دانلود و خرید کتاب سرزمین شکوفه های هلو ملیسا فو ترجمه سیده زهرا سجادی

کتاب سرزمین شکوفه های هلو

نویسنده:ملیسا فو
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب سرزمین شکوفه های هلو

کتاب سرزمین شکوفه های هلو نوشتهٔ ملیسا فو و ترجمهٔ سیده زهرا سجادی است. انتشارات کتابسرای تندیس این رمان خارجی را منتشر کرده است.

درباره کتاب سرزمین شکوفه های هلو

کتاب سرزمین شکوفه های هلو (Peach blossom spring) نوشتهٔ ملیسا فو، داستانی است که با زبانی شیوا و تصاویری دلنشین، خواننده را به دنیای ادبیات معاصر می‌برد. فو با توصیف جزئیات دقیق، داستانی خانوادگ را در بستر سفری تاریخی و فرهنگی خلق کرده است. داستان حول تغییرات بنیادین چین در قرن بیستم می‌چرخد و به موضوعاتی چون فداکاری، امید، دوری و بازگشت می‌پردازد. ملیسا فو با کاوش در اعماق روان‌شناختی شخصیت‌ها، احساسات و دگرگونی‌های آنان را در جامعه‌ای در حال تحول به تصویر می‌کشد. رمان «سرزمین شکوفه‌های هلو» سفری است به قلب چین، به دورانی که تحولات در حال شکل‌گیری بود و به آینده‌ای نامعلوم گره خورده بود. در این میان، خانواده‌ها و افراد با چالش‌هایی روبه‌رو می‌شوند که تنها با عشق، اتحاد و امید می‌توانند بر آن‌ها غلبه کنند. این اثر داستانی خانوادگی و سندی تاریخی از تحولات چین در اعصار مختلف است. ملیسا فو جنبه‌های گوناگون فرهنگ و تاریخ چین را روایت کرده و خواننده را به سفری در زمان و مکان می‌برد.

خواندن کتاب سرزمین شکوفه های هلو را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی آمریکا و علاقه‌مندان به قالب رمان پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب سرزمین شکوفه های هلو

«راشل می‌گوید: «موسیقی‌شناسی یعنی مطالعهٔ موسیقی در زمینه‌های مختلف، اعم از تاریخی، فرهنگی و فلسفی. موسیقی‌شناسی یعنی این‌که چگونه موسیقی شخصیتمان را شکل می‌دهد، چگونه زندگی می‌کنیم و چگونه عشق می‌ورزیم.»

پس از هفته‌ها کلنجار برای درخواست از راشل، بالاخره هنری عوض آلبوم موسیقی شوپن، راشل را به صرف دسر دعوت می‌کند. راشل آن‌قدر سریع پذیرفت که هنری از دستپاچگی، نمی‌توانست فکر کند برای صرف دسر به کجا بروند. راشل یک رستوران دانشجویی محبوب را که فقط چند بلوک تا دانشگاه فاصله دارد، پیشنهاد می‌دهد.

حالا در کنار فنجان‌های قهوه که از آن‌ها بخار بلند می‌شود و تکه‌های بزرگ کیک گردو، راشل بی‌وقفه از درس و عشقش به موسیقی صحبت می‌کند. با این‌که راشل خیلی سریع صحبت می‌کند اما هنری حرف‌هایش را می‌فهمد. رفتار پر شور و هیجان راشل، و گفتنش از ایده‌های جدید و خوانندگانی که نامشان هرگز به گوش هنری نخورده است، باعث می‌شود هنری مجذوبش شود.

«قطعاً من به بزرگانی چون بتهوون، شوپن و موتزارت احترام می‌گذارم، اما چیزی که واقعاً به آن علاقه دارم موسیقی محلی است. موسیقی‌های فولکلور آمریکایی وودی گاتری، پیتر، پال و مری، ویورز. من عاشق این‌ها هستم، به خاطر همین، برای اتمام مدرک کارشناسی ارشد این‌جا هستم و تمرکزم را روی سنت‌های موسیقی محلی آمریکایی در طول و پس از رکود بزرگ گذاشته‌ام. آهنگ موردعلاقهٔ محلی چینی تو چیست؟»

هنری چشمانش را می‌بندد و نت‌هایی را زمزمه می‌کند. لالایی‌ای که مادرش می‌خواند.»

نوع

نوع