کتاب ۱۰۰ کمپین طلایی
معرفی کتاب ۱۰۰ کمپین طلایی
کتاب ۱۰۰ کمپین طلایی نوشتهٔ بابک خادمی الکوهی است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است. با توجه به گستره وسیع و تغییرات مداوم دنیای مارکتینگ، مطالعه مستمر وقایع و رویدادهای این حوزه میتواند خلاقیت و موفقیت کمپینهای جدید را تضمین کند. نویسنده در این اثر از تجربههای خوددر این حوزه سخن گفته است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب ۱۰۰ کمپین طلایی
در دنیای پرتحول و پویای مارکتینگ و تبلیغات، هر روز با چالشها و فرصتهای تازهای روبهرو میشویم. در طول سالیان متمادی فعالیت حرفهای «بابک خادمی الکوهی» بهعنوان مدیر هنری و مشاور در حوزههای مارکتینگ و برندینگ، همواره دغدغه اصلیاش یاری رساندن به مشتریان و همکارانش برای بهرهبرداری حداکثری از این تغییرات بوده است. در این مسیر، به تدریج اهمیت بیبدیل کمپینهای موفق را دریافت؛ کمپینهایی که نه تنها برندها را به سرمنزل مقصود میرسانند، بلکه میتوانند بهعنوان چراغ راهی الهامبخش برای سایر فعالان این عرصه عمل کنند. نقطهٔ آغاز نگارش کتاب صد کمپین طلایی دقیقاً از دل همین تجربیات عملی و چالشهای شخصی نویسنده برخاسته است. نویسنده برای گردآوری مطالب این کتاب، بیش از یک دهه از زندگی حرفهای خود را وقف تحقیق، بررسی و تحلیل عمیق کمپینهای تبلیغاتی گوناگون کرده استم. این فرآیند، لحظات دشوار و زمانبری داشت؛ از جستوجو در میان منابع پراکنده و گاه نامرتبط تا تحلیل دقیق دادهها، اما هر بار که موفق میشد کمپینی برجسته را شناسایی کند و به بطن استراتژیهای هوشمندانه به کار رفته در آن پی ببرم، شعلههای انگیزه درونم فروزانتر میشد و مرا به ادامه مسیر سوق میداد. کتاب صد کمپین طلایی به کاوش در ۲۰ حوزه مختلف میپردازد که هر یک از آنها شامل ۵ برند پیشرو و برتر هستند. این حوزهها، پویاترین و رقابتیترین بخشهای بازار بینالمللی را تشکیل میدهند. من محبوبترین کمپینهای هر یک از این برندها را با دقت تحلیل و بررسی کردهام. هر کمپین به صورت فشرده و با تمرکز بر نکات کلیدی آن تشریح شده و برای مطالعه جامعتر، حداقل ۴ منبع معتبر در پایان هر بخش معرفی شده است.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب ۱۰۰ کمپین طلایی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای تمامی علاقهمندان و متخصصان حوزههای مارکتینگ، تبلیغات و برندینگ نوشته شده است؛ یعنی برای آنانی که در جستوجوی الهام از کمپینهای موفق و تشنه یادگیری استراتژیها و تکنیکهای نوین هستند.
عالی مخصوصا اگر به مارکتینگ علاقه داشته باشین خیلی از خوندنش لذت میبرین
پر از ایده و تجربهست برای هر کسی که به بازاریابی و تبلیغات علاقه داره. لذت بردم🤌🏾
با اختلاف ، یکی از متفاوت ترین کتاب هایی بود که در این حوزه مطالعه کردم . ممنون 👏🏽🌹
بی نظیر بود کلی به اطلاعاتم اضافه شد،،،خوندن این کتاب و به همه توصیه میکنم ممنون از نویسنده خوب کتاب 🙏🏼☘️