کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو
معرفی کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو
کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو، نوشته علی اکبری صحت، توسط انتشارات رمز منتشر شده است. این کتاب بهعنوان منبعی برای دانشآموزان علاقهمند و مستعد پایهی هشتم طراحی شده و مفاهیم شیمی را بهطور مفهومی و کاربردی آموزش میدهد. کتاب بر آموزش عمیق مباحث متمرکز شده است و با تمرینها، فعالیتها و پروژههای متنوع، موضوعات را در ذهن مخاطبان تثبیت میکند. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو
کتاب شیمی هشتم برای دانشآموزان پیشرو با هدف آموزش مفاهیم شیمی به دانشآموزان مستعد و علاقهمند پایهی هشتم تدوین شده است. کتاب حاضر تلاش میکند با کنارزدن مرزهای سنتی میان علوم مختلف، دانشآموزان را به تفکر بینرشتهای وادارد و مهارتهایی مانند گزارشنویسی، کار گروهی و تحلیل علمی را تقویت کند. ساختار کتاب بهگونهای است که علاوهبر آموزش مفاهیم پایه، دانشآموزان را با فعالیتهای عملی، پروژههای گروهی و تمرینهای متنوع مواجه میکند. علی اکبری صحت بخشهایی را نیز برای آشنایی دانشآموزان با مشاغل مرتبط با شیمی و کاربردهای علمی آن در زندگی روزمره در نظر گرفته است. کتاب با ارائهی مثالها و آزمایشهای ساده در خانه، ارتباط میان علم و زندگی را برای دانشآموزان ملموستر کرده و آنها را به کشف و جستوجوی بیشتر در دنیای اطرافشان ترغیب میکند.
خلاصه کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو
کتاب حاضر میکوشد مفاهیم پایهای را از طریق مثالهای روزمره و آزمایشهای ساده به دانشآموز منتقل کند. مباحث اصلی کتاب شامل شناخت مواد و مخلوطها، جداسازی اجزای مواد، بررسی حالتهای مختلف ماده (جامد، مایع، گاز و پلاسما) و آشنایی با مفاهیم محلول، سوسپانسیون، امولسیون و کلوئید است. کتاب با طرح پرسشهای چالشی، فعالیتهای عملی و پروژههای گروهی، دانشآموز را به تفکر انتقادی و حل مسئله دعوت میکند؛ همچنین با ارائهی تمرینهای تستی و تشریحی، مهارت حل مسئله و آمادگی برای آزمونهای مختلف را تقویت میکند. در کنار آموزش مفاهیم علمی، به مهارتهایی مانند گزارشنویسی، مستندسازی مشاهدات و ارتباط میان علوم مختلف نیز پرداخته شده است. هدف اصلی کتاب، ایجاد نگرشی تازه نسبت به علم شیمی و پیوند آن با زندگی روزمره است تا دانشآموزان بتوانند با دیدی بازتر و تحلیلیتر به پدیدههای اطراف خود نگاه کنند.
چرا باید کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو را خواند؟
این اثر برای دانشآموزانی نوشته شده که بهدنبال یادگیری عمیقتر و کاربردیتر شیمی هستند و فراتر از حفظ مطالب کتاب درسی، میخواهند کشف مفاهیم علمی را هم تجربه کنند. تمرینها و پروژههای عملی در این کتاب، امکان یادگیری فعال و مشارکتی را فراهم میکند و مثالهای متنوعی که از کاربرد علم در زندگی روزمره ارائه شده، مفاهیم انتزاعی شیمی را برای مخاطبان قابلدرک میسازد؛ همچنین کتاب با معرفی مشاغل مرتبط و کاربردهای شیمی در زندگی، افقهای تازهای را پیش روی دانشآموزان میگشاید و آنها را برای ادامهی مسیر علمی و پژوهشی آماده میکند.
خواندن کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای دانشآموزان پایهی هشتم مدارس استعدادهای درخشان و علاقهمندان علوم تجربی مناسب است؛ همچنین برای کسانی که بهدنبال تقویت مهارتهای حل مسئله، تفکر تحلیلی و یادگیری مفهومی شیمی هستند، گزینهی مناسبی بهشمار میآید. معلمان علوم نیز میتوانند از این کتاب برای غنیسازی تدریس و ارائهی فعالیتهای عملی در کلاس بهره ببرند.
بخشی از کتاب شیمی هشتم برای دانش آموزان پیش رو
«شاید تصور ما از درس شیمی، فیزیک، زمینشناسی و زیستشناسی که با نام واحد علوم میشناسیم، درسی پیچیده، خشک و سخت باشد. اما اگر به خاطرات کودکیمان برگردیم، میبینیم که بسیاری از تجربههای روزمرهمان سرشار از علم بودهاند. وقتی در آب شلپ شلوپ میکردیم، زمانی که در باغچه و زیر خاک دنبال کرم میگشتیم، لحظاتی که به یک جانور مثلاً جوجه اردک خیره میشدیم و با شگفتی آن را بررسی میکردیم، یا وقتی از سر کنجکاوی زیاد به کبریت یا شمع روشن دست زدیم و روباه آتشبازیمان با سوختن دست و گریه توأم شده است. عصرهای چهارشنبهسوری و ترقه و فشفشه و ... همه این خاطرات و هزاران خاطرهٔ تلخ و شیرین دیگر، ثابت میکنند در دوران کودکیمان به اندازهٔ تمام عمرمان علوم را مطالعه کردهایم و تجارب بکر و دست اول زیادی بهدست آوردهایم. در این ایام هر کدام از ما با توجه به شرایط محیط اطرافمان، طعم واقعی علوم مختلفی را چشیدهایم.»