کتاب بی تو رفتم ناهید نورآبادی یکتا + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:انتشارات پرین
امتیاز
۴.۳از ۹ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب بی تو رفتم

کتاب بی تو رفتم سروده ناهید نورآبادی یکتا که توسط انتشارات عقیل منتشر شده، مجموعه‌ای از اشعار عاشقانه و اجتماعی است که با زبانی صمیمی به بیان احساسات، جدایی، تنهایی و امید می‌پردازد. این اثر در ۹۶ صفحه گردآوری شده و شاعر خود طراحی جلد و صفحه‌آرایی آن را بر عهده داشته است. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب بی تو رفتم

کتاب بی تو رفتم مجموعه‌ای از سروده‌های ناهید نورآبادی یکتا است که در فضای شعر معاصر فارسی جای می‌گیرد. این کتاب در دوره‌ای منتشر شده که شعر فارسی شاهد حضور پررنگ شاعران زن و بیان دغدغه‌های فردی و اجتماعی آنان است. اشعار این مجموعه اغلب حول محور جدایی، دلتنگی، امید و عبور از رنج‌های عاطفی می‌چرخد و شاعر با بهره‌گیری از تصاویر ملموس و روزمره، تجربه‌های زیسته‌ی خود را به زبان می‌آورد. کتاب به موضوعاتی چون طلاق، تنهایی، خاطرات، عبور از گذشته و امید به آینده می‌پردازد و در کنار مضامین عاشقانه، به مسائل اجتماعی و نگاه انتقادی به شرایط پیرامون نیز اشاره دارد. لحن اشعار، روایتگر تجربه‌های شخصی و جمعی است و در برخی قطعات، شاعر با تقدیم شعر به افراد خاص یا اشاره به موقعیت‌های اجتماعی، فضای کتاب را از صرفاً عاشقانه‌بودن فراتر می‌برد. این مجموعه در قالبی کوتاه و موجز، تلاش دارد احساسات و دغدغه‌های شاعر را به مخاطب منتقل کند.

چرا باید کتاب بی تو رفتم را خواند؟

کتاب بی تو رفتم برای کسانی که به شعر معاصر فارسی و بیان احساسات عمیق انسانی علاقه دارند، تجربه‌ای متفاوت فراهم می‌کند. اشعار کتاب بی تو رفتم با پرداختن به موضوعاتی چون جدایی، دلتنگی، امید و عبور از رنج، می‌تواند همدلی و همراهی مخاطب را برانگیزد. شاعر در این مجموعه، تجربه‌های شخصی و اجتماعی را با زبانی بی‌پیرایه و تصاویری ملموس روایت می‌کند و به دغدغه‌های زنان و مسائل روزمره نیز می‌پردازد. مطالعه‌ی این اثر فرصتی است برای مواجهه با احساسات انسانی و بازتاب آن‌ها در قالب شعر.

خواندن کتاب بی تو رفتم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای علاقه‌مندان به شعر معاصر فارسی، کسانی که با موضوعاتی چون جدایی، تنهایی، عبور از گذشته و امید به آینده درگیر هستند و افرادی که به بیان احساسات و تجربه‌های زنانه در ادبیات علاقه دارند، مناسب است؛ همچنین این مجموعه برای کسانی که به‌دنبال همدلی با تجربه‌های عاطفی و اجتماعی هستند، می‌تواند مفید باشد.

بخشی از کتاب بی تو رفتم

تو که دیگه نداری بال و پری

بسه ای دل مث شمع آب شدنم

سوختن و دیدن و هی خواب شدنم

دیگه خسته شدم از شعر و غزل

شب و روز حرفای بی‌تاب شدنم»

۱۴۰۴/۰۵/۲۷

تو مسیح زمانی می میرم و زنده میشوم از تو

۱۴۰۴/۰۴/۰۷

تو خیالی تو خیالی تو یه رویای محالی پرم از بی تو نشستن ، توی این شبای خالی 👌👌👌👌👌 کتاب سرشار از احساسه خیلی خوب بود ❤❤❤❤

۱۴۰۴/۰۳/۲۴

جاده های مه گرفته ش قشنگ بود