معرفی و دانلود کتاب احساسات دخترانه pdf + خلاصه رایگان

انتشارات:
ایران‌بان

اشتراک بی‌نهایت چیست؟

معرفی کتاب احساسات دخترانه

کتاب «احساسات دخترانه» نوشتۀ لیندا مادیسون و ترجمۀ معصومه رحمانی است و ایران‌بان آن را منتشر کرده است. این کتاب، راهنمای مفید و قابل‌اعتماد برای دختران است تا بتوانند به شناخت بهتری از خود و احساساتشان برسند.

درباره کتاب احساسات دخترانه

دورۀ بلوغ پر از احساسات پیچیده و متنوع است که می‌تواند برای بسیاری از دختران گیج‌کننده باشد. احساسات دخترانه یک راهنمای قابل‌اعتماد برای شناخت و کنترل این احساسات است و به دختران کمک می‌کند تا با خودشان در صلح باشند و به‌سوی رشد عاطفی سالم حرکت کنند. کتاب احساسات دخترانه اثری از لیندا مادیسون است که به دختران جوان کمک می‌کند تا احساسات خود را بهتر درک و مدیریت کنند. این کتاب با زبانی ساده و دوستانه، نگاهی عمیق به تغییرات احساسی در دوران بلوغ دارد و راهکارهایی عملی برای مواجهه با این تغییرات ارائه می‌دهد.

موضوعات اصلی کتاب احساسات دخترانه عبارت‌اند از: شناخت انواع احساسات: از خوشحالی و هیجان گرفته تا ترس، خشم و اضطراب، یادگیری روش‌های پذیرش احساسات: چگونه احساسات خود را بشناسیم و آن‌ها را بپذیریم، تکنیک‌های مدیریت احساسات: نکاتی کاربردی برای کنترل و هدایت هیجانات و آماده‌سازی برای تغییرات دوران بلوغ: کمک به دختران برای درک این دوره و رویارویی با آن.

کتاب احساسات دخترانه به دختران می‌آموزد که احساساتشان بخشی طبیعی و ارزشمند از وجودشان است. همچنین با ارائۀ نکات و روش‌های عملی، به آن‌ها کمک می‌کند که با ترن هوایی احساسات این دوران کنار بیایند و خود را برای مدیریت بهتر ذهن و رفتارشان آماده کنند.

خواندن کتاب احساسات دخترانه را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

خواندن این کتاب را به تمام دختران نوجوان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب احساسات دخترانه و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:احساسات دخترانه
عنوان دیگر:هر چه باید درباره مدیریت هوش هیجانی بدانید