کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل فاطمه غلامی نسب + دانلود نمونه رایگان

تصویر جلد کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل

کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل

معرفی کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل

معرفی کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل

کتاب الکترونیکی «اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل» (شعرهایی دربارهٔ حیوانات جنگلی) نوشتهٔ فاطمه غلامی‌نسب و با تصویرگری «آزاده دهقان» توسط انتشارات وانیار منتشر شده است. این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه دربارهٔ حیوانات مختلف جنگل است که هرکدام با ویژگی‌ها و رفتارهای خاص خود معرفی می‌شوند. شعرها با زبانی کودکانه و موزون، دنیای حیوانات را برای کودکان به تصویر می‌کشند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل

این کتاب مجموعه‌ای از شعرهای کودکانه است که هر شعر به یکی از حیوانات جنگلی اختصاص دارد. حیواناتی مانند خرس، راکون، روباه، شیر، آهو، کوآلا، گراز و خرگوش در شعرها حضور دارند و هرکدام با ویژگی‌های رفتاری و ظاهری خود توصیف می‌شوند. کتاب در قالب شعر و با تصاویر رنگی، تلاش می‌کند کودکان را با دنیای حیوانات جنگل آشنا کند و ویژگی‌های هر حیوان را به زبان ساده و قابل فهم بیان کند. این اثر در سال ۱۴۰۳ منتشر شده و برای گروه سنی ۶ سال به بالا مناسب است. فضای کتاب شاد و پرتحرک است و هر شعر با ریتمی کودکانه، اطلاعاتی دربارهٔ حیوانات ارائه می‌دهد. تصویرگری‌های کتاب نیز به جذابیت و فهم بهتر شعرها کمک می‌کند و ارتباط کودک با متن را تقویت می‌کند.

چرا باید کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل را خواند؟

این کتاب با شعرهای کوتاه و موزون، دنیای حیوانات جنگل را به زبانی کودکانه معرفی می‌کند. هر شعر، ویژگی‌های رفتاری و ظاهری یک حیوان را به تصویر می‌کشد و به کودکان کمک می‌کند تا با حیوانات مختلف و خصوصیات آن‌ها آشنا شوند. تصاویر رنگی و جذاب کتاب، همراه با شعرها، باعث می‌شود کودکان ارتباط بهتری با موضوع برقرار کنند و یادگیری برایشان لذت‌بخش‌تر شود. این مجموعه می‌تواند به تقویت مهارت‌های زبانی و افزایش دایره واژگان کودکان کمک کند.

خواندن کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان ۶ سال به بالا که به حیوانات علاقه دارند و دوست دارند دربارهٔ رفتار و ویژگی‌های آن‌ها بیشتر بدانند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال شعرهای آموزشی و سرگرم‌کننده برای کودکان هستند، گزینهٔ خوبی به شمار می‌آید.

فهرست کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل

- خرس: معرفی خرس و علاقه‌اش به عسل و شکار ماهی، ویژگی‌های ظاهری و رفتاری او.- راکون: توصیف راکون به عنوان حیوانی همه‌چیزخوار و باهوش که غذای دیگران را می‌دزدد.- روباه: اشاره به مکار بودن روباه و تلاش او برای به‌دست‌آوردن غذا از دیگر حیوانات.- شیر: معرفی شیر به عنوان سلطان جنگل و ترس حیوانات دیگر از او.- آهو: توصیف آهو با پاهای بلند و سرعت بالایش در دویدن.- کوآلا: معرفی کوآلا به عنوان حیوانی بامزه که بیشتر وقتش را روی درخت می‌گذراند.- گراز وحشی: توصیف گراز به عنوان حیوانی قوی و پشمالو.- خرگوش: معرفی خرگوش با گوش‌های دراز و سرعت بالا، و اشاره به روباه که می‌خواهد او را فریب دهد.

بخشی از کتاب اتل متل یه جنگل پر از زرنگ و تنبل

«پنجه‌هامو تو عسل می‌زنم و می‌لیسممیرم شکار ماهی وقتی دیدی که خیسمیه خرس خوش‌خوراکم پشمالوام پشمالوخونمو من می‌سازم تو جنگل و توی کوهمن راکون راهزنم، غذاهارو می‌دزدمغذای هر کی باشه هر چی رسید به دستممن همه‌چیزخوارمو، زیادی هم باهوشمخز دارم و خز دارم؛ رو تنم و رو گوشمبه به وحشی‌ام خیلی زرنگ و زبردرنده‌ام ترسی ندارم به دلکمین می‌گیرم همش رو تپه‌های دِلحقه‌بازم زیادی همش پی فریبممی‌خوام به چنگ بیارم طعمه رو از رقیبمروباه مکارم من، همش تو جنب و جوشملطیف و نرم و پهنه دم قشنگ و گوشمدنبال پس‌مونده‌ی غذای این و اونمهر کی شکار می‌کنه همیشه هی میدم دیدمنتظر فرصتم بشه غذا رو دزدید»

آرین فلاحت
۱۴۰۴/۰۴/۰۷