دانلود و خرید کتاب دوباره کودک شو سحر صادقیان

نویسنده:سحر صادقیان
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب دوباره کودک شو

معرفی کتاب دوباره کودک شو

کتاب الکترونیکی «دوباره کودک شو: سفر به سوی شفای درون (راهکارهای درمان شناختی-رفتاری برای ترمیم روح و قلب کودک درون شما)» نوشتهٔ سحر صادقیان و با ویراستاری اکبر محیط سکه‌روانی، توسط نشر یافته منتشر شده است. این کتاب به موضوع شفای روانی و بازسازی کودک درون با تکیه بر رویکرد درمان شناختی-رفتاری می‌پردازد و راهکارهایی برای ترمیم زخم‌های عاطفی گذشته ارائه می‌دهد. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب دوباره کودک شو

«دوباره کودک شو» اثری است که به بررسی مفهوم کودک درون و تأثیرات زخم‌های دوران کودکی بر زندگی بزرگسالی می‌پردازد. نویسنده با بهره‌گیری از تجربیات شخصی و دانش روان‌شناسی، تلاش می‌کند تا مخاطب را با اهمیت شناسایی و پذیرش کودک درون آشنا کند. کتاب در فضایی درمانی و با تکیه بر تکنیک‌های شناختی-رفتاری، به مخاطب نشان می‌دهد که چگونه آسیب‌های عاطفی و روانی دوران کودکی می‌توانند در رفتارها، روابط و احساسات بزرگسالی نمود پیدا کنند. این اثر در دوره‌ای نوشته شده که توجه به سلامت روان و خودشناسی بیش از پیش اهمیت یافته است و با ارائه تمرین‌ها و پرسش‌هایی، مخاطب را به سفری درونی برای شفا و رشد دعوت می‌کند. نویسنده در مقدمه، تجربه زیستهٔ خود را نیز به اشتراک می‌گذارد و بر این باور است که هر فرد پتانسیل رشد و بهبود را در خود دارد.

خلاصه کتاب دوباره کودک شو

کتاب «دوباره کودک شو» با معرفی مفهوم کودک درون آغاز می‌شود و توضیح می‌دهد که چگونه زخم‌های دوران کودکی، حتی اگر به‌ظاهر فراموش شده باشند، می‌توانند در رفتارها و احساسات بزرگسالی تأثیرگذار باشند. نویسنده نشانه‌های کودک درونی زخمی را شرح می‌دهد؛ از جمله عزت‌نفس پایین، مشکل در تعیین مرزها، ترس از رها شدن، مسائل اعتماد، اجتناب از دیگران و گرایش به رفتارهای اعتیادآور. در ادامه، کتاب به معرفی کهن‌الگوهای کودک درونی مجروح می‌پردازد و توضیح می‌دهد که هر فرد ممکن است الگوهای متفاوتی از آسیب را تجربه کند. بخش مهمی از کتاب به درمان شناختی-رفتاری اختصاص دارد و نشان می‌دهد که چگونه این رویکرد می‌تواند به شناسایی و تغییر الگوهای فکری و رفتاری ناسالم کمک کند. تمرین‌هایی برای برقراری ارتباط با کودک درون، هنر درمانی، پرسشگری سقراطی و بازسازی شناختی ارائه می‌شود تا مخاطب بتواند به ریشه‌های زخم‌های خود پی ببرد و مسیر بهبود را آغاز کند. کتاب همچنین به اهمیت خلاقیت، بازی، خودمراقبتی و تعیین مرزهای سالم اشاره دارد و راهکارهایی برای تقویت هوش هیجانی و شفقت به خود پیشنهاد می‌دهد. در نهایت، نویسنده تأکید می‌کند که پذیرش و مراقبت از کودک درون، گامی اساسی برای رشد، آرامش و رضایت در زندگی است.

چرا باید کتاب دوباره کودک شو را خواند؟

این کتاب با زبانی صریح و تمرین‌محور، به مخاطب کمک می‌کند تا ریشه بسیاری از مشکلات عاطفی و رفتاری خود را در گذشته شناسایی کند و با ابزارهای درمان شناختی-رفتاری، مسیر بهبود را آغاز کند. تمرکز بر کودک درون و ارائه راهکارهای عملی برای ترمیم زخم‌های قدیمی، فرصتی برای خودشناسی عمیق‌تر و ایجاد تغییرات مثبت در روابط و احساسات فراهم می‌کند. همچنین، کتاب با مثال‌ها و تمرین‌های متنوع، مخاطب را به مشارکت فعال در فرآیند درمان دعوت می‌کند.

خواندن کتاب دوباره کودک شو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای افرادی مناسب است که با مشکلاتی مانند عزت‌نفس پایین، اضطراب، روابط ناسالم، احساس بی‌ارزشی یا تکرار الگوهای منفی در زندگی دست‌وپنجه نرم می‌کنند. همچنین برای کسانی که به دنبال خودشناسی، رشد فردی و بهبود سلامت روان هستند یا علاقه‌مند به رویکرد درمان شناختی-رفتاری‌اند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب دوباره کودک شو

- فصل اول: دیدار با کودک درون خود به معرفی کودک درون، نشانه‌های کودک زخمی و کهن‌الگوهای آسیب‌دیده می‌پردازد و نقش درمان شناختی-رفتاری را در بهبود این بخش از وجود توضیح می‌دهد.- فصل دوم: برقراری ارتباط با کودک درون اهمیت خلاقیت و هنر درمانی، راه‌های ارتباط با کودک درون و تمرین‌های عملی برای بیدار کردن و شنیدن صدای او را مطرح می‌کند.- فصل سوم: زخم کودک درونی شما ویژگی‌های ذاتی کودکان، تأثیر آسیب‌ها بر رشد عاطفی و روانی و نشانه‌های زخم‌های عمیق را بررسی می‌کند.- فصل چهارم: اثرات ترومای دوران کودکی به پیامدهای آسیب‌های کودکی بر رفتار و روابط بزرگسالی و سبک‌های دلبستگی می‌پردازد.- فصل پنجم: بازنگری در گذشته تحریفات شناختی، بازسازی شناختی و پرسشگری سقراطی برای تغییر الگوهای ذهنی ناسالم را آموزش می‌دهد.- فصل ششم: تربیت کودک درونی راه‌های گفت‌وگو با کودک درون، نوشتن نامه و تمرین‌های عملی برای پرورش و حمایت از این بخش را ارائه می‌کند.- فصل هفتم: هوش هیجانی بسازید اهمیت مهارت‌های هیجانی، فعالیت‌های تقویت همدلی و ذهن باز را شرح می‌دهد.- فصل هشتم: درس گرفتن از گذشته راهنمای تعیین مرزهای سالم و تمرین‌های عملی برای حفظ آن‌ها را بیان می‌کند.- فصل نهم: خودمراقبتی برای کودک درونی تأکیدات روزانه و توصیه‌هایی برای مراقبت و حمایت از کودک درون را جمع‌بندی می‌کند.

بخشی از کتاب دوباره کودک شو

«در دل هر یک از ما کودکی نهفته است که در گوشه‌ای از زمان، در سکوتی پر از اشک و اندوه، زخمی خورده است. این کودک، که در روزهای سخت زندگی به فراموشی سپرده شده، همچنان در اعماق وجودمان زندگی می‌کند و از ما می‌خواهد تا به او توجه کنیم. این کتاب، دعوتی است برای بازگشت به آن کودک درونی، برای لمس دوباره‌ی زخم‌های قدیمی و شفا دادن آن‌ها با محبت و درک. با رویکردی درمانی و تکنیک‌های شناختی-رفتاری، هدف من این است که به شما کمک کنم تا دوباره آن کودک آسیب‌دیده را در آغوش بگیرید، به او عشق بدهید و از نو بسازید. شاید در این مسیر نه تنها کودک درون بلکه خود شما نیز شفا یابید زیرا هر گامی که در مسیر درمان برمی‌دارید، به سوی آزادی، آرامش و رشد واقعی است. این کتاب، برای آن‌هایی است که جرات دارند زخم‌های درونی خود را ببینند و با شجاعت، به سوی شفای کامل قدم بردارند.»