کتاب تاریخ هشت سالهی ریاست جمهوری محمود احمدینژاد (جلد دوم)
داود علی باباییانتشارات:
انتشارات امید فردامعرفی کتاب تاریخ هشت سالهی ریاست جمهوری محمود احمدینژاد (جلد دوم)
«تاریخ هشت سالهی ریاست جمهوری محمود احمدینژاد» مجموعهای چند جلدی نوشتهی داوود علی بابایی(-۱۳۳۷) نویسنده وتحلیلگر سیاسی است. جلد دوم این کتاب به حوادث سال ۱۳۸۵، دومین سال ریاستجمهوری او پرداخته است.
در بخشی از کتاب میخوانیم:
اردیبهشت سال ۱۳۸۵ است. این بار نامهای از محمود احمدینژاد جنجالساز میشود. این نامه خطاب به محمد علیآبادی، رئیس سازمان تربیت بدنی است: «بخشی از مرغوبترین مکانهای تماشاگران در ورزشگاههایی که مسابقات فوتبال ملی و مهم برگزار میشود، به طور ویژه به بانوان و خانوادهها اختصاص یابد».
پس از انقلاب سال ۵۷ ایران، زنان حق ورود به ورزشگاهها را ندارند. آنها بارها در مقابل استادیومهای ورزشی تجمع کرده و نسبت به این تبعیض اعتراض کردهاند.
دستور احمدینژاد برای ورود زنان به ورزشگاهها، تیتر نخست برخی از روزنامههای ایران میشود. اما خیلی زود این دستور جنجالساز شده و با واکنش تند برخی از روحانیون روبرو میشود.
برخی از مراجع مذهبی در مخالفت با این دستور رئیس جمهور آن را «حرام و فسادانگیز» اعلام میکنند. فریبا داودی مهاجر فعال حقوق زنان در آمریکا در این باره میگوید:
«بعد از دستور احمدینژاد این نظر با مخالفت صریح علما روبرو شد و ما میتوانیم مخالفت علمایی همچون آیت الله صافی گلپایگانی، مکارم شیرازی و مصباح یزدی را ببینیم و به خصوص خانم زهره صفاتی که به هر حال بانوی مجتهدهای هستند و در قم ساکن هستند، ایشان هم با این مسئله مخالفت کردند. خانم صفاتی گفتند که این کار زمینه بروز حرام را در جامعه ایجاد میکند، اگر چه که ما مخالف ورزش بانوان نیستیم.»
برای تجربهای بهتر در دانلود کتاب تاریخ هشت سالهی ریاست جمهوری محمود احمدینژاد (جلد دوم) و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را بهصورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن میتوانید مطالعهی خود را شخصیسازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتابها را همیشه و همهجا تجربه کنید. علاوهبر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیفهای ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.
| نام کتاب: | تاریخ هشت سالهی ریاست جمهوری محمود احمدینژاد (جلد دوم) |
| فرمت کتاب: | EPUB |
| شابک: | ۹۷۸-۹۶۴-۸۶۹۸-۸۶-۲ |
| قیمت کتاب: | ۹۹۰۰ تومان |
| برچسب: | مجموعه تاریخ هشت سالهی ریاست جمهوری محمود احمدینژاد |
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (جلد چهاردهم)![]()
داوود علی بابایی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (جلد پانزدهم)داوود علی بابایی
ایرانیان، به هویت ملی و ایرانی خود افتخار کنید!داود علی بابایی
درون زندانداود علی بابایی
اختلاس های خرد و کلان در سه دهه اخیر در ایران (از سال ۱۳۶۷ تا ۱۳۹۷)داود علی بابایی
معماهای سیاسی در ایران دوران انقلاب و بعد از انقلاب اسلامی (جلد پنجم)داود علی بابایی
در آسایشگاه سالمندانداود علی بابایی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد هفدهمداود علی بابایی
بیست و پنج سال در ایران چه گذشت؟ (از بازرگان تا خاتمی)، جلد شانزدهمداود علی بابایی
معماهای سیاسی (جلد چهارم)داود علی بابایی
جوان بینی![]()
مجموعه لغات زبان ارشد وزارت بهداشت + سوالات دکترای وزارت بهداشت![]()
امید علی بابایی
دوفصلنامه خاطرات ایرانی ـ شماره ۴ ـ آبان ماه ۱۴۰۴حمیدرضا علی بابایی
مکمل ۱۴۰۴، مجموعه لغات زبان ارشد وزارت بهداشتحمیدرضا علی بابایی
درون زندانداود علی بابایی
هفتاد و دو ملتمیرزا عبدالحسین کرمانی (میرزا آقاخان کرمانی)
بیوگرافی و خاطرات یک الاغکنتس دوسگور
چکیده تحلیلی تاریخ ایران (دفتر اول)رضا احمدی بندرعباسی