کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار
معرفی کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار
کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار نوشته جعفر کریم نژاد توسط نشر نسیم تحول و انتشارات دارالعلم منتشر شده است. این کتاب اثری در حوزهی موفقیت شغلی و مدیریت مالی است. این کتاب با تمرکز بر نقش روایت و داستانپردازی در مسیر شغلی و اهمیت پول در کسبوکار به بررسی راهکارهایی برای طراحی سناریوی موفقیت و رشد مالی پرداخته است. نسخهی الکترونیکی این اثر را میتوانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.
درباره کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار
کتاب قدرت پول و داستان در کسبوکار اثری است که در فضای کسبوکار و موفقیت مالی نوشته شده و به بررسی رابطهی میان داستان شخصی هر فرد و جایگاه پول در زندگی شغلی پرداخته است. جعفر کریمنژاد، نویسندهی کتاب، باتکیهبر تجربیات شخصی و مثالهای ملموس تلاش کرده است نشان دهد چگونه روایتها و سناریوهای ذهنی افراد میتوانند مسیر شغلی و مالی آنها را شکل دهند.
اثر حاضر با زبانی خودمانی و تمرینهای عملی خواننده را به بازنگری در داستان کسبوکار خود و بازنویسی آن برای رسیدن به اهداف مالی دعوت میکند. جعفر کریمنژاد در دو بخش اصلی ابتدا به اهمیت داستانسازی در کسبوکار و سپس به نقش پول و مدیریت آن میپردازد. در خلال کتاب نقلقولهایی از بزرگان و آموزههای دینی نیز برای تأکید بر اهمیت افکار و روایتهای ذهنی آورده شده است. این کتاب بیشتر بر خودشناسی، هدفگذاری و بازنگری در مسیر شغلی تأکید دارد و سعی میکند مخاطب را به سمت خلق داستانی تازه و پولساز در کسبوکار هدایت کند.
خلاصه کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار
کتاب قدرت پول و داستان در کسبوکار با طرح این پرسش آغاز میشود که هر فرد چه داستانی برای کسبوکار خود تعریف کرده و این داستان تا چه اندازه بر موفقیت یا ناکامی او تأثیرگذار است. نویسنده با مثالهایی از مشاغل مختلف و تجربههای شخصی نشان میدهد که روایت ذهنی هر فرد دربارهی شغل و درآمدش نقش مهمی در شکلگیری نتایج مالی و حرفهای او دارد. در بخش اول تمرکز بر اهمیت نوشتن و بازنویسی داستان کسبوکار است؛ خواننده تشویق میشود تا سناریوی فعلی خود را کالبدشکافی کند، نقاط ضعف و قوت را بیابد و با طرح پرسشهای کلیدی مسیر جدیدی برای رشد ترسیم کند. تمرینهایی برای نوشتن داستان فعلی و بازآفرینی آن ارائه میشود تا فرد بتواند با شناسایی موانع و فرصتها به سمت اهداف مالی و شغلی حرکت کند. در بخش دوم نقش پول بهعنوان عنصر حیاتی در کسبوکار بررسی میشود. نویسنده تأکید میکند که پول مانند اکسیژن برای بقای کسبوکار ضروری است و باید برای آن داستانی هدفمند و کارآمد نوشت. مفاهیمی مانند فاصله با پول، مدیریت درآمد و هزینه، اهمیت هدفگذاری مالی و ضرورت بازنگری مداوم در داستان مالی از جمله موضوعات کلیدی این بخش هستند. کتاب با توصیههایی برای نگهداشتن پول، سرمایهگذاری هوشمندانه و اهمیت مشاوره با افراد باتجربه به پایان میرسد. درمجموع پیام اصلی کتاب این است که هر فرد باید معمار داستان شغلی و مالی خود باشد و با بازنویسی سناریوی ذهنی، مسیر موفقیت و ثروت را برای خود هموار کند.
چرا باید کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار را خواند؟
این کتاب با رویکردی متفاوت به موضوع موفقیت در کسبوکار و مدیریت مالی میپردازد و بر اهمیت داستانپردازی و بازنگری در روایت ذهنی تأکید دارد. خواننده با مطالعهی این اثر میتواند به درک عمیقتری از نقش افکار، سناریوهای ذهنی و هدفگذاری در مسیر شغلی و مالی برسد و ابزارهایی برای بازآفرینی داستان کسبوکار خود به دست آورد. تمرینهای عملی و مثالهای ملموس امکان کاربردیکردن مفاهیم را فراهم میکند.
خواندن کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم؟
این کتاب برای افرادی مناسب است که دغدغهی رشد شغلی، افزایش درآمد، تغییر نگرش نسبت به پول و بازنگری در مسیر کسبوکار خود را دارند. کارآفرینان، صاحبان مشاغل کوچک، مدیران و کسانی که بهدنبال ایجاد تغییر مثبت در وضعیت مالی و حرفهای خود هستند نیز میتوانند از مطالب کتاب بهره ببرند.
بخشی از کتاب قدرت پول و داستان در کسب و کار
«همیشه یا حداقل اکثر مواقع، ذهن ما درگیر یافتن راه و روشی برای کسب درآمد بیشتر و مدیریت بهتر هزینههاست. از طرفی با توجه به منابع درآمدی و میزان هزینه، همیشه در تضاد هستیم. میدانیم که زندگی سراسر هزینه است و باید این هزینهها را از راه کسبوکار بدست آوریم. به همین منظور بیشتر افراد به دنبال استخدام شدن در شرکتی هستند تا برای دریافت حقوق پایه و به قول معروف مبلغی که بشود با آن زندهمانی کرد. برای زندگانی خوب نیاز به درآمدی بیشتر از هزینه داریم. در حالی که با حقوق کارمندی و معمولاً بسیار کمتر از هزینهها، باید سوخت و ساخت. از آنجا که میل به بقا در ذات ما انسانها نهفته است و برای آن نیاز به پول داریم، بنابراین پول را باید از کسبوکاری بدست آوریم و همه این ماجراها بستگی به سناریو و داستانی است که ما تعریف کردهایم. داستان هر کسبوکاری متفاوت است. یک آتشنشان و یا یک پارچهفروش داستانهای مخصوص به حوادث و فعالیتهای خودشان را دارند. از طرفی یک کارمند هم داستانی مربوط به خودش و نیز داستانی مربوط به صاحب کسبوکارش را دارد.»