کتاب فعال سازی چشم سوم؛ تکنیک های سریع، تاثیرگذار و تاییدشده
معرفی کتاب فعال سازی چشم سوم؛ تکنیک های سریع، تاثیرگذار و تاییدشده
کتاب فعال سازی چشم سوم؛ تکنیک های سریع، تاثیرگذار و تاییدشده نوشتهٔ ال. جردن و ترجمهٔ یاسین قاسمی و طلعت اصغری درمیان است. انتشارات جزیره کتاب این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب فعال سازی چشم سوم؛ تکنیک های سریع، تاثیرگذار و تاییدشده
کتاب فعال سازی چشم سوم؛ تکنیک های سریع، تاثیرگذار و تاییدشده راهنمایی جامع برای آشنایی با چاکرای چشم سوم و بهرهمندی از مزایای آن در زندگی است. این کتاب با ارائه تصوری درست و به دور از خرافه از چشم سوم، به شما میآموزد که چگونه آگاهی و بصیرت خود را افزایش دهید. از تشخیص محیط خصمانه تا آرامسازی سریع جسم پس از تنش، تنها بخشی از نتایج فعالسازی این چاکرا هستند. نویسنده به شما کمک میکند تا تشخیص دهید آیا به طور طبیعی فراروانبین هستید یا نه. همچنین، تکنیکهایی برای فعالسازی و حتی بستن چشم سوم ارائه میدهد. گاهی فعال شدن ناخواستهی این چاکرا یا تجربهی حجم گستردهای از آگاهی میتواند کلافهکننده باشد، بنابراین نویسنده راهکارهایی برای بستن آن نیز در نظر گرفته است.
این کتاب، با تمرکز بر تکنیکهای کاربردی و جامعیت مطالب، به یکی از بهترین منابع برای مطالعه در زمینه چشم سوم تبدیل شده است. اگر به دنبال کتابی هستید که در مدت کوتاهی، شما را با تکنیکهای موثر فعالسازی و بستن چشم سوم آشنا کند، این اثر را از دست ندهید.
خواندن کتاب فعال سازی چشم سوم؛ تکنیک های سریع، تاثیرگذار و تاییدشده را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران فلسفه پیشنهاد میکنیم.
Good... از نظر من اگه ب دیگران ارجا بدیم خیلی خوب میشد وای متاسفانه بعضی ها هنوز تو دنیای خودشون گیرکردن و نمیدونن یا اطلاع از دنیای چاکرا ندارن برای همین خاطر باید به دیگران هم توصیه کرد این کتابهارو باتشکرفراوان...