کتاب شرح ماده به ماده اعاده دادرسی
معرفی کتاب شرح ماده به ماده اعاده دادرسی
کتاب الکترونیکی شرح ماده به ماده اعاده دادرسی نوشتۀ علیرضا نمرودی و سیدفرزاد موسوی است و انتشارات معید مهر آن را منتشر کرده است. در کتاب شرح ماده به ماده اعاده دادرسی، توضیح جامع و کاملی در خصوص اعاده دادرسی اعم از انواع، شرایط و چگونگی انجام آن آمده است.
درباره کتاب شرح ماده به ماده اعاده دادرسی
در قانون، مقرراتی وجود دارد که به محکوم یا شخصی که به ضرر و زیانی محکوم شده است، اجازه میدهد تحت شرایط خاصی، اعتراض به رأی دادگاه کند. این شرایط شامل تجدید نظر، واخواهی، فرجام خواهی، اعاده دادرسی و سایر روشهایی است که در قانون تعریف شدهاند. عموماً پس از صدور حکم قطعی، رأی دادگاه اعتبار حکم مختومه دارد و مهلتهای قانونی برای اعتراض به آن گذشته است. با این حال، در برخی موارد قانونی، حتی پس از قطعی شدن حکم، امکان اعاده دادرسی وجود دارد. اعاده دادرسی به عنوان یکی از آخرین راههای اعتراض به حکم دادگاه، اهمیت زیادی دارد. این مرحله از دادرسی از اهمیت ویژهای برخوردار است چرا که سرنوشت پرونده به آن گره خورده است. اعاده دادرسی یکی از راههای اعتراض به رأی است که هم نسبت به رأی دادگاه حقوقی و هم نسبت به رأی دادگاه کیفری در شرایطی قابل انجام است. برای بررسی کامل اعادۀ دادرسی در دعاوی حقوقی سه موضوع میبایست مورد بررسی قرار گیرد؛ اول جهات یا دلایلی که حکم را قابل اعاده دادرسی مینماید. دوم مهلت اعاده دادرسی و سوم چگونگی انجام اعاده دادرسی نسبت به احکام قطعی حقوقی. کتاب شرح ماده به ماده اعاده دادرسی به بیان و توضیح کامل این مسئله پرداخته است.
خواندن کتاب شرح ماده به ماده اعاده دادرسی را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
این کتاب برای علاقهمندان به مباحث حقوقی مناسب است.
بخشی از کتاب شرح ماده به ماده اعاده دادرسی
«اعادهی دادرسی به ماده 426 آیین دادرسی مدنی مربوط می شود.
ماده :426 نسبت به احکامی که قطعیت یافتـه ممکـن اسـت بـه جهـات ذیـل درخواست اعاده دادرسی شود:
۱. موضوع حکم، مورد ادعاي خواهان نبوده باشد.
۲. حکم به میزان بیشتر از خواسته صادر شده باشد.
۳. وجود تضاد در مفاد یک حکم که ناشی از استناد به اصول یا به مواد متضـاد باشد.
۴. حکم صادره با حکم دیگري در خصوص همان دعوا و اصحاب آن، که قبلاً توسط همان دادگاه صادر شده است متضاد باشد بدون آنکه سبب قـانونی موجـب این مغایرت باشد.
۵. طرف مقابل درخواست کننده اعاده دادرسی حیله و تقلبی به کار برده کـه در حکم دادگاه مؤثر بوده است.
۶. حکم دادگاه مستند به اسنادي بوده که پس از صـدور حکـم، جعلـی بـودن آنها ثابت شده باشد...»
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۹ صفحه
حجم
۱٫۱ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۹ صفحه