دانلود و خرید کتاب برگ ریزانی در پاییز ملیحه فیضی

کتاب برگ ریزانی در پاییز

نویسنده:ملیحه فیضی
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب برگ ریزانی در پاییز

کتاب برگ‌ریزانى در پاییز سرودهٔ ملیحه فیضی توسط انتشارات حسن رسولی در سال ۱۴۰۲ منتشر شده است. این مجموعه شعر کوتاه، در ۱۱۰ صفحه، با طراحی جلد سیده سمیرا حسینی و صفحه‌آرایی مسعود سلیمانی، به چاپ رسیده است. ملیحه فیضی با زبانی لطیف و تصویری، به سراغ مضامین عاشقانه، خاطرات، دلتنگی و گذر فصل‌ها رفته است. نسخهٔ الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب ابرگ ریزانی در پاییز

کتاب برگ‌ریزانى در پاییز مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و سپید است که در فضای پاییزی و با حال و هوای عاشقانه و نوستالژیک سروده شده‌اند. ملیحه فیضی، شاعر معاصر ایرانی، در این دفتر با بهره‌گیری از تصاویر طبیعت، فصل‌ها و عناصر زندگی روزمره، احساسات عمیق انسانی را به تصویر می‌کشد. این کتاب در سال ۱۴۰۲ و در ایران به زبان فارسی منتشر شده و نخستین چاپ آن با شمارگان ۱۰۰۰ نسخه به بازار آمده است. فیضی در این مجموعه، با زبانی ساده اما سرشار از احساس، به دغدغه‌هایی چون دلتنگی، امید، خاطره، عشق و گذر زمان می‌پردازد. اشعار او اغلب کوتاه، موجز و با فضاسازی‌های شاعرانه همراه‌اند و به‌خوبی می‌توان ردپای تأثیر شعر معاصر فارسی و جریان شعر سپید را در آن‌ها دید. برگ‌ریزانى در پاییز در انتقال حس و حال پاییز و عواطف انسانی موفق بوده است. این کتاب در دسته‌بندی شعر معاصر فارسی قرار می‌گیرد و برای علاقه‌مندان به شعرهای کوتاه و احساسی، گزینه‌ای جذاب است.

خلاصه کتاب برگ ریزانی در پاییز

در این مجموعه، شاعر با الهام از پاییز و برگ‌ریزان، به روایت احساسات و خاطراتی می‌پردازد که با گذر فصل‌ها و تغییرات طبیعت در هم تنیده‌اند. اشعار کتاب، گاه به شکل گفت‌وگو با معشوق، گاه نجوا با مادر و گاه زمزمه‌ای با خود، از دلتنگی، امید، عشق و حتی مسائل اجتماعی سخن می‌گویند. فیضی در شعرهایش از عناصر طبیعت مانند باران، برگ، باد و انار بهره می‌گیرد تا حس گذر زمان و تغییرات درونی را به تصویر بکشد. پیام اصلی کتاب، پذیرش تغییر، امید به بازگشت و رویش دوباره، و ارزش خاطرات و عشق در زندگی است. شاعر با زبانی ساده و صمیمی، لحظات تلخ و شیرین زندگی را به تصویر می‌کشد و خواننده را به تأمل در احساسات و خاطرات شخصی‌اش دعوت می‌کند.

چرا باید کتاب برگ ریزانی در پاییز را بخوانیم؟

اگر به دنبال مجموعه‌ای از شعرهای کوتاه و احساسی هستید که بتواند حال و هوای پاییز و دلتنگی‌های عاشقانه را به‌خوبی به تصویر بکشد، برگ‌ریزانى در پاییز انتخاب مناسبی است. زبان ساده و صمیمی فیضی، تصاویر شاعرانه و فضاسازی‌های لطیف، این کتاب را از بسیاری از آثار مشابه متمایز می‌کند. حجم کم کتاب و تنوع موضوعی اشعار، آن را به گزینه‌ای عالی برای مطالعه در اوقات کوتاه یا هدیه دادن به دوستان اهل شعر تبدیل کرده است. همچنین، اگر دوست دارید شعر معاصر فارسی را از زاویه‌ای زنانه و با نگاهی نو تجربه کنید، این مجموعه می‌تواند برایتان الهام‌بخش باشد.

خواندن کتاب برگ ریزانی در پاییز را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب را به علاقه‌مندان شعر معاصر فارسی، دوستداران شعر سپید و کسانی که به دنبال بیان احساسات و خاطرات خود در قالب شعر هستند، پیشنهاد می‌کنیم. اگر پاییز برایتان فصل خاطره و دلتنگی است، یا اگر تجربه‌های عاشقانه و از دست دادن را در زندگی داشته‌اید، اشعار این مجموعه با شما هم‌دلی خواهند کرد. همچنین، اگر از آثار شاعرانی چون فروغ فرخزاد یا سهراب سپهری لذت می‌برید، فضای شاعرانه و لطیف این کتاب برایتان آشنا و دلنشین خواهد بود. برای کسانی که به دنبال آرامش، امید و بازنگری در احساسات خود هستند، برگ‌ریزانى در پاییز می‌تواند همدم خوبی باشد.

فهرست کتاب برگ ریزانی در پاییز

کتاب برگ‌ریزانى در پاییز ساختار فصلی یا بخش‌بندی کلاسیک ندارد و اشعار آن به صورت پیوسته و بدون عنوان‌بندی مشخص ارائه شده‌اند. هر شعر، با فضاسازی و موضوعی متفاوت، به یکی از جنبه‌های پاییز، عشق، خاطره یا دلتنگی می‌پردازد. برخی شعرها به مادر، برخی به معشوق و برخی به خود شاعر یا جامعه اشاره دارند. در میان اشعار، مضامینی چون امید، گذر زمان، مرگ، تولد دوباره، و مسائل اجتماعی مانند گرانی و وطن نیز دیده می‌شود. این تنوع موضوعی، کتاب را برای طیف وسیعی از مخاطبان جذاب می‌کند.

بخشی از کتاب برگ ریزانی در پاییز

«در خیالم با تو حرف می‌زنم با تو زمزمه‌های عاشقانه می‌کنم با تو در کوچه‌های شعر چترم هوای خیال تو را پر کرده باران که می‌زند خیس می‌شوم از عطرِ خیال انگیزت و چه کودکانه پایکوبی می‌کنم به امید آمدنت در فصل عریانی برگ از درخت ...

دست‌هایت را در کدامین گلدان کاشته‌ای؟ تا دوباره سبز شود جوانه زند و لبریز شود عشق مادری دستان حریرت کجاست تا با گرفتن انگشتانت دوباره جوان شوم و شور بگیرم تو را به وجد آورم مستانه شوم ز لبخندهایت مادر ...

پاییز جان چه پردرد و تب‌آلود پیش آمدی! چون تو من نیز، تنها ماندم در فصل سرد سکوت در انجمادِ سخن‌های نرانده چه دیر رسیدم! و چه زود پرگشود! از مولود تا صعود قدمی بیش نرفته بودیم ای قناری زیبای غمگین اکنون هر دو به مانند یکدیگر»