کتاب یکی با دست و پای نازک خیالی مریم ساحلی + دانلود نمونه رایگان

انتشارات:نشر سیزده
امتیاز
۵.۰از ۳ رأیخواندن نظرات

معرفی کتاب یکی با دست و پای نازک خیالی

کتاب یکی با دست و پای نازک خیالی نوشتهٔ مریم ساحلی است. نشر سیزده این کتاب را منتشر کرده است؛.

درباره کتاب یکی با دست و پای نازک خیالی

کتاب یکی با دست و پای نازک خیالی حاوی یازده داستان کودتاه است: "دهان‌های سرخ پرزدار"، "فرنگیس زندگان"، "با غازهای وحشی"، "بانو برای سه ساعت معاشرت در روز"، "فرکانس X مگاهرتز"، "تنها ماندگان"، "یکی با دست و پای نازک خیالی"، "رفتن و آمدن"، "پری‌شانی"، "ماهی متروکه‌ها" و "به وقت بهار". داستان‌های این مجموعه  با مضامینی چون تنهایی انسان در جهان امروز، حسرت‌ها، آرزوها، نداری‌ها و عشق نوشته شده است. یکی با دست و پای نازک خیالی آمیزه‌ای از خیال و واقعیت است، در این میان اما از یاد نباید برد آنچه داستان‌ها را خواندنی می‌کند عنصر خیال است که در تاروپود داستان حضور دارد و این خیال است که سبب می‌شود داستان‌ها ما را راهی جهانی ورای آن چه که هست، کنند.

خواندن کتاب یکی با دست و پای نازک خیالی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران داستان ایرانی پیشنهاد می‌کنیم.

لیلا
۱۴۰۴/۱۰/۱۱

این مجموعه‌داستان فوق‌العاده‌ست. خانم مریم ساحلی، نویسنده‌ی این کتاب اهل بندرانزلی هستند و در تمامی آثارشون از جمله این مجموعه‌داستان تلاش کرده‌اند از المان‌های بومی استفاده کنند. زبان شاعرانه، فضاسازی‌ها، شخصیت‌پردازی‌ها و پایان‌بندی‌های خوب و پایان‌های به‌یاد‌ماندنی از مهم‌ترین ویژگی‌های

- بیشتر
Sadat
۱۴۰۴/۰۶/۱۴

عنصر خیال بسیار پررنگ بود و در یک نشست، کتاب تمام می‌شد.

زهره
۱۴۰۴/۱۰/۲۹

داستانی که رنگ و بوی جدیدی در فضاسازی داشته باشد همیشه یک سر و گردن بالاتر است، حالا اگر زبان داستانی خوبی هم داشته باشد سرش بیشتر بالاست. متن گیرا و جذاب است اما داستان‌ها معمولا بدون هیچ کشمکشی به

- بیشتر
زنده سازی فضا، بازآفرینی مقصد
میترا نریمانی
بدم الحسین (دفتر اول)
دفتر شعر جامعه ایمانی مشعر
فرهنگنامه نثر فارسی معاصر (جلد اول)
علی کشاورز قدیمی
خودت را به فنا نده!
گری جان بیشاپ
بانوی زیبای من نارنج
مینا شهبازی کرتیانی
شهرداری هوشمند، شهر هوشمند
حمیدرضا مهدوی
پس از ظهور (ما بعد الظهور)
حسن کریم‌پور
تلنگر!!
رضا رحیمی خالکیاسری
سرزمین داستان
فرشید خیرآبادی
رسالت اجتماعی جامعه در تعامل با جوانان
مصطفی باباکردی
انواع مهمانی و آداب آن (۲)
پگی پست
عوامل جامعه شناختی موثر بر هویت بازاندیشانه دینی دانش آموزان
محمدحسین رهجو گیتری
داستان بخون، داستان بساز (جلد نهم)
علیرضا کریمی
RUST به عنوان یک زبان مادر (مدرن) (جلد اول)
آرمان ریاضی
سیاست جنایی ایران و اسناد بین المللی در قبال نقض حق بر سلامت زندانیان