کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول)
معرفی کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول)
معرفی کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول)
کتاب الکترونیکی «جادوی غوطهور در زهر (جلد ۱)» نوشتهٔ «جودی آی لین» با ترجمهٔ «آنیتا پارسا» و ویراستاری «سحر شهامت رزم» توسط نشر اندیشه مولانا منتشر شده است. این رمان نوجوانان، داستانی فانتزی با الهام از فرهنگ و اسطورههای شرق آسیا را روایت میکند و در بستری تاریخی-جادویی، ماجرای دختری جوان را دنبال میکند که برای نجات خانوادهاش وارد رقابتی مرگبار میشود. نسخه الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول)
«جادوی غوطهور در زهر» در ژانر فانتزی نوجوانان قرار میگیرد و فضای داستان در سرزمینی خیالی با الهام از چین باستان شکل گرفته است. نویسنده، «جودی آی لین»، با بهرهگیری از عناصر اسطورهای، جادو و سنتهای چای، جهانی را خلق میکند که در آن هنر دمکردن چای با جادو و درمانگری درآمیخته است. داستان حول محور خانوادهای میچرخد که مادرش را از دست داده و اکنون دختر خانواده، «نینگ»، باید برای نجات خواهر بیمارش و جبران گذشته، راهی پایتخت شود و در مسابقهای سلطنتی شرکت کند. این کتاب در سالهای اخیر نوشته شده و با استقبال مخاطبان نوجوان و جوان روبهرو شده است. فضای داستان، ترکیبی از ماجراجویی، دغدغههای خانوادگی، رقابت و کشف هویت فردی است. نویسنده با روایت اولشخص، مخاطب را به دنیای درونی شخصیت اصلی نزدیک میکند و از خلال جزئیات زندگی روزمره، آیینها و باورهای بومی، لایههایی از فرهنگ و اسطوره را به داستان میافزاید.
خلاصه کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول)
هشدار: این پاراگراف بخشهایی از داستان را فاش میکند!داستان با نگاهی به زندگی «نینگ»، دختر نوجوانی آغاز میشود که پس از مرگ مادرش، خانوادهاش درگیر اندوه و بیماری شدهاند. خواهر کوچکتر او، «شو»، به دلیل مسمومیت با زهر چای در آستانه مرگ قرار دارد و پدر خانواده نیز درمانده است. نینگ که خود را مقصر میداند، تصمیم میگیرد برای نجات خواهرش و جبران اشتباهات گذشته، به دعوتنامهای سلطنتی پاسخ دهد و راهی پایتخت شود تا در مسابقهای برای انتخاب بهترین «شننونگشی» (استاد جادوی چای) شرکت کند. این مسابقه فرصتی است تا شاید بتواند درمانی برای بیماری خواهرش بیابد و جایگاه خانواده را بازگرداند. در مسیر سفر، نینگ با خطرات، دزدان و چالشهای مختلف روبهرو میشود و با شخصیتهایی تازه آشنا میگردد. ورود به پایتخت و شرکت در آزمونها، او را با رقابتی سخت و فضای پر از توطئه و سیاست مواجه میکند. در دل این رقابت، نینگ باید به قدرت جادویی خود ایمان بیاورد و با گذشته و ترسهایش روبهرو شود. داستان، همزمان با پیشروی نینگ در مسابقه و تلاش برای نجات خواهرش، به کشف هویت، شجاعت و پیوندهای خانوادگی میپردازد.
چرا باید کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول) را خواند؟
این رمان با ترکیب عناصر فانتزی، اسطوره و فرهنگ شرقی، تجربهای متفاوت از داستانهای نوجوانانه ارائه میدهد. روایت اولشخص و فضای جادویی داستان، مخاطب را به دنیایی سرشار از رمز و راز و احساسات انسانی میبرد. دغدغههای خانوادگی، تلاش برای جبران گذشته و جستوجوی هویت فردی، از محورهای اصلی کتاب هستند. علاقهمندان به داستانهایی با فضای اسطورهای و ماجراجویی، در این اثر با دنیایی تازه و شخصیتهایی چندلایه روبهرو میشوند که هرکدام با چالشهای خاص خود دستوپنجه نرم میکنند.
خواندن کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای نوجوانان و جوانانی مناسب است که به داستانهای فانتزی، اسطورهای و ماجراجویانه علاقه دارند. همچنین کسانی که دغدغه هویت، خانواده و عبور از بحرانهای شخصی را دارند، میتوانند با شخصیتهای داستان همذاتپنداری کنند. علاقهمندان به فرهنگ و آیینهای شرق آسیا نیز از فضای خاص این رمان لذت خواهند برد.
بخشی از کتاب جادوی غوطه ور در زهر (جلد اول)
«میگویند یک شننونگشی واقعی را میتوان از روی دستهایش شناخت؛ کف دستهایش رنگ خاک را گرفته، نوک انگشتانش به خاطر خارها زخمی شده و ناخنهایش مدام به خاطر صله خاکوخون سیاه شده است.من همیشه با افتخار به دستهایم نگاه میکردم.ولی اکنون تنها چیزی که میتوانم به آن فکر کنم این است که اینها همان دستهایی هستند که مادرم را دفن کردند.خانهمان آنقدر تاریک و ساکت است که مثل دزد در اتاقها حرکت میکنم. جعبهها و کشوها را به هم میریزم، چیزهایی را که پدرم برای به خاطر نیاوردن ناراحتیاش مدام پنهان میکرد زیرورو میکنم. از لابهلای صندلیها و سبدها، رختآویزها و کوزهها رد میشوم و قدمهایم را با احتیاط برمیدارم. میتوانم صدای «شو» را بشنوم که آن طرف دیوار آرام نفس میکشد. زهر به زودی او را از پای در میآورد همان طور که مادرمان را از پای در آورد. به همین دلیل است که باید امشب بروم قبل از آن که پدرم سعی کند جلویم را بگیرد و تا وقتی که خیلی دیر شود به خاطر احساس گناه و ترس اینجا گیر افتادهام. طومار پنهانشده در چینهای پیراهنم را لمس میکنم تا خیالم از بودنش راحت شود.»