معرفی و دانلود کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی pdf + خلاصه رایگان
تصویر جلد کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی

کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی

۳.۳(از ۳ امتیاز)

معرفی کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی

کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی نوشتهٔ ایرج زینال‌زاده است و انتشارات چاپ و نشر بازرگانی آن را منتشر کرده است.

درباره کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی

مدیریت واحد خرید می‌تواند، نقش مهمی در خرید مواد اولیه، ماشین‌آلات، لوازم یدکی و قطعات، خدمات و کالای تجاری و کاهش فساد و از مدافتادگی، هزینه و افزایش گردش سرمایه‌ی واحدهای صنعتی و تجاری داشته باشد. موفقیت در موارد ذکرشده نیاز به برنامه‌ریزی خرید، ایجاد سیستم اطلاعاتی، بانک اطلاعاتی، اطلاع از روش‌های تأمین منابع، فنون خرید IT، برون‌سپاری out sourcing و Bench Marking، مدیریت جامع (TQM) و آشنایی با تحولات محیط کسب و کار، روش‌های خرید و غیره دارد. واحدهای دولتی که سالیانه صدها میلیارد تومان خرید داخلی و خارجی دارند، روش مدونی برای خریدهای جزئی، متوسط و عمومی از طریق مناقصه برای آن‌ها وجود دارد. آشنایی با جزئیات عملیات خریدهای دولتی نیاز به تجربه و اطلاعات عملیاتی دارد. در اکثر کتاب‌های منتشرشده در مورد مناقصه صرفاً به ذکر قانون مناقصه و آیین‌نامه‌های مربوطه پرداخته شده است. اطلاعات موارد عملیاتی، در تدوین و تنظیم آگهی مناقصه، فراخوان مناقصه، صورت‌جلسات، مستندسازی، نمودار مراحل عملیات، تحویل موقت، قطعی و ارائه‌ی ضمانت‌نامه و بیمه‌نامه در مراحل مذکور در این مجموعه آورده شده است.

خواندن کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی را به چه کسانی پیشنهاد می‌کنیم

مطالعه‌ٔ این کتاب به دانشجویان مدیریت، اقتصادی، بازرگانی، صنایع و سایر دست‌اندرکاران توصیه می‌شود.

برای تجربه‌ای بهتر در دانلود کتاب مدیریت خرید و مناقصه عملیاتی و خواندن آن، اپلیکیشن طاقچه را به‌صورت رایگان نصب کنید. در اپلیکیشن می‌توانید مطالعه‌ی خود را شخصی‌سازی کنید و لذت خواندن و شنیدن کتاب‌ها را همیشه و همه‌جا تجربه کنید. علاوه‌بر دسترسی آسان، امکان خرید هزاران کتاب صوتی و الکترونیکی با تخفیف‌های ویژه و بهترین قیمت هم فراهم است.

نام کتابمدیریت خرید و مناقصه عملیاتی
موضوعمدیریت و کسب و کار
نویسندهایرج زینال‌زاده
انتشاراتانتشارات چاپ و نشر بازرگانی
سال انتشار نسخه فیزیکی۱۳۹۵/۰۷/۲۷
فرمت کتابPDF

نظری برای کتاب ثبت نشده است.
مدیریت کیفیت و بهروریتصویر جلد کتاب مدیریت کیفیت و بهروری
پرویز فتاحی
قراردادها و مناقصات پروژه های عمرانی به زبان سادهتصویر جلد کتاب قراردادها و مناقصات پروژه های عمرانی به زبان ساده
افشین یوسفی
مجموعه اطلاعات تجاری، اقتصادی و گمرکی امارات متحده عربیتصویر جلد کتاب مجموعه اطلاعات تجاری، اقتصادی و گمرکی امارات متحده عربی
ابراهیم زارعی
راهنمای نگارش مقاله علمی؛ از چکیده تا نتیجهتصویر جلد کتاب راهنمای نگارش مقاله علمی؛ از چکیده تا نتیجه
یزدان منصوریان
مدیریت استراتژیک در سازمان ها؛ جلد اولتصویر جلد کتاب مدیریت استراتژیک در سازمان ها؛ جلد اول
رضا رحیمیان
رویکردهای نوین در مدیریت ریسک پروژه هاتصویر جلد کتاب رویکردهای نوین در مدیریت ریسک پروژه ها
سیدمیثم موسوی
شرح جامع حقوق جزای اختصاصیتصویر جلد کتاب شرح جامع حقوق جزای اختصاصی
بهزاد ستاری
مدیریت استراتژیک منابع انسانی (رویکرد سیستمی)تصویر جلد کتاب مدیریت استراتژیک منابع انسانی (رویکرد سیستمی)
نایجل جونز
نبض مشتری در دست شماتصویر جلد کتاب نبض مشتری در دست شما
مجید برقی
نیلگونتصویر جلد کتاب نیلگون
متین بهاروند
اصول و مبانی علم اقتصادتصویر جلد کتاب اصول و مبانی علم اقتصاد
نادر مهرگان
کاربرد هیدریدهای فلزی نانوساختاری در ذخیره سازی هیدروژنتصویر جلد کتاب کاربرد هیدریدهای فلزی نانوساختاری در ذخیره سازی هیدروژن
ابوالقاسم سلطانیان
من از تو خاطره دارمتصویر جلد کتاب من از تو خاطره دارم
فرشته ملک زاده
زندگیتان را جذب کنیدتصویر جلد کتاب زندگیتان را جذب کنید
میجا برادفورد
سبک‌های رهبری بنگاهتصویر جلد کتاب سبک‌های رهبری بنگاه
تونی کیپنبرگر
سنجه ها، شاخص های کلیدی عملکرد و نشان گرهای مدیریت پروژهتصویر جلد کتاب سنجه ها، شاخص های کلیدی عملکرد و نشان گرهای مدیریت پروژه
هارولد کرزنر
قیمت گذاری کالای صادراتی و قیمت تمام شده کالای وارداتیتصویر جلد کتاب قیمت گذاری کالای صادراتی و قیمت تمام شده کالای وارداتی
ایرج زینال زاده
بینوایان (جلد اول، خلاصه شده)تصویر جلد کتاب بینوایان (جلد اول، خلاصه شده)
ویکتور هوگو
موفقیت در کانون های ارزیابیتصویر جلد کتاب موفقیت در کانون های ارزیابی