![تصویر جلد کتاب گلشن تربیت](https://img.taaghche.com/frontCover/221462.jpg?w=200)
کتاب گلشن تربیت
معرفی کتاب گلشن تربیت
کتاب الکترونیکی گلشن تربیت نوشتۀ پروین علیجانی تبار و فریده نظری فارسانی است و انتشارات سروشگان آن را منتشر کرده است. کتاب گلشن تربیت، به بررسی مبحث اخلاق در دین و اهمیت آن میپردازد.
درباره کتاب گلشن تربیت
آنچه مسلم است، انسان در رهگذر تربیت هیچ بضاعتی جز وجود خویش ندارد، و مسائل تربیتی نیز هیچگونه تضمینی برای رسیدن انسان به هدف به دست انسان نمیدهد، چرا که انسان باوجود ضعف خویش، همچون پر کاهی در مصاف تندباد است. چهبسا انسان سالیان دراز در راه سازندگی خویش متحمل رنجها و مشقتها گردد، و در راه وصول به حقیقت مدارجی طی کند، ولی در آخرین مراحل دستیابی به حقیقت مانعی از موانع بیشمار هواهای نفسانی سد راه او شود، و او را از حرکت بازدارد. از این رو، انسان اگر بتواند خویشتن خویش را بشناسد، عالم عینی او به یک عالم عقلانی محض تبدیل میگردد. کتاب گلشن تربیت، مسائل تربیتی را از نظر عقلی مورد بحث و بررسی قرار میدهد. در این کتاب سعی شده تا ضرورت تربیت را به اثبات و بر اهمیت آن برای ادامۀ بقای بشر تأکید شود.
خواندن کتاب گلشن تربیت را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای کسانی که به مباحث دینی و اخلاقی علاقه دارند مناسب است.
بخشی از کتاب گلشن تربیت
«تمام انبیا موضوع بحثشان، موضوع تربیتشان، موضوع علمشان، انسان است. آمدهاند انسان را تربیت کنند، آمدهاند این موجود طبیعی را از مرتبۀ طبیعت به مرتبۀ عالی مافوقالطبیعه، مافوق الجبروت برسانند. تمام بحث انبیا در انسان است. از اول هر یک از انبیا که مبعوث شدند، برای انسان و برای تربیت انسان مبعوث شدند. انبیا آمدند که ما را هشیار کنند، تربیت کنند. انبیا برای انسان آمدند، و برای انسانسازی آمدند. کتب انبیا کتب انسانسازی است. قرآن کریم کتاب انسان است. موضوع علم انبیا انسان است؛ و هرچه هست حرف، با انسان است انسان منشأ همۀ خیرات است؛ و اگر انسان نشود، منشأ همۀ ظلمات است. این موجود در سر دوراهی واقع است. یک راه راه انسانیت، و یک راه راه منحرف از انسانیت است؛ تا از چه حیوانی سر بیرون بیاورد. تعلیم تنها، تعل تنها، فقه تنها، فلسفۀ تنها، علم توحید تنها فایده ندارد تا مقرون به اسم رب نباشد. إقرأ باسم ربک الذی خلق را به اسم رب نسبت میدهد. اسم رب مبدأ همۀ خلقهاست...»
حجم
۷۱۹٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه
حجم
۷۱۹٫۲ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۱۰۰ صفحه