دانلود و خرید کتاب آرزوی خرسی ماهرخ موسی پور

کتاب آرزوی خرسی

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب آرزوی خرسی

معرفی کتاب آرزوی خرسی

کتاب الکترونیکی «بر و پرنده جوائن تپ» نوشته و تصویرگری «ماهرخ موسی‌پور» و با صفحه‌آرایی «آناهید رضوی» توسط نشر اردین منتشر شده است. این کتاب در دسته داستان‌های حیوانات برای کودکان قرار می‌گیرد و با زبانی ساده، قصه‌ای آموزنده درباره آرزوها و تلاش فردی روایت می‌کند. نسخه الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب آرزوی خرسی

داستان «بر و پرنده جوائن تپ» در فضایی کودکانه و با حضور حیوانات جنگل شکل می‌گیرد. محور اصلی روایت، خرسی است که آرزوی داشتن دمی زیبا مانند روباه را دارد. این آرزو او را وارد ماجرایی با ماری می‌کند که به او وعده می‌دهد می‌تواند به آرزویش برسد. کتاب در قالب داستانی کوتاه و تصویری، مفاهیمی مانند تلاش فردی، فریب خوردن از دیگران و اهمیت اعتماد به خود را به کودکان منتقل می‌کند. فضای کتاب شاد و آموزنده است و با تصویرگری‌های رنگارنگ، جذابیت بیشتری برای مخاطب خردسال ایجاد می‌کند. این اثر در دوره‌ای منتشر شده که توجه به آموزش غیرمستقیم ارزش‌ها و مهارت‌های زندگی برای کودکان اهمیت ویژه‌ای یافته است.

خلاصه کتاب آرزوی خرسی

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!داستان با خرسی آغاز می‌شود که از کلبه‌اش بیرون می‌آید و با دیدن دم زیبای روباه، آرزو می‌کند کاش او هم چنین دمی داشت. ماری که متوجه آرزوی خرسی می‌شود، به او نزدیک می‌شود و پیشنهاد می‌دهد با پنهان‌شدن در لباس خرسی و بیرون‌انداختن دمش، خرسی را به آرزویش برساند. حیوانات دیگر از دم جدید خرسی تعریف می‌کنند، اما خرسی متوجه می‌شود که ماهی‌ها و عسلش ناپدید شده‌اند. او با پرس‌وجو از زرافه و سپس کمین‌کردن، متوجه می‌شود که ماری در حال خوردن غذاهای اوست. در نهایت، خرسی درمی‌یابد که برای رسیدن به آرزوهایش باید خودش تلاش کند و نمی‌تواند با تکیه بر دیگران یا راه‌های میانبر به خواسته‌هایش برسد.

چرا باید کتاب آرزوی خرسی را خواند؟

این کتاب با روایت داستانی ساده و قابل فهم، مفاهیمی مانند اهمیت تلاش فردی، خودباوری و پرهیز از اعتماد بی‌جا به دیگران را به کودکان آموزش می‌دهد. تصویرگری‌های جذاب و شخصیت‌های دوست‌داشتنی حیوانات، فضای مناسبی برای یادگیری غیرمستقیم ارزش‌های زندگی فراهم می‌کند. مطالعه این کتاب می‌تواند به رشد مهارت‌های اجتماعی و تقویت حس مسئولیت‌پذیری در کودکان کمک کند.

خواندن کتاب آرزوی خرسی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم؟

این کتاب برای کودکان پیش‌دبستانی و دبستانی که به داستان‌های حیوانات علاقه دارند مناسب است. همچنین برای والدین و مربیانی که به دنبال آموزش مفاهیم اخلاقی و مهارت‌های زندگی به کودکان هستند، گزینه‌ای کاربردی به شمار می‌آید.

فهرست کتاب آرزوی خرسی

- آرزوی خرسی: معرفی شخصیت خرسی و آرزوی او برای داشتن دمی زیبا مانند روباه.- پیشنهاد ماری: ورود ماری به داستان و ارائه راه‌حل برای رسیدن خرسی به آرزویش.- دم جدید و مشکلات: خرسی با دم جدید مورد توجه قرار می‌گیرد اما با مشکلاتی مانند گم‌شدن غذاهایش روبه‌رو می‌شود.- کشف حقیقت: خرسی متوجه می‌شود که ماری از او سوءاستفاده کرده است.- نتیجه‌گیری: خرسی درمی‌یابد که باید برای رسیدن به آرزوهایش خودش تلاش کند.

بخشی از کتاب آرزوی خرسی

«روزی خرسی از کلبه‌اش بیرون آمد که ناگهان روباهی را دید. به دم روباه نگاه کرد و با حسرت آهی کشید و گفت: کاش من هم مثل او دمی زیبا داشتم. ماری در همسایگی و گفت: الان وقتش است که خودم را به او نزدیک کنم. جسارت لازم را شنید و با خودش گفت: و از ماهی‌هایی که شکار می‌کند و عسل‌هایی که به دست می‌آورد استفاده کنم. خرسی عزیز، من می‌توانم تو را به آرزویت برسانم. ماری خودش را درون لباس خرسی پنهان کرد و دمش را از پشت لباس او به بیرون انداخت. همهٔ حیوانات به دیدن خرسی می‌آمدند و از دم او تعریف می‌کردند. خرسی گرسنه‌اش شد و به سراغ سطل ماهی رفت ولی درون آن چیزی نبود. پس از آن به طرف کوزهٔ عسل رفت ولی درون آن را هم خالی دید.»