کتاب هشت + دانلود نمونه رایگان

کتاب هشت

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب هشت

معرفی کتاب هشت

کتاب الکترونیکی «هشت (مجموعه اشعار کودک و نوجوان رضوی)» با گردآوری حدیثه اشرفیان مهابادی و ویراستاری گروه کارشناسی ماندگاران، مجموعه‌ای از اشعار کودکانه و نوجوانانه با محوریت امام رضا (ع) است که توسط انتشارات ماندگاران منتشر شده است. این اثر با زبانی ساده و صمیمی، مفاهیم دینی و معنوی را برای نسل جوان به تصویر می‌کشد و تلاش دارد ارتباطی عاطفی میان کودکان و نوجوانان با امام هشتم برقرار کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب هشت

این مجموعه شعر، با تمرکز بر موضوع امام رضا (ع) و زیارت مشهد، تلاش می‌کند تا احساسات و تجربیات کودکان و نوجوانان را نسبت به این امام بزرگوار به تصویر بکشد. اشعار کتاب از شاعران مختلف گردآوری شده و هرکدام با نگاهی متفاوت به موضوعاتی مانند زیارت، دعا، مهربانی امام، خاطرات سفر به مشهد و آرزوی زیارت می‌پردازند. فضای کتاب سرشار از تصاویر ذهنی کودکانه، آرزوهای ساده و احساسات پاک است که در قالب شعر بیان شده‌اند. این اثر در دوره معاصر سروده شده و بازتاب‌دهنده دغدغه‌ها و نگاه نسل جدید به مفاهیم دینی و معنوی است. کتاب «هشت» با هدف آشنایی بیشتر کودکان و نوجوانان با شخصیت امام رضا (ع) و ایجاد پیوندی عاطفی و معنوی میان آن‌ها و این امام، گردآوری شده است. در کنار مضامین مذهبی، اشعار به موضوعاتی مانند خانواده، دوستی، امید و آرزو نیز می‌پردازند و تلاش دارند تا مفاهیم انسانی و اخلاقی را در دل روایت‌های کودکانه جای دهند.

چرا باید کتاب هشت را خواند؟

این مجموعه شعر فرصتی فراهم می‌کند تا کودکان و نوجوانان با زبان و دنیای خودشان با مفاهیم دینی و شخصیت امام رضا (ع) آشنا شوند. اشعار کتاب، احساسات و آرزوهای کودکانه را با موضوعات معنوی پیوند می‌زند و به مخاطب کمک می‌کند تا از زاویه‌ای تازه به موضوع زیارت و ارتباط با امام نگاه کند. همچنین، این اثر می‌تواند به عنوان منبعی برای آموزش غیرمستقیم ارزش‌های اخلاقی و انسانی مورد استفاده قرار گیرد و زمینه‌ای برای گفت‌وگوهای خانوادگی درباره مفاهیم دینی و معنوی فراهم آورد.

خواندن کتاب هشت را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان و نوجوانانی مناسب است که علاقه‌مند به شعر و موضوعات مذهبی هستند یا خانواده‌هایی که می‌خواهند فرزندانشان با شخصیت امام رضا (ع) و مفاهیم معنوی آشنا شوند. همچنین برای مربیان و آموزگاران که به دنبال منابعی برای آموزش غیرمستقیم ارزش‌های اخلاقی و دینی به کودکان هستند، مفید خواهد بود.

فهرست کتاب هشت

- مقدمه: معرفی هدف مجموعه و اهمیت آشنایی کودکان با امام رضا (ع). - اشعار زیارت و سفر: شعرهایی درباره آرزوی زیارت مشهد، خاطرات سفر و حس و حال کودکان در حرم امام رضا (ع). - اشعار دعا و حاجت: بیان دعاها، آرزوها و درخواست‌های کودکانه از امام رضا (ع) و امید به اجابت آن‌ها. - اشعار مهربانی و کرامت: توصیف مهربانی امام، ضامن آهو بودن و بخشش و کرامت ایشان از نگاه کودکان. - اشعار خانواده و دوستی: ارتباط کودکان با خانواده، دوستان و نقش امام رضا (ع) در زندگی روزمره آن‌ها. - اشعار امید و آرزو: شعرهایی درباره امید به آینده، آرزوی زیارت و پیوند عاطفی با امام هشتم.

بخشی از کتاب هشت

«ای کاش مثل باد بودم می آمدم روزی به سویت از دشت و صحرا می گذشتم تا می نشستم رو به رویت ای کاش من خورشید بودم می دیدمت هرچند از دور سوغات می دادم به زوار با دست های گرم و پر نور مثل کبوتر بودم ای کاش پر می زدم در مشهد تو زیباترین پرواز دنیاست پرواز دور گنبد تو ای کاش مثل رود بودم ای کاش مثل ابر و باران... هر روز می رفتم زیارت با چشم های خیس و گریان»