کتاب مسکو
معرفی کتاب مسکو
نیکو زهادی( -1345)، پژوهشگر است.
در بخشی از این کتاب که پیرامون جاذبههای گردشگری شهر مسکو پایتخت روسیه است درباره «میدان سرخ» میخوانیم:
«میدان سرخ در شهر مسکو، معروفترین مکانی است که جهانیان از اتحاد جماهیر شوروی سابق و کشور روسیه فعلی میشناسند. میدان سرخ که در مجاورت کاخ کرملین (مرکز فرمانروایی امپراطوران و تزارهای روس و پس از آن) قرار گرفته، مرکزیترین نقطهی شهر مسکو به حساب میآید و عملاً خیابانهای اصلی مسکو از این میدان منشعب میشوند. اینکه کاخ کرملین را در کنار رودخانه بسازند، هم از نظر رفت و آمد آبی، هم از نظر استفادهی مستقیم از آب رودخانه و هم از نظر دفاعی و نظامی امری طبیعی بوده است.
بنابراین میدان سرخ درست در مجاورت رودخانهی مسکو قرار دارد. میدان سرخ مسکو یکی از معروفترین میادین جهان است. این میدان با ۶۹۵ متر طول، ۱۳۰ متر عرض و مساحت تقریبی ۹۰ هزار متر مربع پس از میدان تیان آن من پکن به عنوان دومین میدان بزرگ جهان شناخته میشود.»
شاید بهتره با یکی حرف بزنی
لوری گاتلیب
شهامت ورزی در محیط کارکارین هرت
تاریخ دانشگاه تهران (جلد اول؛ بخش دوم)غلامحسین زرگری نژاد
۱۰۱ بازی گروهی برای کودکانجو دینوفر
غوغای ردپاجهان آقداش
قلب تپنده پاریسجنت اسکسلین چارلز
شناسایی موانع اجرایی طراحی، تولید، توزیع، انتشار و صدور خدمات و محصولات فرهنگی، هنری، رسانهای، صنایع دستی و میراث فرهنگی در برنامه پنجم توسعه کشورامین آصفی
چرا پنج وجبی؟ ۲زهره پریرخ
پری جادویی دانشمند؛ نمایشگاه شهر پریاناشلی اسپایرز
رومل روباه صحراحمید عشقی
لغه النصوص الاقتصادیهسیدعدنان لاجوردی
پروانههای شهریاریلوری هسکینز
مقدمهی دایرةالمعارف ایدهها و نظریات اقتصاد اسلامی از بعثت تا به امروزحسن توانایان فرد
یک خمیازه طولانیجنیفر داسلینگ
تاریخ ایران باستان ـ باب ششم: اسکندر کبیرحسن پیرنیا