معرفی و دانلود کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل

کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل

بدون نظرنوع کتاب

معرفی کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل

کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل به قلم اکبر یاوریان و به کوشش انتشارات علمی و فرهنگی منتشر شده است. این اثر تحقیقی میان‌رشته‌ای در حوزه‌ی فرهنگ، اسطوره‌شناسی و ادیان است که به واکاوی رازورمزهای یکی از پرتکرارترین اعداد در تاریخ تمدن بشر می‌پردازد. نسخه‌ی الکترونیکی این اثر را می‌توانید از طاقچه خرید و دانلود کنید.

درباره کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل

کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل اثری است از اکبر یاوریان. او در این کتاب تلاش کرده است تا ریشه‌های قداست عدد چهل و تکرار را در اساطیر کهن، متون مذهبی، ادبیات عرفانی و باورهای عامیانه جست‌وجو کند. انتشارات علمی و فرهنگی که سابقه‌ای طولانی در نشر آثار پژوهشی دارد، این کتاب را به‌عنوان منبعی برای درک بهتر حافظه‌ی جمعی و نمادشناسی فرهنگی روانه‌ی بازار کرده است. نویسنده با تحلیلی دقیق نشان می‌دهد که چگونه این عدد با مفاهیمی مانند کمال، پختگی، دوره‌ی انتظار و آزمون‌های معنوی گره خورده است. اگر به‌دنبال پاسخی برای چرایی اهمیت نمادین اعداد در زندگی بشر هستید، تحقیق دقیق اکبر یاوریان راهنمای مناسبی برای شما خواهد بود.

خلاصه کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل

محتوای این کتاب با بررسی جایگاه عدد چهل در تمدن‌های باستانی نظیر بابل، مصر و ایران پیش از اسلام آغاز می‌شود. نویسنده سپس به حضور پررنگ این عدد در عهد عتیق و عهد جدید می‌پردازد و در ادامه، تمرکز اصلی خود را بر سنت‌های اسلامی و عرفان ایرانی قرار می‌دهد. در این اثر، مفاهیمی مانند چله‌نشینی در تصوف، چهل‌سالگی به‌عنوان سن بعثت و کمال عقل و همچنین آیین‌هایی مانند اربعین و چله‌ی زمستان کالبدشکافی می‌شوند.

یاوریان با گردآوری شواهد از لابلای اشعار کلاسیک فارسی و روایات مذهبی توضیح می‌دهد که چرا چهل روز یا چهل سال به‌عنوان بازه‌ای برای تغییر و تحول درونی شناخته می‌شود. کتاب به باورهای فولکلوریک و ضرب‌المثل‌هایی اشاره می‌کند که عدد چهل در آن‌ها نقشی کلیدی دارد؛ از چهل‌گیس در افسانه‌ها گرفته تا چله‌بریدن در آداب‌ورسوم سنتی. این پژوهش نشان می‌دهد که چگونه عددی ساده می‌تواند به نمادی جهانی برای عبور از یک مرحله و ورود به مرتبه‌ای والاتر تبدیل شود.

چرا باید کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل را بخوانیم؟

مطالعه‌ی این اثر دریچه‌ای نو به‌سوی درک لایه‌های پنهان فرهنگ و آیین‌های پیرامون ما می‌گشاید. آشنایی با نمادشناسی اعداد به ما کمک می‌کند تا بفهمیم چرا بسیاری از رفتارهای اجتماعی و مذهبی ما حول محور عدد چهل شکل گرفته است. این اثر با پیونددادن تاریخ، مذهب و ادبیات، به خواننده کمک می‌کند تا پیوستگی فرهنگی انسان‌ها را در طول اعصار مختلف درک کرده و با دیدی علمی به مفاهیمی بنگرد که شاید پیش از این تنها به‌عنوان باوری ساده به آن‌ها نگاه می‌کرد.

خواندن این اثر را به پژوهشگران حوزه‌ی مردم‌شناسی، اسطوره‌شناسی، تاریخ ادیان و عرفان اسلامی پیشنهاد می‌دهیم؛ همچنین علاقه‌مندان نمادشناسی و کسانی که تمایل دارند درباره‌ی ریشه‌های فرهنگی و تاریخی باورهای ایرانی و اسلامی مطالعه کنند، این کتاب را مفید خواهند یافت.

معرفی این کتاب در تاریخ ۱۲ مهر ۱۴۰۵ به‌روزرسانی شده است.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب پژوهشی درباره عدد نمادین چهل و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

مشخصات کتاب

نام کتابپژوهشی درباره عدد نمادین چهل
موضوعکلیات اسلام، کلام و عقاید
نویسندهاکبر یاوریان
انتشاراتانتشارات علمی و فرهنگی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۴/۰۱/۰۱
فرمت کتابEPUB
شابک۹۷۸۶۰۰۱۲۱۵۰۰۱‬

نظری برای کتاب ثبت نشده است.