![تصویر جلد کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی](https://img.taaghche.com/frontCover/220992.jpg?w=200)
کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی
معرفی کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی
کتاب الکترونیکی ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی نوشتۀ مونا خلیل زاده است و انتشارات سروشگان آن را منتشر کرده است. کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی سعی دارد با زبانی ساده بحث قراردادنویسی را که بیشتر افراد جامعه از هر صنفی و با هر شغلی که باشند بهنوعی با آن درگیر هستند را بیان کند.
درباره کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی
امروزه بحث قراردادها و قراردادنویسی بیش از پیش مورد توجه افراد قرار گرفته است و این باور در جامعه قوت یافته که پیشگیری توسط تنظیم یک قرارداد صحیح، همواره میتواند آنها را از پیگیری چند ساله پروندهها در دادگستری بینیاز نماید. در این راستا، کتب متعدد از جمله کتاب قواعد عمومی قراردادها نوشته مرحوم دکتر ناصر کاتوزیان، کتاب صفر تا صد حقوق کسب و کار به زبان ساده نوشته آقای دکتر فرهاد بیات و... وجود دارد. کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی در نظر دارد تا در کمترین زمان و با کمترین مقدمات، بتواند راهنمای مناسبی در تنظیم یک قرارداد سنتی و یا الکترونیکی صحیح و دقیق باشد.. کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی دکتر مونا خلیل زاده شامل مطالب زیر است:
۱. تعریف عقد و قرارداد
۲. تعریف چند اصطلاح کاربردی
۳. بخشهای مختلف یک قرارداد
۴. لزوم شناسایی چالشها
۵. زبان تخصصی قرارداد
۶. از طرف چه کسی قرارداد را تنظیم میکنید
۷. برای طرح هر گونه ادعا زمان تعیین کنید
۸. انتقال قرارداد
۹. پیشبینی شرایط استثنایی
۱۰. تعهدنامههای پیشنهادی
خواندن کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی را به چه کسانی پیشنهاد میکنید
این کتاب برای افرادی که با انواع قراردادها سروکار دارند مناسب است.
بخشی از کتاب ساده ساز قراردادنویسی سنتی و الکترونیکی
«در واقع ما با تعیین عنوان قرارداد مشخص میکنیم در قرارداد به دنبال چه چیزی هستیم. اگر قرارداد ما جز عقود معین میباشند، باید نام آن عقد برای عنوان تعیین گردد، مانند قرارداد اجاره و اگر جز عقود نامعین است میبایست نام قرارداد را تعیین کنیم که بهتر است این نام یک عنوان کلی باشد؛ بدیهی است که نام و عنوان قرارداد در نوع آن قرارداد تأثیر دارد، به عنوان مثال تعیین میکند که آیا این قرارداد جز عقود لازم است یا جایز. البته نباید این موضوع را فراموش کرد که این امکان وجود دارد که اشخاص نام اشتباهی را برای قرارداد در نظر بگیرند، تصور کنید یک قرارداد بین من و آقای اکبری در خصوص اجاره یک واحد مسکونی منعقد شده است و در بدنه قرارداد تعیین شده ماهیانه مبلغ ده میلیون تومان به مدت یک سال از جانب مستأجر به موجر پرداخت شود و ایشان حق انتفاع از مالالاجاره را دارا بوده و حق انتقال منافع به غیر را ندارند و عنوان این قرارداد بیعنامه است!...»
حجم
۶۱۵٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۹۰ صفحه
حجم
۶۱۵٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۰
تعداد صفحهها
۹۰ صفحه