دانلود و خرید کتاب تناقض شامپانزه استیو پیترز ترجمه مهتاب فتح اللهی کیا
تصویر جلد کتاب تناقض شامپانزه

کتاب تناقض شامپانزه

معرفی کتاب تناقض شامپانزه

کتاب «تناقض شامپانزه» نوشتۀ استیو پیترز و ترجمۀ مهتاب فتح اللهی کیا است و انتشارات راوشید آن را منتشر کرده است. تناقض شامپانزه صرفاً کتابی برای مطالعه نیست، بلکه راهنمایی برای عمل است؛ کتابی برای‌آنکه بتوانیم خود واقعی‌مان را بهتر بشناسیم و با تسلط بر ذهن، نه‌تنها در زندگی شخصی بلکه در مسیر شغلی، اجتماعی و روانی نیز به تعادل و رضایت برسیم.

درباره کتاب تناقض شامپانزه

کتاب تناقض شامپانزه، سفری جذاب به درون ذهن انسان است؛ سفری که در آن با پیچیدگی‌های روان، چالش‌های احساسی و راه‌های مدیریت خود مواجه می‌شویم. نویسنده با زبانی ساده و استعاره‌ای هوشمندانه، ذهن انسان را به ۲ بخش اصلی تقسیم می‌کند: بخشی منطقی و خردگرا که نمایندهٔ تصمیم‌گیری آگاهانه است و بخشی هیجانی و غریزی که آن را با شامپانزه معرفی می‌کند؛ موجودی درونی که اگر کنترل نشود، می‌تواند منشأ اضطراب، خشم، استرس، وسواس و رفتارهای ناپایدار باشد.

نکتهٔ درخشان کتاب تناقض شامپانزه در همین استعارهٔ مرکزی نهفته است: شامپانزهٔ ذهن. پیترز توضیح می‌دهد که ما اغلب تصور می‌کنیم در تصمیم‌گیری‌هایمان منطقی هستیم؛ اما در واقعیت، بسیاری از واکنش‌ها و احساسات ما توسط بخش هیجانی ذهن هدایت می‌شود؛ همان شامپانزه‌ای که گاه از کنترل خارج می‌شود. او می‌آموزد که ما قرار نیست شامپانزه را نابود کنیم یا با آن بجنگیم، بلکه باید آن را بشناسیم، درک کنیم و مدیریتش کنیم. همین نگاه آشتی‌جویانه و واقع‌گرایانه به احساسات، یکی از نقاط قوت اصلی کتاب است.

کتاب تناقض شامپانزه با پرداختن به ساختار مغز و فرایندهای روان‌شناختی شروع می‌شود و به‌تدریج به معرفی مدل‌های ذهنی، رفتارهای واکنشی و دلایل نیازهای درونی ما می‌پردازد. از تمایل به تأییدشدن و ترس از قضاوت دیگران تا عدم ثبات احساسی یا ناتوانی در تمرکز بر اهداف بلندمدت، همه از زوایای جدیدی تحلیل می‌شوند. استیو پیترز نشان می‌دهد که چگونه شناخت عملکرد ذهن، می‌تواند ما را در مسیر ساختن نسخه‌ای متعادل‌تر، آرام‌تر و موفق‌تر از خود یاری دهد.

او همچنین ابزارهایی عملی برای تغییر رفتار، افزایش اعتمادبه‌نفس، مدیریت افکار منفی و بهبود رابطه با خود و دیگران در اختیار خواننده قرار می‌دهد. در کنار الگوی شامپانزه، از مدل‌هایی مثل سیارۀ خوشبختی و قمرهای امنیت و اعتمادبه‌نفس بهره گرفته می‌شود تا مفاهیم انتزاعی در قالب‌های ملموس و بصری در ذهن بنشینند.

خواندن کتاب تناقض شامپانزه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دوستداران کتاب‌های خودیاری، موفقیت و توسعۀ فردی پیشنهاد می‌کنیم.

عزیزی
۱۴۰۴/۰۳/۰۷