کتاب ربکا
معرفی کتاب ربکا
کتاب ربکا نوشتهٔ دافنه دوموریه و ترجمهٔ مرضیه توحیدلو است. انتشارات سفیر قلم این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب ربکا
کتاب ربکا ترجمهای از رمان کلاسیک "رنگا" نوشته دافنه دوموریه است که توسط مرضیه توحیدلو به فارسی برگردانده شده و توسط انتشارات سفیر قلم منتشر شده است. داستان حول محور زندگی دختری جوان میگردد که پس از ازدواج با مردی ثروتمند، به عمارت ماندرلی نقل مکان میکند و با رمز و رازهای این مکان و گذشته تاریک همسرش مواجه میشود. سبک نگارش شاعرانه و شخصیتپردازی عمیق، این رمان را به یکی از آثار ماندگار قرن بیستم تبدیل کرده است. همچنین، این کتاب الهامبخش فیلمی به کارگردانی آلفرد هیچکاک در سال ۱۹۴۰ بوده است.
خواندن کتاب ربکا را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به علاقهمندان به ادبیات کلاسیک، داستانهای پرکشش و روانشناختی، و کسانی که از روایتهای مرموز و پرتعلیق لذت میبرند، پیشنهاد میکنیم. همچنین، اگر به داستانهایی با فضای گوتیک و توصیفات غنی از طبیعت و احساسات علاقه دارید، "رنگا" میتواند انتخابی ایدهآل باشد.
بخشی از کتاب ربکا
"دیشب خواب دیدم، دوباره به ماندرلی رفتهام. در کنار دروازهی آهنی ایستاده بودم. پشت این دروازه یک مسیری بود که به قصر ختم میشد، دروازه را با قفل و زنجیر بسته بودند و تا مدتی پشت آن ماندم. در عالم رؤیا دریان را صدا زدم ولی جوابی نگرفتم. با دقت به میلههای زنگزدهی دروازه نگاه کردم و متوجه شدم که قصر خالی از سکنه است."