کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات
معرفی کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات
کتاب الکترونیکی صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات نوشتۀ ایرج زینال زاده است و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است. ایرج زینال زاده در این کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات راهکارهایی ارائه میدهد که عمل کردن به آنها به افزایش اشتغال، کاهش رکود اقتصادی، رشد اقتصادی و... کمک شایانی خواهد نمود.
درباره کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات
کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات، ابتدا روشهای صادرات و چگونگی ورود به بازار برای شروع به فعالیت را شرح داده و سپس اطلاعات و مدارک مورد نیاز برای انجام آن را مورد بررسی قرار میدهد.
برای صادرات کالا به اطلاعات نیازمند است. پیش از اینکه به بازارهای صادراتی و انتخاب بازار و تشریفات گمرکی و اسناد مربوطه و ماندگاری در بازارها وارد شوید، برای شروع به صادرات باید کارت بازرگانی دریافت کنید. این کارتها به دو صورت حقیقی و حقوقی صادر میشود. به بیان بهتر، صادرات میتواند توسط افراد و یا شرکتها انجام پذیرد.
بعد از انتخاب بازار و بازاریابی، از طریق Business Plan و ماتریس SWOT، باید مراحل صادرات را انجام داد که نویسندۀ این کتاب گام به گام به تشریح آنها میپردازد.
علاوه بر مطالب گفته شده، کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات اطلاعات مفیدی در مورد صادرات فنی و مهندسی در اختیار شما قرار میدهد. از جمله این اطلاعات میتوان به موارد زیر اشاره نمود:
- مراحل صادرات خدمات فنی و مهندسی
- تسهیلات مربوط به صادرات خدمات فنی و مهندسی
- مؤسسات مجاز به صدور خدمات فنی و مهندسی و بازاریابی صادرات خدمات
خواندن کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات را به چه کسانی پیشنهاد میکنیم
مطالعۀ این کتاب به تمامی کاربران و برنامهریزان اقتصادی و همچنین دانشجویان رشتههای اقتصاد، بازرگانی، صنایع و واحدهای تولیدی و صادراتی توصیه میشود.
بخشی از کتاب صادرات خدمات فنی، مهندسی، کالا و بازاریابی خدمات
«هیأتهای تجاری میتوانند به عنوان مؤثرترین ابزار توسعه صادرات تلقی شوند، مشروط بر آنکه از سازماندهی خوبی برخوردار باشند، اعزام آنها در زمان مناسب صورت گیرد و برای آنان برنامه دقیق، منظم و متنوعی تنظیم شود.
از جمله مزایای اعزام هیأتهای تجاری نسبت به سایر روشهای توسعه صادرات؛ امکان فروش مستقیم، بدون واسطه و فوری کالا، انجام مذاکرات مستقیم و کسب اطلاع از نیازهای دقیق خریداران، شناخت شرکتهای خریدار، کسب تجربه و مهارت در زمینه شیوه مذاکرات (برای افرادی از هیأت که سابقه فعالیت بینالمللی زیادی ندارند)؛ شناخت بازار از نزدیک و به صورت مستقیم برای تعیین قیمتها، نوع بستهبندی، کیفیت کالاهای نوع تبلیغات و آشنایی با وضعیت رقبا، با استفاده از اطلاعاتی که طرف مقابل ارائه میکند، میباشد.
از دیگر مزایای اعزام این هیأتها، میتوان به دسترسی مستقیم بخش خصوصی به بلندپایهترین مقامات تصمیم گیرنده یا شخصیتهای اقتصادی مهم و مؤثر کشور میزبان، بازدید از مراکز صنعتی، کارخانهها، نمایشگاهها و... (اگر بازرگانان به صورت فردی سفر کنند، شانس استفاده از اینگونه امکانات را ندارند)؛ گرفتن برخی امتیازات، نظیر مشارکت در نمایشگاهها به صورت رایگان یا با تخفیف مناسب، به دلیل اعتبار و وزنه سیاسی هیأت و نیز برگزاری نمایشگاههای اختصاصی جمهوری اسلامی ایران، کسب امتیاز تأسیس مراکز تجاری، کاهش هزینههای گمرکی برای یک دوره خاص، تسهیلات برای ویزا و... اشاره کرد...»
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۷ صفحه
حجم
۴٫۰ مگابایت
سال انتشار
۱۴۰۳
تعداد صفحهها
۱۱۷ صفحه