کتاب یادگیری در عصر دیجیتال
معرفی کتاب یادگیری در عصر دیجیتال
کتاب یادگیری در عصر دیجیتال نوشتهٔ مژگان رفیعی و مریم معدندار مطلق و مینا مرادی و صدیقه حیدری فرد و سمانه پایکاری است. انتشارات قصد این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب یادگیری در عصر دیجیتال
تحولاتی که فناوریهای دیجیتال در دهههای اخیر به همراه داشتهاند، تمامی جنبههای زندگی انسانها را دگرگون کردهاند و یکی از اساسیترین زمینههایی که تحت تأثیر قرار گرفته، حوزه آموزش است. در جهان امروز، یادگیری و آموزش به واسطه ظهور فناوریهای پیشرفته از جمله اینترنت، هوش مصنوعی، واقعیت مجازی و افزوده، و یادگیری ماشینی، با سرعت و ابعادی بیسابقه در حال تغییر است. فرآیند یادگیری که تا پیش از این عمدتاً محدود به کتابهای درسی و کلاسهای فیزیکی بود، اکنون با فناوریهای دیجیتال به قلمرویی بیمرز تبدیل شده است. کتاب یادگیری در عصر دیجیتال مباحث پیرامون یادگیری با نرمافزارهای دیجیتال را شامل میشود
انتشارات قصد یکی از ناشران برجسته و معتبر در ایران است که در زمینه نشر کتابهای تخصصی و علمی فعالیت میکند. این انتشارات با هدف ارتقاء دانش و فرهنگ عمومی، به انتشار آثاری در حوزههای مختلف از جمله علوم انسانی، سیاست، تاریخ، حقوق، و اقتصاد پرداخته است. قصد بهویژه در نشر کتابهای تحقیقی و علمی، بهخصوص در زمینههای سیاست خارجی، تحلیلهای استراتژیک و امنیت بینالملل شهرت دارد. این انتشارات با رویکردی پژوهشمحور به دنبال فراهم آوردن منابع معتبر برای دانشجویان، پژوهشگران و علاقهمندان به مطالعه آثار علمی است. یکی از ویژگیهای برجسته انتشارات قصد، انتشار آثار مترجمین و نویسندگان معتبر داخلی و خارجی است. این انتشارات با برقراری ارتباطات گسترده بینالمللی و بهکارگیری مترجمین با تجربه، اقدام به ترجمه و انتشار کتابهای تخصصی از زبانهای مختلف میکند. علاوه بر این، قصد به حمایت از نویسندگان جوان و آثار نوآورانه نیز اهمیت میدهد و فرصتهایی را برای ظهور نویسندگان جدید فراهم میآورد. این انتشارات در تمام مراحل از انتخاب موضوع، ویرایش، چاپ و توزیع، به کیفیت و استانداردهای علمی توجه ویژهای دارد تا مخاطبان خود را با آثار علمی و تحقیقاتی با کیفیت بالا آشنا سازد. همچنین، قصد در تلاش است تا با ارائه کتابهایی در زمینههای متنوع علمی و فرهنگی، نقش مهمی در رشد و توسعه دانش در ایران ایفا کند.
خواندن کتاب یادگیری در عصر دیجیتال را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران علوم آموزشی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب یادگیری در عصر دیجیتال
«وارد شدن فناوری به دنیای آموزش باعث ایجاد تغییرات ژرفی در رویکردها و روشهای آموزشی شده و به آموزش یک بعد جدید از پویایی و انعطاف پذیری دست داده است. این تحولات همچنین چالشها و فرصتهای جدیدی را برای افراد و موسسات آموزشی به همراه داشته و همچنان ادامه دارد.ورود فناوری به دنیای آموزش یکی از تغییرات مهم و نمایان در عصر دیجیتال است که تأثیرات عمیقی بر فرآیند آموزش و یادگیری داشته و همچنین چالشهای خاصی را به وجود آورده است. این ورود فناوری به دنیای آموزش به صورت گستردهای شامل موارد زیر میشود:
آموزش آنلاین: یکی از اصلیترین تأثیرات فناوری در آموزش، ایجاد فرصت برای آموزش آنلاین است. این به معنای ارائه دورههای آموزشی از طریق اینترنت و به وسیله پلتفرمهای آموزشی آنلاین است. این امکان به افراد میدهد که به محتوای آموزشی در هر زمان و مکانی که دلخواهند دسترسی پیدا کنند.یکی از نمایانترین تأثیرات فناوری در حوزه آموزش، ایجاد فرصت برای آموزش آنلاین است. این نوع آموزش به معنای ارائه دورهها و محتواهای آموزشی از طریق اینترنت و تحت پوشش پلتفرمهای آموزشی آنلاین است که به دانشآموزان و علاقهمندان این امکان را میدهد تا به محتوای آموزشی در هر زمان و مکانی که دلبخواهند دسترسی پیدا کنند.
آموزش آنلاین از دهههای اخیر به شدت رواج یافته و به عنوان یکی از پرکاربردترین شکلهای آموزش در سرتاسر جهان شناخته شده است. این پدیده از ویژگیها و مزایای زیر برخوردار است که آموزش را به یک تجربه بیمرز تبدیل کرده است:
رهایی از محدودیتهای مکانی: یکی از مهمترین مزایای آموزش آنلاین، از بین بردن محدودیتهای مکانی است. دانشآموزان دیگر نیازی به حضور در مکان خاصی ندارند و میتوانند از هر نقطهای دنیا به مطالب آموزشی دسترسی داشته باشند. این به معنای ارتقاء دسترسی به آموزش برای افرادی است که به دلیل فواصل جغرافیایی یا مشکلات مکانی نمیتوانند به آموزش سنتی دسترسی داشته باشند.
زمانبندی انعطافپذیر: آموزش آنلاین به دانشآموزان این امکان را میدهد تا زمان آموزش را بر اساس برنامههای شخصی خود تنظیم کنند. این انعطاف در برنامهریزی زمانی به دانشآموزان این امکان را میدهد که آموزش را با سایر تعهدات شغفآمیز خود تطبیق دهند.
منابع چندرسانهای: در آموزش آنلاین، محتواهای چندرسانهای مانند ویدیوها، تصاویر متحرک، نمودارها و متون تعاملی به عنوان جزء اصلی آموزش به کار میروند. این منابع تنوع و تجسم مفاهیم را افزایش میدهند و به دانشآموزان این امکان را میدهند که از رسانههای مختلف برای فهم مطالب آموزشی استفاده کنند.»
حجم
۶۰۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۶ صفحه
حجم
۶۰۵٫۴ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۲۶ صفحه