دانلود و خرید کتاب سرگذشت برق (جلد اول) امیدرضا معروضی
تصویر جلد کتاب سرگذشت برق (جلد اول)

کتاب سرگذشت برق (جلد اول)

معرفی کتاب سرگذشت برق (جلد اول)

کتاب سرگذشت برق (جلد اول) نوشتهٔ امیدرضا معروضی است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.

درباره کتاب سرگذشت برق (جلد اول)

کتاب سرگذشت برق (جلد اول) در مورد روند تکامل و توسعهٔ برق در اجتماع است. هیچ دوره‌ای در زندگی بشر به اندازهٔ قرن بیستم که استفاده از برق در آن رواج یافت، راه‌گشا نبوده و رفاه را برای زندگی ما به ارمغان نیاورده است. شاید خیال‌پردازترین افراد در قرون گذشته هم نمی‌توانستند پیش‌بینی کنند که کنجکاوی چند آدم از سر تفنن در مورد پدیده‌هایی معمولی و به ظاهر پیش‌پا افتاده مانند کهربا و آهن‌ربا چنین تحول عظیمی در زندگی بشر ایجاد کند. در واقع برق را باید میوه و ثمره دوران روشنگری و رواج شیوه مطالعه علمی در قرون ۱۷ و ۱۸ میلادی دانست. اما جا دارد از خود سوال کنیم که برق چیست؟ و چگونه در زندگی ما وارد شد؟ در این کتاب به این پرسش پاسخ داده شده و سرگذشت تحولات و داستان اکتشافات مهم و تأثیرگذار‌ مرور شده و دانشمندان عالم و محققان کوشا شده است.

درباره انتشارات متخصصان

انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشته‌های ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روان‌شناسی، جامعه‌شناسی و رشته‌های مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمی‌گردد و در طول این سال‌ها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.

خواندن کتاب سرگذشت برق (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران تاریخ جهان و صنعت پیشنهاد می‌کنیم.

جریان اصلاح طلب گزینش گرا با تاکید بر اندیشه های حمید عنایت
عباس زارع اطاقسرائی
English for Students of Preschool Teacher Training
حامد پازوک
فرشته ای در تندباد (جلد اول)
لیلا پارسامهر (آرام)
مهارت های زندگی دانشجویی
ارشد رحیمی گلوگاهی
مهارت های رانندگی ایمن
وحید صمدپور خلیفه محله
حضور تو زیبایی من است در آینه (دوزبانه)
مهناز درخشانفر
زمین گرم
نیلوفر خداپناه
فوت و فان
عباس احمدی (شاطرعباس قمی)
یک روایت معتبر درباره گوادلوپ
ابوالقاسم شهریاری
حل و فصل اختلافات ورزشی
حامد علی زاده اقدم
شرح سودی بر گلستان سعدی (جلد دوم)
غلامرضا کمالی نیا
استناددهی و منبع نویسی در علوم ورزشی