کتاب سگ خانواده باسکرویل
خواندن نظراتمعرفی کتاب سگ خانواده باسکرویل
«سگ خانوادهٔ باسکرویل» نوشته سر آرتورکانن دویل(۱۹۳۰-۱۸۵۹)، نویسنده برجسته داستانهای جنایی و خالق شخصیت داستانی شرلوک هولمز است. این کتاب هم یکی از مجموعه داستانهای کارآگاه خصوصی شرلوک هولمز است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
آقای شرلوک هولمز معمولاً صبحها خیلی دیر بیدار میشد، مگر شبهایی که اصلاً نمیخوابید و این اتفاقی بود که گاهی روی میداد. آن روز صبح، هنگامی که در مقابل صبحانهاش نشسته بود، من عصایی را که مهمان شب قبلمان جا گذاشته بود، برداشتم. از چوب محکم و زیبایی بود و قسمت بالای آن به گردی کوچکی ختم میشد. درست در زیر این گردی، حلقهای از نقره تقریباً به عرض دو سانتیمتر وجود داشت که بر آن کلمههایی به تاریخ ۱۸۸۳ حک شده بود: «به جیمز مورتیمر، ام. آر. سی. اس، از طرف دوستانش در «سی.سی.اچ.» عصای زیبایی بود؛ عصایی ایدهآل برای پزشکان تابع در دوران گذشته: شایسته، اطمینانبخش ...
- خوب، واتسون، این عصا برای شما چه معنایی دارد؟
پشت هولمز به من بود و من هیچ کاری نکرده بودم که او بتواند بفهمد آن لحظه چه چیز فکر مرا به خود مشغول کرده است.
- از کجا فهمیدید که مشغول تماشای آن هستم؟ مگر پشت سرتان هم چشم دارید!
نه، ولی در برابرم قهوهجوش بسیار براقی قرار دارد. خیلی خوب، واتسون، نگفتید دربارهٔ عصای مهمانمان چه فکر میکنید؟ بخت یارمان نبود که او را ببینیم و نمیدانیم منظور او از آمدن به اینجا چه بوده است: بنابراین، یادگار کوچک او اهمیت پیدا میکند. خوب، واتسون، از روی عصا صاحب آن را توصیف کنید! گوشم به شما است.
آخرین ضربه آرشه
قانون پنج ثانیهمل رابینز
دیاکو، گذشته پنهان (جلد اول)رضا خردمند
حلقه وینپوریا بقایی مقدم
چهار ساعت کار در هفتهتیموتی فریس
داستان های هولمز و آثار تصویریش رو خیلی دوست دارم، این کتاب رو هم همینطور ، ولی با اینکه مترجم از کلمات خوبی استفاده کرده بود باز هم نیاز به ویراستاری و اضافه کردن کمی روح داخل متن بود.
آنقدر ترجمه ناروا، پر از واژگان غیر قابل فهم و غیر متداول بودکه درک متن زیبای کتاب دشوار شده بود.
یکی از بهترین رمان هایی که خوندم. واقعا عالیه پیشنهاد میکنم حتما بخونید. در مورد ترجمه کتاب نمیتونم چیزی بگم چون نسخه ای که من از این کتاب داشتم ترجمه مژده دقیقی بود. درنده باسکرویل ( The Hound of the Baskervilles) سومین داستان بلند شرلوک هولمزمحسوب میشه.
عالی من باترجمه مژده دقیقی از انتشارات هرمس خوندم خوب بودالبته پیشنهاد میدم حتما سریالش هم ببینید ک چهار فصلش اومده سریالش فوق العادس
این کتاب بهترین داستان شرلوک هلمز و تمام داستان ها است
داستان عالی ویراستاری بد، مخصوصا در دیالوگ ها
من نمایشنامه صوتی این کتاب رو گوش کردم. با جرئت میگم بهترین داستان شرلوک هست.
خیلی جالب بود تو این کتاب نشان داد شرلوک همز چقدر باهوش است و چه حافظه خوبی دارد
این کتاب و کتاب دره وحشت جزو بهترینهای شرلوک هلمز هست البته من با ترجمه مژده دقیقی خوندم که عالی بود
ترجمه جالب نیست ولی خود اثر فوق العاده ست. از همین نویسنده عینک دورطلایی رو هم از طاقچه دریافت کنید