دانلود و خرید کتاب من ببعی خودم را می خواهم ملیحه شاهرخی جاوید
تصویر جلد کتاب من ببعی خودم را می خواهم

کتاب من ببعی خودم را می خواهم

امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب من ببعی خودم را می خواهم

کتاب «من ببعی خودم را می خواهم» نوشتۀ ملیحه شاهرخی جاوید است و انتشارات علمی و فرهنگی آن را منتشر کرده است. من ببعی خودم را می‌خواهم داستانی‌ است برای فهماندن ظریف‌ترین مفاهیم با زبانی کودکانه؛ قصه‌ برای کودکی که شاید خودش بارها جدایی را چشیده، دلتنگی را فهمیده و حالا می‌آموزد که در مسیر بازگشت یا پذیرش تغییر، می‌توان دست به حرکت زد، کمک خواست و از دل جدایی‌ها رشد کرد.

درباره کتاب من ببعی خودم را می خواهم

کتاب من ببعی خودم را می‌خواهم داستانی است شیرین، نمادین و خیال‌انگیز که با زبانی ساده و تخیلی، مفاهیم عمیق انسانی مانند جدایی، وابستگی، دوستی و جست‌وجو برای بازگشت را برای کودکان بازگو می‌کند. ماجرا از دل یک اتفاق ساده اما پر از معنا آغاز می‌شود: پشم‌های یک گوسفند در تابستان چیده می‌شوند؛ اما پشم‌کوچولو، به این جدایی راضی نیست. او عاشق ببعی قهوه‌ای‌اش است و در پی وصال دوباره با او، دل به سفری می‌سپارد که در آن هم‌زمان هم با دنیای بیرون روبه‌رو می‌شود و هم با احساسات درونی‌اش.

پشم‌کوچولو در مسیر این جست‌وجو، فصل‌به‌فصل از تجربه‌ای عبور می‌کند که برای کودک نه‌تنها سرگرم‌کننده بلکه آشناست: غم دوری، ترس از تنهایی، امید به بازگشت و شجاعتِ دل دادن به ماجراجویی. زبان داستان من ببعی خودم را می‌خواهم، پر از دیالوگ‌های ساده و بامزه‌ای است که جان‌بخشی به شخصیت‌ها را برای کودک باورپذیرتر می‌کند. عنصر باد نیز در این میان نقش یاری‌گر را دارد و نشان می‌دهد که گاه برای رسیدن به خواسته‌ها، باید جسارت پریدن و سپردن به جریان را داشت.

آن‌چه کتاب من ببعی خودم را می‌خواهم را برجسته‌تر می‌کند، تصویرسازی خاص و هماهنگ با لحن داستان است. سارا آتش‌هوش با نگاهی خلاقانه، قصهٔ پشم کوچولو را به زبانی تصویری روایت کرده که حتی بدون خواندن متن هم می‌توان بخش‌هایی از داستان را حس کرد. این ویژگی به‌خوبی با فلسفۀ تولید در «آکادمی داستان» انتشارات علمی و فرهنگی هماهنگ است، جایی که کتاب تصویری نه‌‌تنها ابزاری برای داستان‌گویی، بلکه فضایی برای تجربهٔ چندوجهی کودکانه تعریف شده است.

خواندن کتاب من ببعی خودم را می خواهم را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به تمام کودکان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب من ببعی خودم را می خواهم

«گوسفند: بع‌بع

پشم: نع نع. نترس ببعی، من پیش تو هستم.

پشم‌کوچولو زیر لب: آدم‌های جنایتکار!! آخر من را از ببعیِ خودم جدا کردند.

پشم‌کوچولو: اذیتم نکن! می‌خواهم ببعیِ خودم را پیدا کنم.

باد: بپر بالا! برویم ببعی را پیدا کنیم.»

ایران آزاد
۱۴۰۴/۰۲/۱۶

ادبیات کودک در کشور ما به کجاها کشیده شده! عنوان لطیف کتاب ترغیبم کرد نمونه‌ی کتاب را دانلود کنم. متاسفانه نه در نقاشی‌های کتاب این لطافت را دیدم و نه در خود داستان. نشر علمی فرهنگی چند سالی است عجیب

- بیشتر