دانلود و خرید کتاب مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل پیتر مالانزوک ترجمه ایوب عبدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل

کتاب مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل

دسته‌بندی:
امتیاز:بدون نظر

معرفی کتاب مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل

کتاب «مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل» نوشتۀ پیتر مالانزوک و ترجمۀ ایوب عبدی و مهدی اعتمادی است و انتشارات سروشگان آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل

کتاب مقدمه‌ای نو بر حقوق بین‌الملل اثر پروفسور مایکل آکهرست برای نخستین‌بار در سال ۱۹۷۰ منتشر شد و به‌سرعت به یکی از معتبرترین منابع آموزشی در حوزۀ حقوق بین‌الملل تبدیل گردید. پس از درگذشت نویسنده در سال ۱۹۸۷، این اثر دیگر به‌روز نشد و از تحولات جدید جهانی، به‌ویژه پس از پایان جنگ سرد، فاصله گرفت. برای رفع این خلأ، پروفسور پیتر مالانزوک از دانشگاه روتردام، کتاب را بر اساس تغییرات نوین عرصۀ بین‌المللی بازنگری و ویرایش کرد.

ویژگی‌های مهم کتاب مقدمه‌ای نو بر حقوق بین‌الملل عبارت‌اند از: ارائۀ مباحث اساسی حقوق بین‌الملل با زبانی ساده، مختصر و درعین‌حال تحلیلی و انتقادی، بررسی مبانی، منابع و تابعان حقوق بین‌الملل به‌عنوان هستۀ اصلی مفاهیم این حوزه و استناد گسترده به منشور ملل متحد و کنوانسیون ۱۹۶۹ وین دربارۀ حقوق معاهدات که متن کامل آن‌ها به‌عنوان ضمیمه در پایان کتاب آورده شده است.

در ترجمۀ کتاب مقدمه‌ای نو بر حقوق بین‌الملل، اصل امانت‌داری رعایت شده و تلاش شده است که دیدگاه‌های نویسنده بدون تغییر و تحریف ارائه شوند. به‌منظور جلوگیری از افزایش حجم کتاب، برخی مطالب غیرضروری، زیرنویس‌ها و منابع حذف شده‌اند. همچنین، برای وضوح بیشتر، برخی اصطلاحات حقوقی به‌صورت پاورقی همراه با معادل انگلیسی آورده شده‌اند. باتوجه‌به انتشار ویرایش جدید کتاب در سال‌های اخیر، در ترجمۀ حاضر تنها بخش‌هایی از اثر که مرتبط با مبانی، منابع و تابعان حقوق بین‌الملل هستند، ارائه شده‌اند. 

خواندن کتاب مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتۀ حقوق بین‌الملل و پژوهشگران پیشنهاد می‌کنیم.

بخشی از کتاب مقدمه ای نو بر حقوق بین الملل

«تا دورۀ میان دو جنگ جهانی نویسندگان در تعریف حقوق بین‌الملل مشکلی نداشته و آن را حقوق حاکم بر روابط میان دولت‌ها می‌دانستند. تفوق دکترین پوزیتیویستی در قرن نوزدهم و نیمه اول قرن بیستم این اعتقاد را ترویج نمود که دولت‌ها تابعان انحصاری حقوق بین‌الملل هستند. به این معنا که تنها دولت‌ها دارای شخصیت بین‌المللی بوده و از حقوق و تکالیف بین‌المللی، از جمله حق اقامه دعوا برخوردارند.»

نظری برای کتاب ثبت نشده است

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۰۴ صفحه

حجم

۱٫۳ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۰

تعداد صفحه‌ها

۲۰۴ صفحه

قیمت:
۴۸,۰۰۰
تومان