کتاب استمرار و پایداری پیشرفت انسانی
معرفی کتاب استمرار و پایداری پیشرفت انسانی
کتاب الکترونیکی استمرار و پایداری پیشرفت انسانی نوشتۀ سازمان ملل متحد و ترجمۀ سیدجعفر جمالی و حمیدرضا درخشان است و انتشارات تدبیر اقتصاد آن را منتشر کرده است. کتاب استمرار و پایداری پیشرفت انسانی، راه حلهایی برای بالا بردن تابآوری در جوامع رو به پیشرفت بیان کرده است.
درباره کتاب استمرار و پایداری پیشرفت انسانی
تجربههای مختلف در سالهای اخیر در زمینۀ پیشرفتهای اقتصادی در جوامع نشان داده که علاوه بر موضوع پیشرفت جوامع، لازم است که مقوله پایدار بودن پیشرفتها و کاهش آسیبپذیری در مقابل رویدادهای طبیعی و ساخت بشر نیز موردتوجه ویژهای قرار گیرد، زیرا در صورت آسیبپذیر بودن جوامع و فقدان تابآوری مناسب در مقابل آنها، امکان از بین رفتن بخش عمدهای از پیشرفتهای به دست آمده در حوزه امنیت اقتصادی کشورها وجود دارد. بر اساس این، پرداختن به دو مقوله کاهش آسیبپذیری و تقویت تابآوری جوامع،، که در واقع، دو روی یک سکه هستند از اهمیت زیادی در تمام جوامع برخوردار است.
کتاب استمرار و پایداری پیشرفت انسانی به بررسی پایداری پیشرفت انسانی، مقوله آسیبپذیری و عوامل سیستماتیک ایجادکننده آن از بعد توسعۀ انسانی در جهان امروز پرداخته و راهکارهایی را برای تقویت تابآوری جوامع با تأکید بر اقشار و گروههای آسیبپذیر ارائه کرده است. مطالعۀ این اثر باعث گسترش شناخت افراد در ارتباط با دو مقوله آسیبپذیری و تابآوری از دیدگاه توسعۀ انسانی میشود.
خواندن کتاب استمرار و پایداری پیشرفت انسانی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای دانشجویان اقتصاد و علاقهمندان به این موضوع مناسب است.
بخشی از کتاب استمرار و پایداری پیشرفت انسانی
«جهان بهسرعت در حال تغییر و حوزه و مقیاس اتصال و ناامنیهای مرتبط در حال گسترش است، همانطور که تهدیدهای مربوط به بیماریهای مسري و در معرض فجایع طبیعی قرار داشتن و درگیریهای خشونتآمیز اینگونه است. همگام با تعمیق جهانی شدن، فضای سیاستهای ملی برای ارتقای قابلیتهای مقابلهای، بیشتر و بیشتر در حال محدود شدن است. در یک دنیاي به طور فزاینده درهمتنیده، به دلیل ارتباطات راه دور، مسافرت و تجارت بینالمللی، فعالیتهایی که روزگاری بومی و در سطح محلی بودند، در حال حاضر اغلب جهانی شدهاند؛ برای مثال، زنجیرههای عرضه به طور جهانی ادغام شده و عوایدی در باب کارایی به ارمغان آورده است، اما بروز اختلال در هر نقطه از این زنجیره میتواند باعث پدید آمدن مشکلات بومی جدی در هر منطقه شود. انواع کالاهاي عمومی (هم ملی و هم جهانی) که برای ایجاد قابلیتهای مقابلهای بلندمدت و جوامع تابآور مورد نیاز است، کمتر از حد لازم فراهم میشوند و افراد از این سو تا آن سوی جهان، احساس ناامنی میکنند...»
حجم
۵٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۶۵ صفحه
حجم
۵٫۵ مگابایت
سال انتشار
۱۳۹۵
تعداد صفحهها
۳۶۵ صفحه