کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی
معرفی کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی
کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی نوشتهٔ اولین تریبول و الیس رش و ترجمهٔ حسام مهرپرور است. نشر سنجاق این کتاب را بهصورت الکترونیک منتشر کرده است. این کتاب راهنمایی است برای رهایی از فرهنگ رژیمهای محدودکننده و بازیافتن اعتماد به سیگنالهای طبیعی گرسنگی و سیری بدن. این رویکرد به شما کمک میکند تا با غذا و بدن خود آشتی کرده، از خوردن لذت ببرید و به سلامت پایدار دست یابید. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی
کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی رویکردی انقلابی برای رهایی از فرهنگ رژیمهای غذایی سخت و محدودکننده ارائه میدهد. این کتاب به خوانندگان کمک میکند تا با بدن خود آشتی کرده و رابطهای سالم و دوستانه با غذا برقرار کنند. هدف اصلی این روش، دستیابی به سلامت پایدار و آرامش درونی از طریق گوش دادن به سیگنالهای طبیعی بدن و احترام به آنهاست، نه وسواس در مورد وزن و ظاهر. تغذیه شهودی یک فرآیند مبتنی بر آگاهی درونی است که افراد را تشویق میکند به غرایز، احساسات و افکار خود در مورد غذا خوردن توجه کنند. این روش بر این اصل استوار است که بدن انسان ذاتاً میداند چه زمانی گرسنه است، چه مقدار غذا نیاز دارد و چه نوع غذایی او را راضی میکند. به جای پیروی از قوانین بیرونی و رژیمهای غذایی که اغلب منجر به احساس محرومیت و چرخه معیوب کاهش و افزایش وزن میشوند، تغذیه شهودی بر اعتماد به نشانههای درونی گرسنگی و سیری تأکید دارد. این رویکرد به افراد کمک میکند تا «پلیس غذایی» درونی خود را، که غذاها را به خوب و بد تقسیم میکند، به چالش بکشند و با تمام غذاها صلح کنند. در تغذیه شهودی، هدف کشف رضایت از غذا خوردن و احترام به نیازهای فیزیکی و عاطفی بدن است. این کتاب چارچوب خود را بر اساس ده اصل بنا نهاده است که به خوانندگان کمک میکند تا ذهنیت رژیم لاغری را رد کنند، به گرسنگی خود احترام بگذارند، با غذا صلح کنند، پلیس غذایی را به چالش بکشند، عامل رضایت را کشف کنند، سیری خود را احساس کنند، با هیجانات خود با شفقت برخورد کنند، به بدن خود احترام بگذارند، فعالیت بدنی لذتبخش داشته باشند و در نهایت با تغذیهای ملایم به سلامت خود احترام بگذارند. تحقیقات متعدد علمی از فواید تغذیه شهودی حمایت میکنند و نشان میدهند که این روش میتواند منجر به بهبود سلامت روان، افزایش رضایت از بدن، کاهش اختلالات خوردن و ایجاد یک رابطه پایدار و مثبت با غذا و بدن شود. این کتاب راهنمایی جامع برای کسانی است که به دنبال بهبود رابطه خود با غذا، افزایش آگاهی در مورد تغذیه و دستیابی به سلامتی پایدار هستند. کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی به طور گسترده به تأثیرات منفی فرهنگ رژیم و تمرکز جامعه بر لاغری میپردازد. این کتاب توضیح میدهد که چگونه رژیم گرفتن مکرر میتواند منجر به وسواس فکری نسبت به غذا، احساس گناه، و حتی مشکلات سلامتی شود. در مقابل، تغذیه شهودی افراد را به سمت پذیرش بدن خود، صرف نظر از سایز و شکل آن، هدایت میکند و بر اهمیت سلامت کلی به جای تمرکز صرف بر وزن تأکید دارد. این روش همچنین به افراد کمک میکند تا با انواع مختلف سبکهای غذا خوردن ناسالم مانند «تغذیهکننده مراقب»، «رژیمگیر حرفهای» و «تغذیهکننده ناآگاه» آشنا شده و از آنها فاصله بگیرند. درنهایت، تغذیه شهودی راهی برای بازگشت به خرد درونی بدن و لذت بردن از غذا بدون احساس گناه یا محدودیت است.
نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آنها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی میکند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزهای (داستان و رمان، کتابهای علمی، کتاب شعر، تبدیل پایاننامه به کتاب و…) را میپذیرد. کتابها با این انتشارات، منتشر میشوند، میتوانند بهدست میلیونها مخاطب برسند و نویسنده میتواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که میخواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کردهاند و اکنون میخواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.
خواندن کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
افرادی که از رژیمهای غذایی مکرر خسته شدهاند، کسانی که با غذا رابطه پرتنش یا ناسالمی دارند، افرادی که با تصویر بدنی خود مشکل دارند، کسانی که میخواهند به نشانههای درونی بدن خود اعتماد کنند، افرادی که درگیر الگوهای غذا خوردن احساسی هستند، والدینی که میخواهند الگوی سالمی از غذا خوردن را به فرزندان خود منتقل کنند، متخصصان سلامت و تغذیه، افرادی که به دنبال رویکردی جامع به سلامت هستند: کسانی که درک کردهاند سلامت واقعی فراتر از عدد روی ترازو است و شامل سلامت روانی، عاطفی و جسمی میشود و به طور خلاصه، هر فردی که به دنبال یافتن راهی برای خوردن بدون ترس و عذاب وجدان، لذت بردن از غذا، احترام به بدن خود و رهایی از فشارهای فرهنگ رژیم است، میتواند از خواندن این کتاب بهرهمند شود.
بخشی از کتاب صلح با غذا به روش تغذیه شهودی
«اولا بدانید که محدودیت غذایی، هم از نظر جسمی و هم از نظر ذهنی، به خودی خود میتواند باعث از دست دادن کنترل شده و هیجانی مانند هیجان خوردن ایجاد کند. راههایی برای آرام شدن، خودپروری، پرت کردن حواستان و حل کردن مشکلات خود بیاید. اضطراب، تنهایی، بیحوصلگی و خشم احساساتی هستند که همه ما در طول زندگی تجربه میکنیم. هرکدام محرک خاص خود را دارند و هر کدام راه حلهای خاص خود را دارند. غذا خوردن هیچ کدام از این احساسات را برطرف نمیکند. ممکن است غذا خورن برای کوتاه مدت به شما آرامش بخشد، حواس شما را از مشکلتان پرت کند یا حتی شما را به علت پرخوری کرخت یا سست کند.
تبدیل شدن به یک تغذیهگر شهودی بدین معنی است که یاد بگیرید با خودتان در مورد نحوه غذا خوردنتان دلسوز و مهربان باشید و با احساس گناه کنار آمده و آن را رها کنید. هر چقدر هم که این موضوع به نظر عجیب بیاید اما ممکن است غذا خوردن تنها ابزاری باشد که برای گذراندن دوران سخت زندگیتان داشتهاید. این امر ممکن است نتیجه اجتناب ناپدیر سالها رژیم لاغری و احساس محرومیت و ناامیدی ناشی از رژیم لاغری باشد. رژیم گرفتن به خودی خود میتواند احساسات را تحریک کند، که در نهایت منجر به استفاده از غذا به عنوان مکانیسم اصلی مقابله با این احساسات میشود یک چرخه معیوب دیگر ناشی از رژیم لاغری.
در واقع مطالعهای بر روی بیش از ۳۵۰۰۰ مرد و زن نشان داد که رژیم گیرندههای سابق یا فعلی نسبت به کسانی که سابقه رژیم لاغری نداشتند، غذا خوردن احساسی بیشتری داشتند (پنائو۱۹۳ و همکاران، ۲۰۱۳). آنچه بسیاری از مردم به عنوان غذا خوردن احساسی برچسب گذاری کردهاند، صرفاً یک پیامد روانی و بیولوژیکی محدودیت غذا است. التیام اثرات محرومیت از غذا، که پیامدهای روانی و بیولوژیکی دارد، مهم است. بدتر از آن، فرهنگ رژیم لاغری خوردن احساسی را بدتر میکند، و تقویت کننده دور دیگری از محدودیت غذایی برای جبران غذا خوردن احساسی میباشد.»
من دوساله که دوره شهودی تغذیه رو گذروندم. و باعث شده حسم به غذا خیلی بهتر از قبل باشه و انقد تو حس گناه و عذاب وجدان نباشم. کتاب هم توسط یک مربی حاذق و کوچ تغذیه ترجمه شده
ممنون بابت ترجمه این کتاب اثرگذار❤️
بشدت توصیه میکنم. من با تعذیه شهودی تونستم زندگی شادی رو تجربه کنم. امیدوارم این کتاب شروعی باشه تا افراد بیشتری با بدنشون به صلح برسن و سلامتی رو فارغ از سایز و وزن تجربه کنن
این کتاب با آموزش قدم به قدم تغذیه شهودی به من کمک کرد بعد از سال ها بهترین روش تغذیه و اهمیت دادن به خودم که واقعی ، سالم و قابل انجام دائمی باشه بدون هیچ آسیبی به بدن و
دمشون گرم امیدوارم بیشتر و بیشتر از مبحث تغذیه شهودی ترجمه داشته باشیم😍
تغدیه شهودی باعث شد من نگاه جدید و بدون تعصب به غذا پیدا کنم و واقعا آرامش روانی خیلی خوبی بهم داده. و خوندن این کتاب رو به همه پیشنهاد میکنم.☘️
این کتاب تاثیر گذاری خیلی زیادی خواهد داشت. مترجم مربی ورزش من هست و روش ورزشی و تغذیه ای بسیار عالی جواب داده و امیدوارم که همگی با این کتاب و علم مدرن آشنا بشن.
واقعاااااا کتاب عالی هستش چقدر بارژیم اذیت کردیم خودمون رو و چقدر الان آرامش دارم و از زندگیم و خودم راضیم