دانلود و خرید کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا جفری لانگ ترجمه حسین جمالی

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۴.۵از ۲ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا

کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا با عنوان اصلی The Quran: An Atheists perspective نوشتهٔ جفری لانگ و ترجمهٔ حسین جمالی است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا

جهانی را تصور کنید که در آن منطق و ایمان دشمن یکدیگر نیستند، بلکه دوست یا متحدند. جهانی که در آن عمیق‌ترین پرسش‌های وجود، پاسخ‌هایی در غیرمنتظره‌ترین مکان‌ها پیدا می‌کنند. این داستان دکتر جفری لانگ است، ریاضیدانی که ذهن تیزهوش و تحلیل‌گرش زمانی او را به رد کامل هرگونه باور مذهبی سوق داد، اما هین ذهن، حقیقتی چنان ژرف کشف کرد که زندگی‌ او را دگرگون ساخت. از الحاد تا اسلام: سفری از طریق قرآن این نوشته، تنها یک کتاب نیست؛ یک سفر فکری، اعترافی صادقانه و دعوت کننده ای جذاب و گیرا برای کاوش در چالش ها و تقاطع‌های عقل و ایمان، تردید و یقین و گمراهی و هدایت الهی است. لانگ که در خانواده‌ای مذهبی و کاتولیک بزرگ شده بود، در سال‌های نخست زندگی‌اش با پرسش‌هایی بی‌پاسخ درباره رنج، اخلاق و سکوت خدایی که به طور پیشفرض دوستدار بشر بود، مواجه شد. تا ۱۷ سالگی، خود را یک ملحد کامل اعلام کرد و ایمان را به عنوان امری غیرمنطقی کنار گذاشت . این شورشی بود علیه نهادهایی که نتوانسته بودند به پرسش‌های شفاف و سوزان او پاسخ دهند. با این حال، در پس این شک‌گرایی، ذهنی ناآرام قرار داشت که بعدها با کلمات معجزه آمیز قرآن به شیوه‌ای غیرمنتظره برخورد کرد. لانگ که استاد ریاضیات در دانشگاه سان فرانسیسکو بود، زندگی‌اش زمانی دچار تحولی چشمگیر شد که یکی از دانشجویان مسلمان نسخه‌ای از قرآن به او هدیه داد. آنچه پس از آن اتفاق افتاد، نبردی میان اراده‌ها بود ؛ دوئلی بین باورهای الحادی لانگ و متنی که به نظر می‌رسید هر تردید او را پیش‌بینی کرده است. پروفسور لانگ می‌گوید: «شما نمی‌توانید قرآن را فقط بخوانید. قرآن به چالش می‌کشد، بحث می‌کند و موانعی را که نمی‌دانستید ساخته‌اید، از بین می‌برد». شب‌ها او اعتراضات خود را یادداشت می‌کرد، فقط برای اینکه روز بعد پاسخ‌ها را از صفحات قرآن بیابد. او فهمید که قرآن تنها یک کتاب نیست، آینه‌ای است که درونی‌ترین کشمکش‌هایش را بازتاب می‌دهد و او را به سوی تسلیم هدایت می‌کند. سال‌ها قبل از اینکه پروفسور لانگ مسلمان شود، رویایی تکراری او را آزار می‌داد: ردیف‌هایی از مردان که در اتاقی آرام و آفتاب‌گیر نماز می‌خواندند و فردی سفیدپوش پیشنماز آنها بود. یک دهه بعد، این تصویر در سالن نماز زیرزمینی‌ای به واقعیت تبدیل شد، جایی که او سرانجام به سجده رفت، پیشانی‌اش بر زمین، عقلش فروتن و قلبش پر از گرمایی که هرگز قبلاً نشناخته بود. این لحظه زبان الهی، همراه با منطق بی‌امان قرآن، الحاد او را در هم شکست و بیداری روحانی‌اش را شعله‌ور ساخت. این کتاب جوهر سفر پروفسور لانگ را از طریق سخنرانی جذاب «دیدگاه الحادی» او به تصویر می‌کشد، جایی که او با استفاده از حکمت فرا عصر و زمان قرآن، اعتراضات به ایمان را از بین می‌برد. سخنرانی دوم که در این کتاب گنجانده شده است، این گفت‌وگو را عمیق‌تر می‌کند، در حالی که دو سخنرانی صمیمانه‌تر، مرد پشت این ذهن درخشان را آشکار می‌کنند، کشمکش‌هایش به عنوان یک پدر، سرخوردگی‌اش از عقاید فرهنگی و باور راسخش به اینکه زیبایی اسلام در دسترس‌ هر قلب جوینده پذیرای آن است. داستان جفری لانگ چیزی فراتر از یک روایت تغییر دین است. این گواهی است بر قدرت زنده قرآن؛ متنی که جرئت می‌کند با چالش ها درگیر شود، و ذهن جست‌وجوگر انسان ها را سخت به چالش کشیده و دگرگون کند. چه شکاک باشید، چه جست‌وجوگر یا فردی با ایمان راسخ، این کتاب از شما دعوت می‌کند تا در کنار مردی قدم بزنید که خدا را نه از طریق ایمان تقلیدی کورکورانه، بلکه از طریق سفری از جست‌وجوی خستگی ناپذیر بی‌امان یافت. آماده باشید تا سوال کنید، به شگفتی بیفتید و گاهی شاید، مانند پروفسور لانگ کشف کنید که بزرگ‌ترین حقایق اغلب همان‌هایی هستند که اصلا انتظارشان را نداریم. کافی است صفحه اول سخنرانی را اکنون ورق بزنید و اجازه دهید گفت‌وگوی لانگ با شما آغاز شود.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای طیف وسیعی از افراد می‌تواند مفید باشد؛ از جمله خود آتئیست‌ها و آگنوستیک‌ها که به دنبال درک مستقیم منبع، نقد آگاهانه یا کاوش فکری و فرهنگی هستند، تا مسلمانانی که (به‌ویژه در جوامع غربی) با مطالعهٔ دیدگاه‌های انتقادی یا تجربیات افرادی چون جفری لانگ که از بی‌خدایی به اسلام گرویدند، به درک عقلانی عمیق‌تری از دین خود می‌رسند و برای گفت‌وگو آماده‌تر می‌شوند. همچنین، این رویکرد برای دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های علوم انسانی که نیازمند شناخت متون تأثیرگذار بر تاریخ و فرهنگ بشری هستند و نیز برای علاقه‌مندان به مسیرهای تحول فکری و معنوی، بینش‌های ارزشمندی فراهم می‌کند.

بخشی از کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا

«بسیار زیاد احساس خواری و ذلت بهم دست داد و خنده‌ها و قهقهه‌های دوستان و آشناهایم را تصور کردم که دارند من را در حالتی که در برابر آنها تبدیل به یک احمق شده ام، نگاه می‌کنند. تصور کردم تا چه اندازه باعث برانگیختن دلسوزی و تمسخر آنها خواهم شد.

انگار صدای آنها را می شنیدم که می گویند: بیچاره جف! عرب‌ها در سانفرانسیسکو عقلش را ازش گرفته‌اند شروع کردم به دعا: خواهش می‌کنم، خواهش می‌کنم کمکم کن. نفس عمیقی کشیدم و خودم را مجبور کردم که پایین بروم. الان روی دو زانوی خود نشسته بودم. سپس چند لحظه مردد ماندم و بعد پیشانیم را بر روی سجاده فشار دادم. ذهنم را از همهٔ افکار خالی کردم و گفتم ـ سُبحانَ رَبّیَ الأَعلی. اَللهُ اَکبَر ـ این را گفتم و از سجده بلند شدم و نشستم. ذهن خود را همچنان خالی نگه داشتم و اجازه ندادم هیچ چیز حواسم را پرت کند.

الله اکبر گفتم و دوباره پیشانی‌ام را بر زمین گذاشتم. درحالی که نفس هایم به زمین برخورد می‌کرد جملهٔ ـ سبحان ربی الأعلی ـ را خود به خود تکرار می‌کردم. مصمم بود که این کار را به هر قیمتی که شده انجام بدهم.

برای رکعت دوم ایستادم. به خودم گفتم: هنوز سه مرحله مانده. برای آن قسمت نمازم که باقی مانده بود با عواطف و احساسات و غرورم جنگیدم. اما هر مرحله آسان تر از مرحلهٔ قبل به نظر می‌رسید تا اینکه در آخرین سجده در آرامش نزدیک به کاملی به سر می‌بردم. سپس در آخرین نشستنم، تشهد را خواندم و در پایان به سمت راست و چپ سلام دادم.»

محمد فروهر
۱۴۰۴/۰۲/۰۸

هنوز کامل نخوندم. یک مقدار ترجمه اش میتونست بهتر باشه. منطق های جالبی درباره توالی محتوای قرآن مطرح می‌کنه که نشان میده نویسنده واقعا در عمق قرآن غرق شده و هدفش جست و جوی حقیقت بوده. خیلی صادقانه و با

- بیشتر
۱۴۰۴/۰۲/۱۹

خیلی کتاب جالب و مفید و کاربردی به درد نسل امروز و شبهات امروزه خیلی می خوره حتما می خونمش ممنون از نویسنده

بیخیال
۱۴۰۴/۰۲/۰۹

من مترجم این کتاب هستم . هر سوالی یا نکته ای داشتید پایین همین نظر بنویسید تا بخونم وشاید جواب بدم.