دانلود و خرید کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا جفری لانگ ترجمه حسین جمالی

انتشارات:سنجاق
امتیاز:
۴.۰از ۱ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا

کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا با عنوان اصلی The Quran: An Atheists perspective نوشتهٔ جفری لانگ و ترجمهٔ حسین جمالی است. نشر سنجاق این کتاب را به‌صورت الکترونیک منتشر کرده است. نسخهٔ الکترونیکی این کتاب را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا

کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا نوشتهٔ جفری لانگ، استاد ریاضیات در دانشگاه کانزاس ایالات متحده است. او در حوزه‌های تخصصی هندسه جبری و جبر جابجایی فعالیت می‌کند. او در تاریخ ۳۰ ژانویهٔ ۱۹۵۴ در آمریکا و در خانواده‌ای کاتولیک با اصالت آلمانی به دنیا آمد و کوچک‌ترین فرزند خانواده پس از چهار برادر بود. لانگ، طبق روایت‌های شخصی‌اش در سخنرانی‌ها، دوران کودکی سختی را پشت سر گذاشته است. در دوران تحصیل در دبیرستان پسرانه کاتولیک نوتردام بود که باورهای مذهبی خود را کنار گذاشت و خود را آتئیست (بی‌خدا) معرفی کرد. او تحصیلات عالی خود را در دانشگاه پردو به پایان رساند. در طول این دوران، با زنی آتئیست از خانواده‌ای یهودی ازدواج کرد، اما این رابطه پیش از اتمام دوره دکترا به جدایی انجامید. پس از فارغ‌التحصیلی، به عضویت هیئت علمی دانشگاه کانزاس درآمد و به تدریس و تحقیق پرداخت. تحولی بزرگ در زندگی لانگ، گرویدن او به اسلام بود. این تغییر عقیده در اواخر دوران تحصیلات دانشگاهی‌اش، حدود سال ۱۹۸۰ میلادی (۱۳۵۹ شمسی)، رخ داد. او دلایل و انگیزه‌های این تصمیم مهم را که منجر به ترک آتئیسم و پذیرش اسلام شد، در سخنرانی‌های مختلفی شرح داده است. پروفسور لانگ تجربیات و دیدگاه‌های خود درباره اسلام را در قالب چندین کتاب به رشتهٔ تحریر درآورده است. از جمله آثار او می‌توان به کتاب‌های «حتی فرشته‌ها می‌پرسند: سفری به اسلام» (Even Angels Ask: A Journey to Islam)، «تقلا برای تسلیم شدن» (Struggling to Surrender) و «از دست دادن دینم: فریادی برای کمک» (Losing My Religion: A Cry for Help) اشاره کرد. جفری لانگ در یکی از سفرهایش با بانویی مسلمان اهل عربستان سعودی آشنا شد و با او ازدواج کرد. حاصل این ازدواج سه فرزند دختر است. یکی از نکات جالب توجه در مورد پروفسور لانگ، کمترشناخته‌شدن چهرهٔ او در مقایسه با آثارش است. این موضوع تا حدی است که گاه در رسانه‌های انگلیسی‌زبان، تصاویری از افراد دیگر به اشتباه به جای او منتشر شده است. در فضای رسانه‌ای فارسی نیز گاهی او را با فرد دیگری که همنام اوست (جفری لانگ دیگری)، اما شخصیت و حوزه فعالیت کاملاً متفاوتی دارد، اشتباه می‌گیرند.

نشر سنجاق زیرمجموعهٔ «طاقچه» برای ناشر- مؤلفان است. نشر سنجاق از صفر تا صد انتشار کتاب کنار مؤلفان و مترجمان است و آن‌ها را با ارائهٔ باکیفیت تمام خدمات لازم، پشتیبانی و همراهی می‌کند. این نشر سفارش انتشار کتاب و اثر در هر حوزه‌ای (داستان و رمان، کتاب‌های علمی، کتاب شعر، تبدیل پایان‌نامه به کتاب و…) را می‌پذیرد. کتاب‌ها با این انتشارات، منتشر می‌شوند، می‌توانند به‌دست میلیون‌ها مخاطب برسند و نویسنده می‌تواند با فروش کتابش درآمدی ماهانه کسب کند. این انتشارات برای افرادی است که می‌خواهند کتاب جدیدی منتشر کنند و برای افرادی است که پیش از این، کتابی منتشر کرده‌اند و اکنون می‌خواهند نسخهٔ الکترونیکی آن را منتشر کنند.

خواندن کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای طیف وسیعی از افراد می‌تواند مفید باشد؛ از جمله خود آتئیست‌ها و آگنوستیک‌ها که به دنبال درک مستقیم منبع، نقد آگاهانه یا کاوش فکری و فرهنگی هستند، تا مسلمانانی که (به‌ویژه در جوامع غربی) با مطالعهٔ دیدگاه‌های انتقادی یا تجربیات افرادی چون جفری لانگ که از بی‌خدایی به اسلام گرویدند، به درک عقلانی عمیق‌تری از دین خود می‌رسند و برای گفت‌وگو آماده‌تر می‌شوند. همچنین، این رویکرد برای دانشجویان و پژوهشگران رشته‌های علوم انسانی که نیازمند شناخت متون تأثیرگذار بر تاریخ و فرهنگ بشری هستند و نیز برای علاقه‌مندان به مسیرهای تحول فکری و معنوی، بینش‌های ارزشمندی فراهم می‌کند.

بخشی از کتاب قرآن از نگاه یک بی خدا

«بسیار زیاد احساس خواری و ذلت بهم دست داد و خنده‌ها و قهقهه‌های دوستان و آشناهایم را تصور کردم که دارند من را در حالتی که در برابر آنها تبدیل به یک احمق شده ام، نگاه می‌کنند. تصور کردم تا چه اندازه باعث برانگیختن دلسوزی و تمسخر آنها خواهم شد.

انگار صدای آنها را می شنیدم که می گویند: بیچاره جف! عرب‌ها در سانفرانسیسکو عقلش را ازش گرفته‌اند شروع کردم به دعا: خواهش می‌کنم، خواهش می‌کنم کمکم کن. نفس عمیقی کشیدم و خودم را مجبور کردم که پایین بروم. الان روی دو زانوی خود نشسته بودم. سپس چند لحظه مردد ماندم و بعد پیشانیم را بر روی سجاده فشار دادم. ذهنم را از همهٔ افکار خالی کردم و گفتم ـ سُبحانَ رَبّیَ الأَعلی. اَللهُ اَکبَر ـ این را گفتم و از سجده بلند شدم و نشستم. ذهن خود را همچنان خالی نگه داشتم و اجازه ندادم هیچ چیز حواسم را پرت کند.

الله اکبر گفتم و دوباره پیشانی‌ام را بر زمین گذاشتم. درحالی که نفس هایم به زمین برخورد می‌کرد جملهٔ ـ سبحان ربی الأعلی ـ را خود به خود تکرار می‌کردم. مصمم بود که این کار را به هر قیمتی که شده انجام بدهم.

برای رکعت دوم ایستادم. به خودم گفتم: هنوز سه مرحله مانده. برای آن قسمت نمازم که باقی مانده بود با عواطف و احساسات و غرورم جنگیدم. اما هر مرحله آسان تر از مرحلهٔ قبل به نظر می‌رسید تا اینکه در آخرین سجده در آرامش نزدیک به کاملی به سر می‌بردم. سپس در آخرین نشستنم، تشهد را خواندم و در پایان به سمت راست و چپ سلام دادم.»

محمد فروهر
۱۴۰۴/۰۲/۰۸

هنوز کامل نخوندم. یک مقدار ترجمه اش میتونست بهتر باشه. منطق های جالبی درباره توالی محتوای قرآن مطرح می‌کنه که نشان میده نویسنده واقعا در عمق قرآن غرق شده و هدفش جست و جوی حقیقت بوده. خیلی صادقانه و با

- بیشتر
بیخیال
۱۴۰۴/۰۲/۰۹

من مترجم این کتاب هستم . هر سوالی یا نکته ای داشتید پایین همین نظر بنویسید تا بخونم وشاید جواب بدم.