معرفی و دانلود کتاب ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲ pdf + خلاصه رایگان

پیمان خزاعلی
انتشارات:
زرنوشت

معرفی کتاب ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲

کتاب ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲ نوشتهٔ پیمان خزاعلی است. انتشارات زرنوشت این داستان معاصر و ایرانی را روانهٔ بازار کرده است.

درباره کتاب ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲

کتاب ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲ برابر با یک داستان واقعی و معاصر و ایرانی است. این داستان در دو فصل نوشته شده است. در ابتدای این اثر، چند شخصیت در راه بیمارستان هستند. این داستان در بوشهر اتفاق افتاده است. بخوانید تا ماجرا را بدانید.

خواندن کتاب ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲ را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به دوستداران ادبیات داستانی معاصر ایران و قالب داستان پیشنهاد می‌کنیم.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲ و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتاب:ده دقیقه بعد از ساعت ۱۲

روایت کوتاه روان و شیرین از زندگی شهید رقیه حیاتی

۱۴۰۴/۱۰/۰۸

فوق العاده

۱۴۰۳/۱۱/۱۷

داستان شهید رقیه حیاتی رو خیلی دوست داشتم.تازه و جذاب بود.مخصوصا فضای بوشهر که جلوه قشنگی به داستان داده بود.

۱۴۰۳/۱۱/۱۲

E.kh
۱۴۰۳/۱۰/۰۴

زیبا و دلنشین همچون شهیده رقیه

۱۴۰۳/۱۰/۰۳

داستان این دختر خیلی قشنگ و جذاب بود.مخصوصاً قسمت تیک آف که واقعاً تازه و خلاقانه بود. داستان زندگی شهید رقیه حیاتی به دور از تصور اولیه، بسیار تامل برانگیز بود.

۱۴۰۳/۱۰/۰۳

داستان قشنگی داشت.حال و هوای بوشهر در دهه ۵۰ و ۶۰ و همراه شدن با داستان شهید خیلی باحال بود.بهتر همش قسمت گویش بوشهری بود که چقدر خوب که بخش عمده ای از داستان را بوشهری نوشتن.