموشیرین: نقش لیمو در سلامتی و شکرگزاری بابت آن- ستارهها و آسمان: بازی کودکانه با ستارهها و ماه- چوب و درخت: کاربرد چوب و ساخت وسایل مختلف- گاو و شیر: نقش گاو در زندگی انسان و پرسش کودکانه دربارهٔ شیر سفید
بخشی از کتاب خداجونم دوستت دارم
«خدا جونم دوستت دارم۳ ماهی آبها روا روتتو دریاها جاری کنیمیرم کنار رودخونهبه اون میگم ای عزیزممن تو رو خیلی دوست دارمآشغال تو آب نمیریزمدریا که شهر ماهیاستدلم میخواد تمیز باشهدوست ندارم به ماهی همتو دریاها مریض باشهمیوههارو یکییکیرنگ میکنه تمیز و خوبکار میکنه صبح تا غروبخدا جونم دوستت دارمهمیشه هستی یاد منبه زنبورا تو یاد میدیبرام عسل درست کننزنبورا از توی گلاعسلها رو در میآرناین کارشون خوبه ولینیشهای تیزی هم دارندیروز یه زنبور با نیششزد لب بالای منوخداجونم به زنبورانشون نده جای منو»