کتاب قاصدک ها رفتنی اند
معرفی کتاب قاصدک ها رفتنی اند
کتاب قاصدک ها رفتنی اند نوشتهٔ فرزانه بهرامی زاد است. انتشارات متخصصان این کتاب را منتشر کرده است.
درباره کتاب قاصدک ها رفتنی اند
کتاب قاصدک ها رفتنی اند مجموعهای از اشعار لطیف و عمیق است که با زبانی شاعرانه به مضامین عشق، تنهایی، جدایی و امید پرداخته است. این اثر که در قالبهای متنوع شعری نگاشته شده، تجربههای انسانی و احساسات ناب را در بیانی ساده اما پرمعنا روایت میکند. درونمایه اصلی اشعار این کتاب، دغدغههای درونی انسان معاصر است. شاعر با تصاویری از طبیعت، چون قاصدک، غروب، و باغ، به استعارههایی ظریف و پرمعنی دست زده و توانسته از رهگذر این نمادها، احساسات پیچیده انسانی را به شکلی ملموس و شاعرانه بیان کند. زبان اثر ساده و روان است، اما در عین حال، لایههایی از عمق و اندیشه در دل خود دارد که مخاطب را به تأمل وا میدارد. یکی از ویژگیهای برجسته این مجموعه، خلق تصاویر بدیع و زبانی موسیقایی است که حس و حال خاصی را به خواننده منتقل میکند. شاعر در مواجهه با مفاهیمی چون جدایی و بیکسی، نگاههای تازه و گاه فلسفی ارائه میدهد. هر شعر، جهانی کوچک است که خواننده را به سفر درونی خود دعوت میکند.
میدانیم که شعر فارسی عرصههای گوناگونی را درنوردیده است. در طول قرنها هر کسی از ظن خود یار شعر شده است و بر گمان خود تعریفی از شعر بهدست داده است. حضور شعر در همهٔ عرصهها از رزم و بزم گرفته تا مدرسه و مسجد و خانقاه و دیر و مجلس وعظ، همه و همه گویای این مطلب است که شعر، بیمحابا، زمان، مکان و جغرافیا را درنوردیده و در هفتاقلیم جان و جهان به دلبری پرداخته است. آمیختگی شعر با فرهنگ مردم و اندیشههای اجتماعی، این هنر را زبان گویای جوامع بشری ساخته است؛ بدانگونه که هیچ جامعهای از این زبان بارز، برای انتقال اندیشههایش بینیاز نبوده است. گاهی شعری انقلابی به پا کرده است و گاه انقلابی، شعری پویا را سامان داده است.
شعر نو فارسی با وانهادن قالبهای شعر کلاسیک در قرن ۱۴ هجری بهوجود آمده است. این گونه از شعر فارسی آزادی بسیاری را در فرم و محتوا به شاعر میدهد. شعر نو به لحاظ محتوا و جریانهای اصلی ادبی حاکم بر آن کاملاً با شعر کلاسیک فارسی متفاوت است و بهلحاظ فرم و تکنیک ممکن است همانند شعر کلاسیک موزون باشد یا نباشد یا وزن آن عروضی کامل باشد یا ناقص. استفاده از قافیه نیز در شعر نو آزاد است. معمولاً شعر نو فارسی را به ۳ دستهٔ اصلی شعر نیمایی، شعر سپید و موج نو تقسیم میکنند و پدر شعر نوی ایران را نیما یوشیج (علی اسفندیاری) میدانند. احمد شاملو، فروغ فرخزاد، سهراب سپهری، هوشنگ ابتهاج (سایه)، نادر نادرپور، فریدون مشیری و محمدرضا شفیعی کدکنی بعضی از شاعران مشهور ایرانی هستند که در قالب شعر نو میسرودهاند.
درباره انتشارات متخصصان
انتشارات متخصصان با توجه به تخصص چندین ساله در صنعت چاپ و نشر کتاب و داشتن شناخت کامل و جامع از بازار، اقدام به چاپ بالغ بر ۵۰۰۰۰۰ جلد کتاب در رشتههای ادبی شامل شعر و داستان و رمان، روانشناسی، جامعهشناسی و رشتههای مهندسی کرده است. آغاز کار انتشارات متخصصان به سال های ۸۵-۸۶ برمیگردد و در طول این سالها به واسطهٔ تجربه و شناخت پذیرای چاپ کتاب بیش از ۲۰۰۰ نویسنده بوده است.
خواندن کتاب قاصدک ها رفتنی اند را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب را به دوستداران شعر معاصر پیشنهاد میکنیم.
حجم
۳۵۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۶۶ صفحه
حجم
۳۵۰٫۶ کیلوبایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۶۶ صفحه