کتاب در آسایشگاه سالمندان
معرفی کتاب در آسایشگاه سالمندان
کتاب در آسایشگاه سالمندان نوشتۀ داود علیبابایی در انتشارات امید فردا به چاپ رسیده است.
درباره کتاب در آسایشگاه سالمندان
کتاب در آسایشگاه سالمندان، رمانی ایرانی و در ژانر طنز و فکاهی است. داستان در یک آسایشگاه سالمندان روایت میشود. داود علیبابایی در توضیح مسئلهاش برای نوشتن این داستان نوشته است داستاننویس وقتی درک درستی از مصائب و مشکلات جامعه داشته باشد و با غم و شادی مردم شریک باشد، احتتر میتواند دست به قلم ببرد و از مردم و مسائلشان بنویسد. او چنین کاری را رسالت داستاننویس میداند. از نظر او موضوعاتی که یک داستاننویس مطرح میکند باید منطبق بر فرهنگ مردم جامعهاش باشد و چون فرهنگ جامعه از فرهنگ ایرانی نشئت گرفته است، نوشتهها نباید مغایر با این معتقدات باشد. او میگوید اکنون یک نوع سیاستزدگی بر مردم کشور حاکم است که مردم خیلی زود فریب سیاستبازان را میخورند و تحت تأثیر وعدههای آنها قرار میگیرند. او اعتقاد دارد باید به هر وسیلهای است مردم را نجات داد. بر همین مبنا، در این داستان تلاش کرده است دردها و مشکلات جامعه را در قالب طنز و فکاهی بریزد.
خواندن کتاب در آسایشگاه سالمندان را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
به دوستداران داستانهای ایرانی پیشنهاد میکنیم.
بخشی از کتاب در آسایشگاه سالمندان
«دیگ سنم به ۲۸ رسیده بود و یک سالی به دنبال شغلی می گشتم، تا این که در آموزش و پرورش به عنوان حق التدریس دروس روانشناسی، عربی و ادبیات فارسی را تدریس می کردم. بدین صورت هزینه زندگی خود را می توانستم تأمین کنم، ولیکن زیاد از این شغل خوشم نمی آید و دوست داشتم نویسنده شوم به همین سبب گاهی مطالبی برای نشریات می نوشتم و یا شعری می گفتم.»