دانلود و خرید کتاب لیلای لیلاج حمیدرضا لرستانی

کتاب لیلای لیلاج

امتیاز:
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب لیلای لیلاج

کتاب الکترونیکی لیلای لیلاج نوشتۀ حمیدرضا لرستانی است و انتشارات نسل روشن آن را منتشر کرده است. کتاب لیلای لیلاج، داستان زندگی لیلا، دختر جوانی که با چالش‌های فراوانی در زندگی‌اش مواجه شده را بیان می‌کند.

درباره کتاب لیلای لیلاج

رمان یکی از راه‌های انتقال احساسات است. نویسنده برای بیان حقیقت احساسات و عواطفش به زبانی نیاز دارد که او را از سردی مکالمه روزمره دور کند و بتواند با آن خیالش را معنا کند و داستان و رمان همین زبان است. با داستان از زندگی ماشینی و شلوغ روزمره فاصله می‌گیرید و گمشده وجودتان را پیدا می‌کنید. این احساس گمشده عشق، دلتنگی، دوری و تنهایی و چیزهای دیگری است که سال‌ها نویسندگان در داستانشان بازگو کرده‌اند.

داستان معاصر در بند چیزی نیست و زبان انسان معاصر است. انسان معاصری که احساساتش را فراموش کرده‌ است و به زمانی برای استراحت روحش نیاز دارد. نویسنده در این کتاب با احساسات خالصش شما را از زندگی روزمره دور می‌کند و کمک می‌کند خودتان را بهتر بشناسید. این کتاب زبانی روان و ساده دارد و آیینه‌ای از طبیعتی است که شاید بشر امروز فرصت نداشته باشد با آن خلوت کند. نویسنده به زبان فارسی مسلط است و از این توانایی برای درک حس مشترک انسانی استفاده کرده است.

کتاب لیلای لیلاج، ماجرای زندگی لیلاست که بار سنگین گذشته‌ای تلخ را به دوش می‌کشد...

خواندن کتاب لیلای لیلاج را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب برای دوست‌داران رمان‌های فارسی معاصر مناسب است.

بخشی از کتاب لیلای لیلاج

«– چی داری میگی رسول؟ هی می‌بری و می‌دوزی برای خودت. نترس، لیلا

اونقدر عاقل هست که از این فکرا نکنه. بعدش هم من که چیز بدی نگفتم. من

فقط حرف دل تو رو زدم.

– دل من… مگه شما از دل من خبر داری؟ مگه می‌دونی چی تو دل بی‌صاحاب

من می‌گذره؟

– بله خبر دارم، از هول شدنا و تته‌پته کردنات جلو لیلا. از سرخ و سفید شدنت

وقتی باهاش حرف می‌زدی فهمیدم که تو دلت خبریه. مادر من کار بدی نکردم،

بعدش هم بهش گفتم که راحت چیزی که تو دلشه رو بگه...»

حمیدرضا لرستانی
۱۴۰۳/۰۱/۲۷

سلام دوستان. ممنونم از لطف و حمایت شما عزیزان. امیدوارم بخونید و از خوندنش لذت ببرید. در حال نوشتن فصل دوم لیلای لیلاج باعنوان(؟؟؟؟) هستم. ان شاء الله به زودی منتشر خواهد شد. 🙏🙏❤️❤️😍😍

۱۴۰۳/۰۱/۲۸

رمان متفاوت و جالبی بود .واقعا از خوندنش لذت بردم و بی صبرانه منتظر جلد دومم.با آرزوی موفقیت برای نویسنده محترم🤩🤩

بریده‌ای برای کتاب ثبت نشده است