دانلود و خرید کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول) مهدی آذریزدی
با کد تخفیف OFF30 اولین کتاب الکترونیکی یا صوتی‌ات را با ۳۰٪ تخفیف از طاقچه دریافت کن.
تصویر جلد کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول)

کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول)

معرفی کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول)

کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول) نوشتهٔ مهدی آذریزدی است. انتشارات امیرکبیر این کتاب را روانهٔ بازار کرده است. این مجموعه داستان برای کودکان و نوجوانان نوشته شده است.

درباره کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول)

کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول) یک مجموعه داستان مشهور و ایرانی برای کودکان و نوجوانان است. در این جلد، ۲۵ داستان از کتاب «کلیله و دمنه» آمده است.  کتاب «کلیله و دمنه» اصالتاً هندی است. «برزویه‌ٔ طبیب»، پزشک دربار انوشیروان به هند سفر می‌کند تا گیاهی برای زنده‌کردن مردگان پیدا کند. در هندوستان دانشمندان هندی می‌گویند چنین گیاهی وجود ندارد، اما او می‌تواند کتاب «کلیک و دمنک» را با خود به ایران ببرد که ناآگاهانی را که با مرده‌ها تفاوت ندارند، زنده و آگاه می‌کند. برزویه این کتاب را به پارسی میانه (پهلوی) ترجمه می‌کند؛ البته می‌گویند کلیله و دمنه یک کتاب نبوده؛ برزویه بخش بزرگ آن را از «پنچاتنترا» (پنج فصل) گرفته که از کتاب‌های مقدس هندوان بوده و بخش‌های دیگر را از مهابهاراتا (حماسه‌ٔ ملی هند) و چند کتاب دیگر هندی برداشته و حاصل کار را «کلیله و دمنه» نامیده است. مجموعهٔ «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» شامل هشت جلد داستان کوتاه، برای کودکان و نوجوانان به قلم مهدی آذریزدی است.

می‌دانیم که داستان کوتاه به داستان‌هایی گفته می‌شود که کوتاه‌تر از داستان‌های بلند باشند. داستان کوتاه دریچه‌ای است که به روی زندگی شخصیت یا شخصیت‌هایی و برای مدت کوتاهی باز می‌شود و به خواننده امکان می‌دهد که از این دریچه‌ها به اتفاقاتی که در حال وقوع هستند، نگاه کند. شخصیت در داستان کوتاه فقط خود را نشان می‌دهد و کمتر گسترش و تحول می‌یابد. گفته می‌شود که داستان کوتاه باید کوتاه باشد، اما این کوتاهی حد مشخص ندارد. نخستین داستان‌های کوتاه اوایل قرن نوزدهم میلادی خلق شدند، اما پیش از آن نیز ردّپایی از این گونهٔ داستانی در برخی نوشته‌ها وجود داشته است. در اوایل قرن نوزدهم «ادگار آلن پو» در آمریکا و «نیکلای گوگول» در روسیه گونه‌ای از روایت و داستان را بنیاد نهادند که اکنون داستان کوتاه نامیده می‌شود. از عناصر داستان کوتاه می‌توان به موضوع، درون‌مایه، زمینه، طرح، شخصیت، زمان، مکان و زاویه‌دید اشاره کرد. تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در جهان «آنتوان چخوف»، «نیکلای گوگول»، «ارنست همینگوی»، «خورخه لوئیس بورخس» و «جروم دیوید سالینجر» و تعدادی از بزرگان داستان کوتاه در ایران نیز «غلامحسین ساعدی»، «هوشنگ گلشیری»، «صادق چوبک»، «بهرام صادقی»، «صادق هدایت» و «سیمین دانشور» هستند.

خواندن کتاب قصه های خوب برای بچه های خوب (جلد اول) را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

این کتاب را به همهٔ کودکان و نوجوانان پیشنهاد می‌کنیم.

درباره مهدی آذریزدی

مهدی آذریزدی ۲۷ اسفند ۱۳۰۰ در یزد به دنیا آمد. او نویسندهٔ کودک و نوجوان و اهل محلهٔ خرمشاه در یزد بود. او هرگز ازدواج نکرد و هیچ‌گاه به کار دولتی مشغول نشد. تنها لذت زندگی این نویسندهٔ ایرانی خواندن کتاب بود. او اولین نویسنده‌ای است که در ایران به فکر نوشتن داستان برای کودکان و نوجوانان افتاد؛ به‌همین‌دلیل است که عنوان «پدر ادبیات کودک و نوجوان ایران» را به او داده‌اند؛‌ همچنین به‌خاطر آثار ارزشمند او در حوزهٔ کتاب کودک، روز درگذشت او به نام «روز ملی ادبیات کودک و نوجوان» نام‌گذاری شده است. او جایزهٔ یونسکو و نیز جایزهٔ سلطنتی کتاب سال را پیش از انقلاب ۱۳۵۷ دریافت کرده بود و ۳ کتاب او توسط شورای کتاب کودک به‌عنوان کتاب برگزیدهٔ سال انتخاب شد. معروف‌ترین اثر مهدی آذریزدی مجموعهٔ «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» نام دارد. «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» حاوی داستان‌های کهن برای کودکان است که نویسنده آن‌ها را به زبان کودکانه بازنویسی و تدوین کرده است. مجموعهٔ «قصه‌های خوب برای بچه‌های خوب» ۸ جلد است. عناوین این ۸ جلد عبارت‌اند از: جلد اول «قصه‌های کلیله و دمنه»، جلد دوم «قصه‌های مرزبان‌نامه»، جلد سوم «قصه‌های سندبادنامه و قابوسنامه»، جلد چهارم «قصه‌های مثنوی مولوی»، جلد پنجم «قصه‌های قرآن»، جلد ششم «قصه‌های شیخ عطار»، جلد هفتم «قصه‌های گلستان و ملستان» و جلد هشتم «قصه‌های چهارده معصوم». این مجموعه کتاب به چندین زبان مختلف جهان از قبیل اسپانیایی، ارمنی، چینی و روسی ترجمه شده ‌و در ایران بیش از ۴۰ بار تجدیدچاپ شده است. مهدی آذریزدی ۱۸ تیر ۱۳۸۸ درگذشت.

معرفی نویسنده
عکس مهدی آذریزدی
مهدی آذریزدی

در بیست‌وهفتم اسفندماه سال ۱۳۰۰، جایی تقریباً خارج از شهر یزد، به نام «خرمشاه» پسری به نام مهدی متولد شد. پدرش اعتقادی به مدرسه و درس نداشت. به فرزندش الفبا یاد داد و پای منبرهای مذهبی بزرگش کرد. در آن روزگار، رسم بر این بود که فرزندان کمک‌حال پدران باشند. مهدی هم از هشت سالگی به کمک پدر رفت و در مزرعه رعیتی کار کرد. اما روزگار دلش نیامد تنها رهایش کند و استعدادش را نادیده بگیرد و او مهدی آذریزدی شد؛ پدر ادبیات کودک و نوجوان ایران.

ابوالفضل صادقی بوگر
۱۴۰۳/۱۰/۰۹

این کتاب را من در خانه دارم ، ولی آن را گم کرده ام . من از جلد های دیگر این کتاب را دارم می خواستم بگویم این کتاب که نویسنده آن مهدی آذر خرمشاهی که معروف به آذریزدی است

- بیشتر

حجم

۱۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۷۲ صفحه

حجم

۱۱٫۸ مگابایت

سال انتشار

۱۴۰۲

تعداد صفحه‌ها

۱۷۲ صفحه

قیمت:
۵۸,۰۰۰
تومان