کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند بنجامین استیونسون + دانلود نمونه رایگان
تصویر جلد کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند

کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند

امتیازبدون نظر

معرفی کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند

کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند (Everyone in My Family Has Killed Someone) نوشته بنجامین استیونسون و ترجمه نیما جوادی، رمانی معمایی و جنایی است که نشر پرتقال آن را در سال ۱۴۰۳ منتشر کرده است. این رمان با روایتی طنزآمیز و پرتعلیق، داستان خانواده‌ای را روایت می‌کند که هر یک از اعضایش به‌نوعی با قتل و جنایت درگیر بوده‌اند. نویسنده با الهام از سنت رمان‌های معمایی کلاسیک و با نگاه مدرن، فضایی پر از رمزوراز و شوخی‌های تلخ خلق کرده است. شخصیت اصلی داستان، ارنست کانینگام، درگیر ماجرایی می‌شود که نه‌تنها گذشته‌ی تاریک خانواده‌اش را آشکار می‌کند، بلکه او را در موقعیتی قرار می‌دهد که باید میان حقیقت و وفاداری خانوادگی انتخاب کند. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند اثر بنجامین استیونسون

کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند نوشته‌ی بنجامین استیونسون و رمانی در ژانر معمایی، جنایی و تا حدی کمدی سیاه است که با روایتی اول‌شخص، ماجرای خانواده‌ای عجیب را روایت می‌کند. داستان حول محور شخصیتِ ارنست کانینگام (Ernest Cunningham) می‌چرخد؛ مردی که در ابتدای کتاب اعتراف می‌کند همه‌ی اعضای خانواده‌اش دست‌کم یک‌بار مرتکب قتل شده‌اند. رمان حاضر همزمان با پیشرفت داستان، لایه‌های مختلف شخصیت‌ها و روابط خانوادگی‌شان را آشکار می‌کند. بنجامین استیونسون با بهره‌گیری از عناصر ژانر معمایی و ارجاع به آثار کلاسیک، اثری خلق کرده است که هم برای علاقه‌مندان به داستان‌های جنایی خواندنی است و هم برای کسانی که به‌دنبال طنز تلخ و نگاه انتقادی به روابط خانوادگی هستند. کتاب حاضر جزو مجموعه‌ی ارنست کانینگام (Ernest Cunningham series) به قلم بنجامین استیونسون است.

خلاصه داستان همه خانواده ام آدم کشته اند

هشدار: این پاراگراف بخش‌هایی از داستان را فاش می‌کند!

رمان با اعتراف صریح ارنست کانینگام آغاز می‌شود که می‌گوید همه‌ی خانواده‌اش آدم کشته‌اند و خودش هم از این قاعده مستثنا نیست. این راوی ماجراهای پیچیده‌ی خانواده‌ی کانینگام را بازمی‌گوید. داستان از جایی شروع می‌شود که برادرش، مایکل، نیمه‌شب با او تماس می‌گیرد. شخصیت اصلی درگیر ماجرای تصادف و قتلی می‌شود که پای پول نقد و جسد را به خانه‌اش می‌کشاند. این اتفاق گذشته‌ی تاریک خانواده را زنده می‌کند و پای ارنست را به دادگاه و شهادت علیه برادرش می‌کشاند. سه سال بعد، خانواده برای یک گردهمایی در پیست اسکی جمع می‌شوند؛ جایی که تنش‌های قدیم، رازهای پنهان و پول گمشده سر باز می‌کند. قتل جدیدی رخ می‌دهد. همه‌ی اعضای خانواده در مظان اتهام قرار می‌گیرند. ارنست که همزمان نقش راوی، کارآگاه و متهم را دارد، باید میان وفاداری به خانواده و کشف حقیقت یکی را برگزیند. رمان با پیشروی در روابط پیچیده‌ی خانوادگی، طنز تلخ و معماهای چندلایه، خواننده را تا آخرین صفحه در تعلیق نگه می‌دارد.

چرا باید کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند را بخوانیم؟

رمان همه خانواده ام آدم کشته اند با ترکیب ژانر معمایی کلاسیک و کمدی سیاه، تجربه‌ای دیگر از داستان‌های جنایی ارائه داده است. روایت اول‌شخص و شوخ‌طبعانه‌ی شخصیت اصلی این رمان، فضای کتاب را از کلیشه‌های رایج دور و خواننده را با شخصیت‌هایی چندوجهی و روابط خانوادگی پیچیده روبه‌رو می‌کند. این اثر نه‌تنها معمای قتل را به‌شیوه‌ای غیرمنتظره پیش می‌برد، بلکه با ارجاع به قواعد و سنت‌های رمان‌های کارآگاهی، ذهن خواننده را به بازی می‌گیرد. رمان حاضر برای کسانی که به‌دنبال داستانی پرتعلیق، پر از شوخی‌های تلخ و شخصیت‌هایی غیرقابل‌پیش‌بینی هستند، سرگرم‌کننده است.

این کتاب به دوستداران ادبیات داستانی قرن ۲۰ انگلستان و قالب رمان معمایی و جنایی، دوستداران ژانر کمدی سیاه و کسانی که به روایت‌های خانوادگی پیچیده و پر از رمزوراز علاقه دارند، پیشنهاد می‌شود. همچنین رمان حاضر به کسانی که از آثار آگاتا کریستی و رمان‌های کارآگاهی کلاسیک لذت برده‌اند، توصیه شده است.

نظر افراد یا مجله‌های مشهور درباره این کتاب چیست؟

- جین هارپر (Jane Harper): من واقعاً عاشق این کتاب شدم؛ اثری کاملاً خلاقانه و بسیار سرگرم‌کننده است که باید توسط همه‌ی طرفدارهای ژانر معمایی خوانده شود.

- نیتا پرس: رمان حاضر که پر از طنز و نکته‌پردازی درباره‌ی دنیای نویسندگان و نویسندگی است، ادای احترامی به رمان‌های بزرگ آگاتا کریستی و بازآفرینی مدرن آن‌ها به شمار می‌رود. بنجامین استیونسون به‌خوبی نشان می‌دهد که چگونه شوخی‌های شیطنت‌آمیز و قتل می‌تواند به‌شکلی هوشمندانه و سرگرم‌کننده با هم ترکیب شود.

درباره بنجامین استیونسون

بنجامین استیونسون (Benjamin Stevenson) نویسنده‌ی استرالیاییِ رمان همه‌ی خانواده‌ام آدم کشته‌اند (Everyone in My Family Has Killed Someone) و یک کمدین استندآپِ برنده‌ی جوایز متعدد است. این نویسنده‌ی پرفروش روزنامه‌ی USA Today که شهرت جهانی خود را با مجموعه‌ی محبوب ارنست کانینگهام به دست آورده، کتاب Greenlight را به‌عنوان اولین رمان خود منتشر کرد. دومین و سومین رمان‌های او به‌ترتیب Either Side of Midnight و Everyone In My Family Has Killed Someone بوده است. این نویسنده علاوه‌بر موفقیت‌های ادبی، سابقه‌ی اجراهای پرمخاطب زنده در جشنواره‌های بین‌المللی کمدی ملبورن و فرینج ادینبورگ را داشته و بارها در شبکه‌های تلویزیونی حضور پیدا کرده است. او پس از موفقیت نخستین کتابش، دنباله‌هایی برای مجموعه‌ی ارنست کانینگهام منتشر کرد. Everyone In This Bank Is A Thief نیز داستانی معمایی و هیجان‌انگیز و جزو مجموعه‌ی یادشده است که سبک داستان‌نویسی استیونسون را در ترکیب با طنز و مهارت کمدی زنده به نمایش می‌گذارد. سبک منحصربه‌فرد بنجامین استیونسون در تلفیق کمدی و داستان‌های جنایی همراه با شخصیت‌پردازی دقیق و ایجاد تعلیق، او را به یکی از نویسندگان و کمدین‌های برجسته‌ی معاصر تبدیل کرده است. آثار او را، چه در عرصه‌ی کمدی و چه در ژانر جنایی، نشان‌دهنده‌ی توانایی این نویسنده در خلق داستان‌های پرکشش و سرگرم‌کننده با کیفیت حرفه‌ای و استاندارد جهانی دانسته‌اند.

این کتاب یا نویسنده چه جوایز و افتخاراتی کسب کرده است؟

بنجامین استیونسون برای جوایز معتبر نویسندگی جنایی نامزد شده است؛ ازجمله جایزه‌ی بین‌المللی نویسندگان هیجان‌انگیز در سال ۲۰۲۱ برای بهترین رمان کاغذی اورجینال و جوایز ند کلی در سال‌های ۲۰۱۹ و ۲۰۲۴ برای رمان‌های معمایی خود ازجمله Everyone on This Train is a Suspect. رمان Greenlight اثر او در فهرست نهایی جایزه‌ی ند کلی برای بهترین رمان جنایی قرار گرفت و دومین رمانش، Either Side of Midnight، نامزد جایزه‌ی بین‌المللی نویسندگان تریلر برای بهترین کتاب اصلی چاپ‌شده به‌شکل کتاب کاغذی شد. سومین رمان او، همه‌ی خانواده‌ام آدم کشته‌اند (Everyone in My Family Has Killed Someone)، موفقیت چشمگیری کسب کرد و به پرفروش‌ترین کتابش تبدیل شد. همچنین دنباله‌های مجموعه‌ی ارنست کانینگهام شامل Everyone on This Train is a Suspect و Everyone This Christmas Has A Secret نامزد ۹ جایزه‌ی کتاب سال شده‌اند.

اقتباس‌های کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند

قرار شده است رمان همه‌ی خانواده‌ام آدم کشته‌اند (Everyone in My Family Has Killed Someone) به یک مجموعه‌ی تلویزیونی تبدیل شود. شبکه‌ی HBO با همکاری شرکت‌های Made Up Stories و Endeavor Content حقوق این رمان را خریداری کرده است.

چه نسخه‌های دیگری از این کتاب در ایران منتشر شده است؟

کتاب در خانواده‌ی من همه آدم کشته‌اند با ترجمه‌ی سبا هاشمی‌نسب توسط نشر کتاب کوله پشتی‏‫ در سال ۱۴۰۳ منتشر شده است (چاپ چهارم و پنجم: ۱۴۰۴). همچنین نشر ماهریس نسخه‌ی انگلیسی این رمان را با عنوان Everyone in My Family Has Killed Someone در سال ۱۴۰۲ روانه‌ی بازار کتاب ایران کرده است.

بخشی از کتاب همه خانواده ام آدم کشته اند

«باید اعتراف کنم این موضوع افشاگری بزرگ و مناسبی برای پایان دادن به یک فصل کتاب نبود. همه می‌دانستیم کی پشت فرمان است. معلوم است که می‌دانستیم: لوسی از قبل آمده بود و امکان هم نداشت کاترین اجازه بدهد مسئله‌ای به اهمیت آوردن مایکل بدون هیچ نقشه و برنامه‌ای پیش برود. دیدن ارین آن لحظه و کنار مایکل اصلاً تعجبی نداشت.

قبل از اینکه مرا متهم کنید که خروج او از کامیون را کش داده‌ام، باید بگویم ارین ذاتاً دوست دارد همه را منتظر بگذارد، ‌ یا احتمالاً نمی‌خواسته رسیدن مایکل از این هم عجیب‌تر بشود. پس داخل کامیون منتظر نشسته بود تا دید و بازدید سلطنتی به پایان برسد.

رابطهٔ آن‌ها را شش ماه بعد از رفتن مایکل به زندان فهمیدم. فکر کنم من اولین نفر بودم و بعد کم‌کم تمام خانواده باخبر شدند. البته همیشه تصور می‌کردم لوسی هم‌زمان با من فهمیده باشد، آن هم وقتی با لباسی شیک پاکتی بزرگ و زرد را باز می‌کند و می‌داند از طرف زندان است، چون پاره، باز و دوباره بسته شده، درست همان‌طور که همسرم سر صبحانه‌ای یکنواخت به من گفت می‌خوام بیشتر کنار برادرت مایکل باشم.

خیلی‌خب، زیادی کشش دادم.»