دانلود و خرید کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان محمدرضا کرمی
تصویر جلد کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان

کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان

کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان نوشتهٔ محمدرضا کرمی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان

کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان راهنمای جامعی برای والدین براساس مهم‌ترین و معتبرترین منابع بین‌المللی و متناسب با جامعه ایرانی تدوین و تالیف شده است. معمولاً والدینی که دغدغه آموزش مالی به فرزند خود را دارند از سردرگمی در میان منابع گلایه کرده و اعتقاد دارند چون منابع موجود جامعیت ندارند باید برای خرید ده‌­ها عنوان کتاب هزینه کنند؛ این در حالی است که کتاب مذکور از کامل‌ترین و جامع‌ترین منابع موجود در ایران در حوزه آموزش مالی به کودکان و نوجوانان است و والدین را از سایر منابع مشابه بی‌نیاز می‌کند.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب آموزش سواد مالی به کودکان و نوجوانان را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران دانستنی‌های کودک و نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

شجاع دلان
تی. کی. الدریج
الخصال (دو جلد در یک مجلد)
شیخ صدوق
رسانه های اجتماعی و حقوق تجارت الکترونیک
آلان داویدسون
تنزیه و تشبیه در کتاب التوحید شیخ صدوق و ابن خزیمه
علی اکبر تلافی داریانی
درآمدی بر نظام اندیشه استاد شهید مطهری (ره)
سیدرضا حسینی کوهساری
من صبور
مهلقا قربانی
افسانه دورانتاش
رستا محمدی
مدیر میانی (اصول هماهنگی در بدنه سازمان)
حمید اسماعیلی
ستاره و مرد جوان
نادیا ژیپتو
پیوند، انکولوژی، ارولوژی، ارتوپدی، پروسیجر جراحی در ICU، نقش جراحی در بلایا، رهبری در جراحی، جراحی در سالمندی، مراقبت پایانی حیات، گزش و گازگرفتگی (1404)
عادل زینال پورقطار
مفاهیم تربیتی در قصه حضرت یوسف (ع)
سیدکاظم حسینی حائری
ما حیوان‌ها
جاستین تورس
خداوندگاران کفش‌های بال‌دار
علی‌رضا بهنام
شب هزار و دوم (جلد اول، جزیره بی نهایت)
سیدمحسن سیدعلیخانی