کتاب طاطا ماهرخ موسی پور + دانلود نمونه رایگان

کتاب طاطا

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب طاطا

معرفی کتاب طاطا

کتاب الکترونیکی «طاطا» (طاووس نشانهٔ غرور و خودپسندی است) نوشته و تصویرگری «ماهرخ موسی‌پور» و با نشر «اردین» منتشر شده است. این کتاب داستانی کودکانه با الهام از یکی از حکایت‌های «مثنوی معنوی» اثر «جلال‌الدین مولوی» است که با زبانی ساده و تصاویری رنگارنگ، مفاهیمی مانند غرور و خودپسندی را برای کودکان روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب طاطا

«طاطا» داستانی کودکانه است که با اقتباس از یکی از حکایت‌های «مثنوی معنوی» مولوی نوشته شده و تلاش دارد مفاهیمی مانند غرور، خودپسندی و پیامدهای آن را به زبان قابل فهم برای کودکان بیان کند. این کتاب در قالب داستانی کوتاه و با تصویرگری‌های جذاب، شخصیت اصلی خود را که یک طاووس زیباست، در مرکز توجه قرار می‌دهد. روایت کتاب در فضایی شاد و رنگارنگ شکل می‌گیرد و با حضور حیوانات مختلف، به بررسی احساسات و واکنش‌های آن‌ها نسبت به زیبایی و غرور طاطا می‌پردازد. این اثر در دوره‌ای منتشر شده که بازآفرینی داستان‌های کهن برای کودکان مورد توجه قرار گرفته و تلاش می‌کند ارزش‌های اخلاقی را به نسل جدید منتقل کند.

خلاصه کتاب طاطا

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با معرفی طاطا، طاووسی زیبا و مغرور آغاز می‌شود که در چمنزاری پر از گل زندگی می‌کند. طاطا همیشه خود را از دیگران زیباتر می‌داند و با باز و بسته‌کردن پرهایش، توجه حیوانات را به خود جلب می‌کند. او از اینکه دیگران به تماشایش می‌آیند لذت می‌برد و اگر روزی کسی به دیدنش نیاید، تعجب می‌کند. در ادامه، «حامی» که پری نگهدارندهٔ مخلوقات خداوند است، به طاطا هشدار می‌دهد که غرور و عشوه‌گری ممکن است او را به دردسر بیندازد و شکارچیان را به سویش بکشاند. طاطا به این هشدار بی‌اعتناست و همچنان به رفتار خود ادامه می‌دهد. روزی ماری به دیدن طاطا می‌آید و طاطا از او می‌پرسد که آیا ممکن است کسی او را به خاطر گوشتش شکار کند. مار پاسخ می‌دهد که شکارچیان به خاطر زیبایی طاطا او را شکار می‌کنند، نه برای گوشتش. طاطا این موضوع را بی‌اهمیت می‌داند و فکر می‌کند تحسین‌شدن مهم‌تر از خطر شکارشدن است. در بخش دیگری از داستان، کلاغ‌ها با دیدن زیبایی طاطا احساس افسردگی می‌کنند و تصمیم می‌گیرند با گرفتن پرهای رنگی از طاطا، خود را زیباتر کنند و به سوی او حمله می‌کنند. داستان با این پیام پیش می‌رود که غرور و خودنمایی می‌تواند باعث حسادت و دشمنی دیگران شود و عاقبت خوشی ندارد.

چرا باید کتاب طاطا را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و الهام‌گرفته از ادبیات کهن، به موضوعاتی مانند غرور، خودپسندی و پیامدهای آن می‌پردازد. تصویرگری‌های رنگارنگ و شخصیت‌های حیوانی، مفاهیم اخلاقی را برای کودکان ملموس‌تر می‌کند. خواندن این کتاب فرصتی است برای گفتگو با کودکان دربارهٔ ارزش‌های انسانی و اهمیت فروتنی.

خواندن کتاب طاطا را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

برای کودکان دبستانی و پیش‌دبستانی که به داستان‌های حیوانات علاقه دارند و والدینی که می‌خواهند مفاهیم اخلاقی مانند فروتنی و پرهیز از غرور را به فرزندان خود آموزش دهند، مناسب است.

فهرست کتاب طاطا

این کتاب داستانی است و فهرست فصل‌بندی‌شده ندارد.

بخشی از کتاب طاطا

«طاووس زیبایی به اسم طاطا بود که در چمن‌زاری با گل‌های ریز و درشت و رنگارنگ زندگی می‌کرد. او به گل‌ها نگاه می‌کرد و می‌گفت: هر اندازه شما زیبا و رنگی باشید، من از شما زیباتر و رنگارنگ‌تر هستم. او پرهایش را باز و بسته می‌کرد و با عشوه راه می‌رفت. هر روز حیوانات زیادی به دیدنش می‌آمدند و او را محو تماشای خود می‌ساخت. و اگر روزی حیوانی دور و برش نبود تعجب می‌کرد که چرا به دیدن زیبایی‌هایش نیامده‌اند. حامی که پری نگهدارندهٔ مخلوقات خداوند است به طرفش آمد و گفت: طاطا این قدر ناز و عشوه نکن! تو می‌خواهی دیگران را شکار کنی اما خودت شکار می‌شوی. طاطا اعتنایی به حرف حامی نکرد.»